Beklıyorum hayırlı haberlerını kuzumkızlarr hepinizi cok seviyorummm Allah razı olsuninşallah bu sefer sağlıklıdır şimdilik beni tebrik etmeyin eğer batım geçerse bide bi kese fotosu atabilirsem şuraya o zaman tebrik edin olurmu
malum konu bensem silik çizgiler 40lı 50 li hcg ler bizi kesmez
dua edinde artmış olsunn perşembe günü falan ve cuma adet gelmesinnnnnn
ozaman parti yaparız burda
Artık bende şimdilik alırım eczaneden bi kaç tane ama gerçekten ihtimal vermiyorum gebe olabileceğimeee nası öğrencez pekii şimdi
bat belli değilse heran herşey olabilir
benimde testim bitti evde valla sabah gelirkende 18 tl ye o erken gebelik testini aldm
inşallah vardır canım yaa inşallahhhArtık bende şimdilik alırım eczaneden bi kaç tane ama gerçekten ihtimal vermiyorum gebe olabileceğime
Gerçi çok dua ettim ediyorum da inşaallah Rabbim karşılıksız bırakmaz şu mübarek ayda kabul eder dualarımızı
Inşallah düzenli bir şekilde devam eder canımkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Adet düzensizliğim dışında bi sorun yok pko değilim sanırım hormonlar normal çünkü.inşallah vardır canım yaa inşallahhh
ovu testi fln yapsaydın keşke yumurtlamanı bilirdikkk ona göre bakardık
pco mu var neden bu kdr uzun süre adet olmadın
Adet düzensizliğim dışında bi sorun yok pko değilim sanırım hormonlar normal çünkü.
İnşaallah canım inşaallah
Canım benim inşaallah Allah razı olsuninşallah adet oolmazsın bebiş vardır
Çok çok sevindimkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
tebrikler canım çok sevindim yaakızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Çok çok sevindim
inşallah sağlıklıdır cok tesekkür ederim yatebrikler canım çok sevindim yaa
kesinlikle sağlıklı gebelik içimden öyle geçti hislerime çok güvenirim
hep okuyorum burayı pek yazamıyorum
gözün aydın olsun darısı bize inşallah
Hcg de bu sabah denedim canm kar gibi bembeyaz, tertemiz...
bende gördüm ama kuruma çizgisi de olabilir
Sağlıkla gelsin inşallahKimyasal gebelikler kraliçeniz
bata 3 kala ya kimyasal ya gerçek bebik
Allah bilir
ovuyuda erken gebelik testinide ilk idrarla değil ikinci idrarla bugun yaptım
yumurta mayıs 17 gibi çatladıı
Bende hiç çıkmazı çöp kutusundan çıkarıp bakardım hatta ama yok yaniSizinde testleriniz kuruyunca böyle çizgi çıkıyor mu benim bazen çıkıyordu ama bu kadar net ilk defa çıktı
Eki Görüntüle 2273688
Ahh sen bize keseyi gösterde ramazan ramazan çoşmuyormuyuz baaakkızlarr hepinizi cok seviyorummm Allah razı olsuninşallah bu sefer sağlıklıdır şimdilik beni tebrik etmeyin eğer batım geçerse bide bi kese fotosu atabilirsem şuraya o zaman tebrik edin olurmu
malum konu bensem silik çizgiler 40lı 50 li hcg ler bizi kesmez
dua edinde artmış olsunn perşembe günü falan ve cuma adet gelmesinnnnnn
ozaman parti yaparız burda
Bata 3 kala baya iyi bir değerrrkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Ohh maşallah minnoşaSağol kuzum benim, 2 haftaya kadar netleşir dedi doktor ama ben başından beri kız hissediyorum vallahi hep söylüyorum
Kuzum bebeği bende aldırmayı asla düşünmüyorum, gelişimi gayet iyi ense kalınlığı çok güzel, ikili test sadece risk faktörü çıkartıyor net sonuçta değil moralimi bozmak istemiyorum eşim de haberimiz olsun bilgimiz olsun diyor bakalım fikrinden vazgeçmezse vericem kanı çok kafasına taktı çünkü
Tebrik etmeyeyim madem dua edeyim Sağlıkla ilerlesin bu defakızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?