Insallah saglikli olsunda senin donmez umarim kiz olarak kalirAma senin dönmüş bak kız olucak inşallahhh
Nasil guzel yasiyor anneligini bir omur boyle devam etsin insallah hep mutlu gunleriniz olsunAyyy tabi canım yaa doğduğu anda ben yeniden doğdum sanki aşık oldum yani resmenbebekken ayrı güzeldi yürüdü konuştu ayrı güzel. Sarılıp öpünce dünya duruyor yani diyorum herkes aile eş bi yana evlat ayrı yerde o olmazsa nefes alamam yani heralde diyorum. Allahım evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin anne diyolar ya tamam bütün kızgınlık sinirin geçiyor o kokuları zaten, en sinirli anımda bile koklayıp öperim bütün sinirim geçer sizlerde yaşayacaksınuz bu duyguyu ❣❣
Ayyy zaten hemen ekim gelsin diye dua ediyorum iyice sabirsizlastim senin bu anlattiklarini duyuncaBen doğduğu an bakışıp ağlarken koynuma verip kokladım sustu hemen zaten, ben anne oldum dedimbambaşka bişey ❣
Aaaa oyle oluyor muymusbenım içim detaylı ultrasona kafar rahat değil
Gideceğim doktorun videolarını izliyorum bana gelmeden cinsiyetı bılıyorum demeyın dıyor
Çok kişinin değişmiş detaylıda
Ama kızdır yaaaa boş sonucta nasıl dolcak ki orası
Canim gec dollenme olmamissa daha koyu cikmali bende ovulasyonla ogrendim batta 3 gun vardi baya koyuydu ki benim normal yumurtlama donemimde de cok koyu olmazdi yinede baya koyuyduKızlar gebelik testim bitince ovu yaptım bende
Bayada su içmiştim iftarda ama bana biraz normal güne göre koyu geldi
Ovuyla gebelik öğrenenler bata 4 kala dahamı koyu çıkmalı ?
Yoksa bidahamı yumırtlcam yum yakınken böyle çıkodu bnde
Senle ayniyiz biz canım 28 yaşındayım Ağustos da 4 yıllık evli olacağız ❤ben 2.asilamayi deniyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ❤
Amin kuzum sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahhh darısı bekleyenlerin başınaInsallah saglikli olsunda senin donmez umarim kiz olarak kalir
Amin canım benim darısı tez zamanda başına inşallahKız çocuk başka gerçekten
Allah gönlüne göre versin canım :)
Günaydın kızçeler
Yok erkeklerin çok nadir değişir ama kız denilenlerin bende çok duydum detaylı da erkek demelerineAaaa oyle oluyor muymusinsallah saglikli olsunda degismesin gercekten cok uzulurum. Kacinci hafta da detayli utrasyona gitmeyi dusunuyorsun canim? Elcin erkeklerin de orasi dolu nasil sonradan bosalsin ki tabi kordonu benzetmiyorsa doktor
Aminnn canım, kesinlkle hepinize nasip etsin Rabbim bu duyguyuNasil guzel yasiyor anneligini bir omur boyle devam etsin insallah hep mutlu gunleriniz olsunsimdi bile bu kadar severken senin anlatiklarini yasayinca kim bilir nasil olucaz Rabbim isteyen herkese nasip eder umarim
Hiç kullanmadım ovu ama sanki daha koyu çıkıyordu
Inşallah hamilesindşr bir gebelik testi alsana benim Bat 1 haziran oynama olmazsa eger, kimyasal gecirdimya gecen ay bilemiyorum bugün test yaptım negatif
kızlar tesekkürler cevaplar için :)Canim gec dollenme olmamissa daha koyu cikmali bende ovulasyonla ogrendim batta 3 gun vardi baya koyuydu ki benim normal yumurtlama donemimde de cok koyu olmazdi yinede baya koyuydu
Aaa ne zaman?günaydınlarrr
H E elçin geçmiş olsun kuzum elini kesmişsin
cumartesi günü iftara misafirleri varken kesmiş bi kaç sayfa gerideydiAaa ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?