Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal gebelikler kraliçeniz
bata 3 kala ya kimyasal ya gerçek bebik
Allah bilir
ovuyuda erken gebelik testinide ilk idrarla değil ikinci idrarla bugun yaptım

yumurta mayıs 17 gibi çatladıı
kimyasal değildir kuzum inşallah ya bekle bakalım yarın ilk idrarla yine yap

Ciddi misin? Korkutma beni kiyafet almaya basladim oda birsey degil hayal kirikligi yasarim cok uzulurum
Ay canım yok korkma ama etraftan çok duydum sadece. İşte ayrıntılıya kadar hep derler ya cinsiyetten emin olmayın diye. Dr u dan çok çok eminsen korkma canım. Arkadaşımın başına gelmişti ayynı dönem hamileydik. Bana 11.haftada erkek drdi o na da 12 dr kız dedi her gittiğinde de kız diyomuş ayrıntılıda erkek dediler erkek olarka doğdu tabi ama bunlar nadir örnek canım

Kimyasal gebelikler kraliçeniz
bata 3 kala ya kimyasal ya gerçek bebik
Allah bilir
ovuyuda erken gebelik testinide ilk idrarla değil ikinci idrarla bugun yaptım

yumurta mayıs 17 gibi çatladıı
Ayyyy inşallahh yaaaa ne kimyasalı sus ağzını hayra aç inşallah koyulaşa koyulaşa devam edecek ❣

Ayyyy inşallahh yaaaa ne kimyasalı sus ağzını hayra aç inşallah koyulaşa koyulaşa devam edecek ❣
kuzumm inşallahh ben de gelirin peşinden :) bu arada senin tarihe noluyor kuzu 01,02 görünüyor bi 30.01 olmuş sanırım bir defa da 31.01 gördüüm :)

hep bu kızların yüzünden erken erken yapıp öğrendiler.. bizi de böyle yaptılar iştee
ama mayıstan umutluyuz ya bakalım.. inşallahh.
Allah muhafaza dikkatli kullan kuzu
Çok özeniyorum zaten böyle erken öğrenenlere
İnşaallah bizde katılırız o kervana

Ay Harika maşaallah inşaallah düzenli bir şekilde artar
Vuhuuu bakk süperrr ayy mariaa koşşş ayaklarını sürüdüünnn:))
Yaaaa inanilmaz güzel mutlu oldum maşallah hemseriimm
Oyyy çok sevindimmm ❤ Sağlıkla devam etsin güzel güzel artsın inşAllah değerlerin

Çok duygulandım Allahım nolur bu sefer gelmiş olsun
kızlarr hepinizi cok seviyorummm Allah razı olsun inşallah bu sefer sağlıklıdır şimdilik beni tebrik etmeyin eğer batım geçerse bide bi kese fotosu atabilirsem şuraya o zaman tebrik edin olurmu
malum konu bensem silik çizgiler 40lı 50 li hcg ler bizi kesmez
dua edinde artmış olsunn perşembe günü falan ve cuma adet gelmesinnnnnn

ozaman parti yaparız burda

Bat yok iki aydır olmuyorum zaten
Ama inanmıyorum artık ben bu çizgilere net çizgi görene kadar. İşin aksi tarafı testlerim bitti
ee nası öğrencez pekii şimdi
bat belli değilse heran herşey olabilir
benimde testim bitti evde valla sabah gelirkende 18 tl ye o erken gebelik testini aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…