- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Ben de dün yumurtladim sanırım :)ben yumurtlama haftasındayım çalışmalar devam bekleyis başlamadı henüz
Ahh sen bize keseyi gösterde ramazan ramazan çoşmuyormuyuz baaak
Bata 3 kala baya iyi bir değerrr
Allah razı olsunnn kızlarrr yerim siziTebrik etmeyeyim madem dua edeyim Sağlıkla ilerlesin bu defa
Aaa ciddi misin ??çok sevindim gözün aydınkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Ay hadi İnşallah canımkızlarr hepinizi cok seviyorummm Allah razı olsuninşallah bu sefer sağlıklıdır şimdilik beni tebrik etmeyin eğer batım geçerse bide bi kese fotosu atabilirsem şuraya o zaman tebrik edin olurmu
malum konu bensem silik çizgiler 40lı 50 li hcg ler bizi kesmez
dua edinde artmış olsunn perşembe günü falan ve cuma adet gelmesinnnnnn
ozaman parti yaparız burda
bu hafta önemli bizim için o zaman canımBen de dün yumurtladim sanırım :)
Bat yokBende hiç çıkmazı çöp kutusundan çıkarıp bakardım hatta ama yok yanisende gözükmüş hayalet çizgii kaç gün var bat a
Sorayım o vakit :)
Malumunuz önümüz bayram. Biz evlendiğimizden beri balayı hariç başbaşa bi tatil yapamadık. İlk sene benim memlekete gittik soraki sene istanbulda sorakinde eşimin memleketine vs geçen sene bayramda bi antalya yapalım dedik eşim çok hastalandı iptal edip annem baksın bize diye benim memlekete gittik. Bu senede kurbanda gideriz diyordum ama kurbanada benim kuzenin düğünü var memlekete gitcez yani kaldı yine bi ramazan bayramı. Şimdide kayınvalidem yanlız kalıyor eşiyle boşanmış kızıda kıbrısta bayram sorasına kalmış okulu doğru yanlış bilmiyorum. Kayınvalidem bizimle gezmeyi ümit ediyor. Eşimde başbaşa gitmeyi istiyor ama annesi yanlız kalacak. Normal zamanlarda bi yere giderken beraber geziyoruz bize ayak uyduruyor. ama onların yeri ayrı bende eşimle başbaşa gitmek istiyorum. Siz olsanız nasıl yapardınız.
Sizinde testleriniz kuruyunca böyle çizgi çıkıyor mu benim bazen çıkıyordu ama bu kadar net ilk defa çıktı
Eki Görüntüle 2273688
kızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Kaç var bata kuzu belki seninde vardır nerden biliyosunBenim çıkıyor cnm sabah ki testim
Vuuuuu çok güzelkızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Yaa inşallah değerin katlana katlana artar. Maşallah.kızlar ben gittim kan verdim 43.44 cıktı değer bata 3 kala
Vuuuuu çok güzel❤
Allah razı olsun kızlar burası bu yüzden cok güzel bi yer işte herkes tanımasa bile birbiri için dua ediyorYaa inşallah değerin katlana katlana artar. Maşallah.Erken öğrenmek güzelde sanki günler gecmiyor gibi geliyor insana . Ramazan bereketiyle geldi ayagımı sürüdüm heralde hepinize cok dualar ettim inan tanimasam bile , Rabbim cok isteyenlere de en yakin zamanda hayirli haberler alabilmeyi nasip etsin. Hayirli haberler alanlari da saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin
21 çok erken ama kuzum tabi dr un en iyisini bilir ama. Benim ilk oğlum riskliydi ya mesela ben o zaman en erken ne zaman gidlirse o zaman gideyim demiştim 22 hafta da gitmiştim proftu, bazı organların gelişimi 24 25 i bulur demişti 24 de bir daha gitmiştik 2 kez ücret ödemiştik. Sonra oğlumda da 24 25 hafta ortası gitmiştim organlar tamamlanmıştı çoğu rahat bakmışlardı.Kuzum doktorum özellikşe 21. Haftada git dedi . Ama gittiğim doktor 21-25 arası bakıyor .
Ben özrllikle belirtildiği için 21 de randevu aldım
Ya benim erken döllenme ya normalde ctesi 4 hafta dolmuş 5 e girmiş olmam lazımdı baktım ki 5 olmuyo bende geri çektim tarihikuzumm inşallahh ben de gelirin peşinden :) bu arada senin tarihe noluyor kuzu 01,02 görünüyor bi 30.01 olmuş sanırım bir defa da 31.01 gördüüm :)
Alla alla bizim grupta 19. Haftada girenler bile oldu21 çok erken ama kuzum tabi dr un en iyisini bilir ama. Benim ilk oğlum riskliydi ya mesela ben o zaman en erken ne zaman gidlirse o zaman gideyim demiştim 22 hafta da gitmiştim proftu, bazı organların gelişimi 24 25 i bulur demişti 24 de bir daha gitmiştik 2 kez ücret ödemiştik. Sonra oğlumda da 24 25 hafta ortası gitmiştim organlar tamamlanmıştı çoğu rahat bakmışlardı.
23
Ya benim erken döllenme ya normalde ctesi 4 hafta dolmuş 5 e girmiş olmam lazımdı baktım ki 5 olmuyo bende geri çektim tarihi
Benim de 22. hafta yapılacak canım, çok fark edeceğini sanmıyorum, yurt dışındakiler biraz daha erken yaptırıyor galiba aynen.Alla alla bizim grupta 19. Haftada girenler bile oldu
Kafam karıştı şimdi doktorumla tekrar konusayım ben
Ben de 19.haftada girmiştim canım ayrıntılıya erken falan da dememişti.Alla alla bizim grupta 19. Haftada girenler bile oldu
Kafam karıştı şimdi doktorumla tekrar konusayım ben
Neyse 1 2 günün lafı olmaz kuzuYa benim erken döllenme ya normalde ctesi 4 hafta dolmuş 5 e girmiş olmam lazımdı baktım ki 5 olmuyo bende geri çektim tarihi
Ben de 19.haftada girmiştim canım ayrıntılıya erken falan da dememişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?