İyidir uğraşıyoruz kuzum sen nasılsın..:)Canım ne yapıyorsun nasılsın?
Kocan kullandımı macunları keçiboynuzlarını kuzu?kızlar ben bu çizgileri görüyomda gözüm aydın olmuyo hiç
inşallah bu sefer kimyasal değildir ne diyimmm
sizden saklamak istemediğim için attım bat geçerse öyle tebrik edersiniz beni
Bende uğraşıyorum canım Ramazan telaşesi bi başka nasıl geçiyor günler anlamıyorumİyidir uğraşıyoruz kuzum sen nasılsın..:)
kullanıyor ablaKocan kullandımı macunları keçiboynuzlarını kuzu?
Bana da son 1 hafta kaldan beri geçmedii yahuu bat 31 mayıs:)Bende uğraşıyorum canım Ramazan telaşesi bi başka nasıl geçiyor günler anlamıyorum
Prenses nasıl?
Tamam o zaman tutmuştur inşallahh❤kullanıyor abla
Oh rahatlamıştırBana da son 1 hafta kaldan beri geçmedii yahuu bat 31 mayıs:)
Kuzu iyi bugün son yazılısını oldu bitti gibi bişiy artık:)
Yaa olmuyo mu civanperçemi diyorlar ama sen bilirsin tabiOh rahatlamıştır
Aa bat gelmiş hadi hayırlısıne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Ben hala olmadım iki ayı geçti
Ama ben çizgi gordumHcg de bu sabah denedim canm kar gibi bembeyaz, tertemiz...
Çok güzel değerin korkma hiççGünaydın kızlar, beta 89 dan 2 gün sonra 224 çıktı 180 olması gerekmiyomuydu normal mi bu değer çok şükür artması güzel
Gölge çizgi görüyorum desem
Büyüklerimizin yeri bambaşka ama eşinle vakit geçir zaten haftalarca değil bi kaç gün vicdanda yapmanıza gerek yok hiç , sizinde hakkınız sonuçta herşeyide yüklenemezsin ki omuzlarına onun keyif alacağı şeyleri yapmak yerne kendiniz keyif alacağınız şeyler yapın başka bit gündede onu bir yere kahvaltıya götürün gönlü olur illaki oda alınmaz☺Buarada çalışıyorum fazla iznimizde olmuyor maddi olarakta büyük tatil yapamayız şuara ama mesela aklımda balıkesir taraflarında sadece kalacağımız düz bir otel ayarlayıp günlük ayvalık cunda edremit gibi gezmek fırsat bulursak denize girmek. Gezmeyi çok sevviyorum. Eşimle eğlenceli oluyor.
bende gördüm söyleyemedim
Ohhh şükür tek değilmişim görmek istediğim için gördüm sandım
Kuzum kıl gibi ince çizgi var bundaaaa
Ama ben çizgi gordum
Yokk canm ya görmek istediğimizden de olabilir bilmiyorum ama inceledim yani yokYinede inşAllah diyorum gözleriniz görmüş olsun da ben yanılsamda olur
Sen günün gelmeden yapmazdınYaa olmuyo mu civanperçemi diyorlar ama sen bilirsin tabi
Evet geldi 3 gündür yapıyorum tertemiz:)
İnşallah canımİnşallah kuzumm ya kızın olur inşallah anneye destekçi
hep bu kızların yüzünden erken erken yapıp öğrendiler.. bizi de böyle yaptılar işteeSen günün gelmeden yapmazdınfarklı şeyler mi hissediyorsun bu ay?
Şuan hayıt deniyorum o olmazsa onu da denerim. Deneme tahtası yaptım kendimi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?