- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
kimyasal değildir kuzum inşallah ya bekle bakalım yarın ilk idrarla yine yapKimyasal gebelikler kraliçeniz
bata 3 kala ya kimyasal ya gerçek bebik
Allah bilir
ovuyuda erken gebelik testinide ilk idrarla değil ikinci idrarla bugun yaptım
yumurta mayıs 17 gibi çatladıı
Ay canım yok korkma ama etraftan çok duydum sadece. İşte ayrıntılıya kadar hep derler ya cinsiyetten emin olmayın diye. Dr u dan çok çok eminsen korkma canım. Arkadaşımın başına gelmişti ayynı dönem hamileydik. Bana 11.haftada erkek drdi o na da 12 dr kız dedi her gittiğinde de kız diyomuşCiddi misin? Korkutma beni kiyafet almaya basladim oda birsey degil hayal kirikligi yasarim cok uzulurum
Ayyyy inşallahh yaaaa ne kimyasalı sus ağzını hayra açKimyasal gebelikler kraliçeniz
bata 3 kala ya kimyasal ya gerçek bebik
Allah bilir
ovuyuda erken gebelik testinide ilk idrarla değil ikinci idrarla bugun yaptım
yumurta mayıs 17 gibi çatladıı
kuzumm inşallahh ben de gelirin peşinden :) bu arada senin tarihe noluyor kuzu 01,02 görünüyor bi 30.01 olmuş sanırım bir defa da 31.01 gördüüm :)Ayyyy inşallahh yaaaa ne kimyasalı sus ağzını hayra açinşallah koyulaşa koyulaşa devam edecek ❣
Bende geleyim peşinizden yaaakuzumm inşallahh ben de gelirin peşinden :) bu arada senin tarihe noluyor kuzu 01,02 görünüyor bi 30.01 olmuş sanırım bir defa da 31.01 gördüüm :)
Çok özeniyorum zaten böyle erken öğrenenlerehep bu kızların yüzünden erken erken yapıp öğrendiler.. bizi de böyle yaptılar iştee
ama mayıstan umutluyuz ya bakalım.. inşallahh.
Allah muhafaza dikkatli kullan kuzu
bu kdr cıkmıyor bende ay hadi inşalalh sendede vardır yaaaSizinde testleriniz kuruyunca böyle çizgi çıkıyor mu benim bazen çıkıyordu ama bu kadar net ilk defa çıktı
Eki Görüntüle 2273688
Valla maria ayağını sürüdü inşallah gidiyoruz peşindenBende geleyim peşinizden yaaa
Bat yok iki aydır olmuyorum zatenbu kdr cıkmıyor bende ay hadi inşalalh sendede vardır yaaabat ne zaman
Ay Harika maşaallah inşaallah düzenli bir şekilde artarkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
inşallah vardır canım yaa
Vuhuuu bakk süperrr ayy mariaa koşşş ayaklarını sürüdüünnn:))kızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Yaaaakızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
kızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
kızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Ay Harika maşaallah inşaallah düzenli bir şekilde artar
Vuhuuu bakk süperrr ayy mariaa koşşş ayaklarını sürüdüünnn:))
Yaaaainanilmaz güzel mutlu oldum maşallah hemseriimm
Oyyy çok sevindimmm ❤ Sağlıkla devam etsin güzel güzel artsın inşAllah değerlerin
Testlerine de bayıldığımi belirtmek isterimhiç kimyasal filan diye dusunup yorulmayalim bence.boyle kimyasal mi olurmus, bal gibi bebeğin habercisi testler katlanarakta artsın insallaah G gamzeli_bebis
Darısı da diğer yol arkadaşlarımıza
kızlarr hepinizi cok seviyorummm Allah razı olsun
Çok duygulandım Allahım nolur bu sefer gelmiş olsun
ee nası öğrencez pekii şimdiBat yok iki aydır olmuyorum zaten
Ama inanmıyorum artık ben bu çizgilere net çizgi görene kadar. İşin aksi tarafı testlerim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?