Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil guzel yasiyor anneligini bir omur boyle devam etsin insallah hep mutlu gunleriniz olsun simdi bile bu kadar severken senin anlatiklarini yasayinca kim bilir nasil olucaz Rabbim isteyen herkese nasip eder umarim

Aaaa oyle oluyor muymus insallah saglikli olsunda degismesin gercekten cok uzulurum. Kacinci hafta da detayli utrasyona gitmeyi dusunuyorsun canim? Elcin erkeklerin de orasi dolu nasil sonradan bosalsin ki tabi kordonu benzetmiyorsa doktor

Canim gec dollenme olmamissa daha koyu cikmali bende ovulasyonla ogrendim batta 3 gun vardi baya koyuydu ki benim normal yumurtlama donemimde de cok koyu olmazdi yinede baya koyuydu

Senle ayniyiz biz canım 28 yaşındayım Ağustos da 4 yıllık evli olacağız ❤ ben 2.asilamayi deniyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Rabbim gönlünüze göre nasip eylesin cnm:) bizde normalde ağustos 14 te evlenecektik işleri yetiştiremeyince ekime ertelemiştik nikahı :)

Günaydın müstakbel anne adayları nasılsınızz ? :)

Aaaa oyle oluyor muymus insallah saglikli olsunda degismesin gercekten cok uzulurum. Kacinci hafta da detayli utrasyona gitmeyi dusunuyorsun canim? Elcin erkeklerin de orasi dolu nasil sonradan bosalsin ki tabi kordonu benzetmiyorsa doktor
Yok erkeklerin çok nadir değişir ama kız denilenlerin bende çok duydum detaylı da erkek demelerine

Nasil guzel yasiyor anneligini bir omur boyle devam etsin insallah hep mutlu gunleriniz olsun simdi bile bu kadar severken senin anlatiklarini yasayinca kim bilir nasil olucaz Rabbim isteyen herkese nasip eder umarim
Aminnn canım, kesinlkle hepinize nasip etsin Rabbim bu duyguyu

Hiç kullanmadım ovu ama sanki daha koyu çıkıyordu
Inşallah hamilesindşr bir gebelik testi alsana benim Bat 1 haziran oynama olmazsa eger, kimyasal gecirdimya gecen ay bilemiyorum bugün test yaptım negatif
Canim gec dollenme olmamissa daha koyu cikmali bende ovulasyonla ogrendim batta 3 gun vardi baya koyuydu ki benim normal yumurtlama donemimde de cok koyu olmazdi yinede baya koyuydu
kızlar tesekkürler cevaplar için :)
daha koyu olmalı dediniz peki
ben bilmediğim için merak ettim normalde bayaaa belli belirsiz çıkıyoduda

neyse 3 kaldı zaten bata bekleyip görcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…