Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi İnşallah canım

Canim anladigim kadarıyla kayınpederin yok bendede aynı dert vardı iki kere kayinvalidemlerle tatile çıktık kayınpederim bu sene için diyo köye gidiyormuyuz Bende dedim sürekli beraber cikcaz hayir dedim sonra eşim konuştu biz baş başa gidicez diye oteller çok pahalı olduğu için biz ev tutmaya karar verdik geçen sene ayvalığa gittik bizde çok güzel oralar evde kaldık 10 günlüğüne 2 milyar verdik

kızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Yaa inşallah değerin katlana katlana artar. Maşallah. Erken öğrenmek güzelde sanki günler gecmiyor gibi geliyor insana . Ramazan bereketiyle geldi ayagımı sürüdüm heralde hepinize cok dualar ettim inan tanimasam bile , Rabbim cok isteyenlere de en yakin zamanda hayirli haberler alabilmeyi nasip etsin. Hayirli haberler alanlari da saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin

Vuuuuu çok güzel
Allah razı olsun kızlar burası bu yüzden cok güzel bi yer işte herkes tanımasa bile birbiri için dua ediyor
O zaman kocaman aminnnnnnn
İnşallah benimde sağlıklıdır bu sefer inşallah

Kuzum doktorum özellikşe 21. Haftada git dedi . Ama gittiğim doktor 21-25 arası bakıyor .
Ben özrllikle belirtildiği için 21 de randevu aldım
21 çok erken ama kuzum tabi dr un en iyisini bilir ama. Benim ilk oğlum riskliydi ya mesela ben o zaman en erken ne zaman gidlirse o zaman gideyim demiştim 22 hafta da gitmiştim proftu, bazı organların gelişimi 24 25 i bulur demişti 24 de bir daha gitmiştik 2 kez ücret ödemiştik. Sonra oğlumda da 24 25 hafta ortası gitmiştim organlar tamamlanmıştı çoğu rahat bakmışlardı.

23
kuzumm inşallahh ben de gelirin peşinden :) bu arada senin tarihe noluyor kuzu 01,02 görünüyor bi 30.01 olmuş sanırım bir defa da 31.01 gördüüm :)
Ya benim erken döllenme ya normalde ctesi 4 hafta dolmuş 5 e girmiş olmam lazımdı baktım ki 5 olmuyo bende geri çektim tarihi

Alla alla bizim grupta 19. Haftada girenler bile oldu
Kafam karıştı şimdi doktorumla tekrar konusayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…