Arkadaşlar kurban olayım inanın, bu gerçek ya kız gerçekten adet olmadım 3. günün akşamı bile çizgiyi rabbim zor görüyordu hemen yıkılmayın
seni anlıyorum dünde yazdım bende kaçtane önemli günde eşime sürpriz yapim o zaman gelsin diye çok istedim ama olmadı hatta sevgililer gününde o ay olacagından o kadar emindimki hediyesini bile almıştım totem yapmıştım vercektim :)
ama olmadı hediye iş yerinde çekmecede duruyo veremedim
ama emin ol ağlamadım o ay biraz üzüldüm yalan değil ama hayırlısı buymuş zamanı var dedim.
bizim elimizde olan birşey değilki allah ne zaman nasip ederse o zaman gelicek bebişler
bugun senin içinde dua edicem bekleyen herkes için
sende bu mğbarek günde bol bol dua et
beni inanıyorum yakında olucakkk
canım bu iş tamamen nasip Allah nasip ederse tek ilişki ile de olur, daha vakti gelmediyse ne yapsak boşCanm bu ay ovu da yapmadım ilişki olarak da çok üstünde durmadım açıkcası. O kadar ovu yapmama rağmen, ilişki olarak çok düşündüğüm ve daha çok denediğim zaman olmuyoken şimdi de testlerin böyle olması geç döllenmedir belki diye düşünemiyorum ne bileyim. İlişki olarak en son ne zaman oldu hatırlamıyorum bile düşün 3 hafta olmuştur o da regl inin ilk zamanlarına tekabul ediyor o yüzden olsa çıkardı diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tan ne diyeyim artık.
O değişik içe ben de sahibimAminnn ablam aminn... İşin kötüsü ve kafama takılan yarın 12 saatlik yola çıkcam. Allah koruduktan sonra sorun da olmaz ona inancım da tam ama ne bileyim içim çok değişik.
Yaşasıın o zamaannbenim bat bugun ceylom 3 kala kan verdim 43 çıktı dün 1 kala verdim 129 çıktı 3 kat artmış çok şükür bu sefer kimyasal değil gibi ama yinede yarın bidaha kan vemeye karar verdim bi artış daha görüp biraz daha rahatlamak için
Allah en tezinden en hayırlısından en balından sana ve bekleyen herkese nasip etsin canımmmm
İnşallah tutsun tatilde de zman geçmiş olur:)Yaşasıın o zamaanninşallah kuzum.. benimde 3 tanecik kalmıştı ovüm. 15 pikti değerlendirdik. ☺ Baktım sabah silikleşmiş 17.Gün bugün . Hakkımızda hayırlısı Gerçi tatile gitcez ay sonuna doğru pek üstünde durmadım tutarsa benim adam gitmez tatile matile
inşalalh ceylom senin içinde dua edicemYaşasıın o zamaanninşallah kuzum.. benimde 3 tanecik kalmıştı ovüm. 15 pikti değerlendirdik. ☺ Baktım sabah silikleşmiş 17.Gün bugün . Hakkımızda hayırlısı Gerçi tatile gitcez ay sonuna doğru pek üstünde durmadım tutarsa benim adam gitmez tatile matile
canım bu iş tamamen nasip Allah nasip ederse tek ilişki ile de olur, daha vakti gelmediyse ne yapsak boş
O değişik içe ben de sahibimhamile değilsek de olalım rahatlayalım.
Hamile olsan da olmasan da sorun yok dinlene dinlene gidersiniz.
Aminnn inşallah Allah bu mübarek günler hürmetine herkesin ne dileği varda kabul etsinhayırlı kandiller inşallahhh ilk aşılamada tutar @srplmtmtk 2. aşılamada tutar haziranda ikinizdende güzel haberler gelsin
ve tabiki tüm bekleyenlerden
Kizlar hepinize ayrı ayrı tsk ederim ins sizinkiler de doğar buyur böyle ciciler alırsınızGüle güle giysin kızçen masallah hepsi cok güzelpembe kıyafetler aşkına
Bu arada lekenin devamı geldimi söküldümü ?
Kız pubg değil dükkandaydımMinik_ceylo kızım sen nerelerdesin? Başlıcam pub g ne he
Tutsun tabi öncelik duam isteğim oinşalalh ceylom senin içinde dua edicem
bebiş gelsinde boşver tatili
Kız götürmez pimpirikliİnşallah tutsun tatilde de zman geçmiş olur:)
Belli olmaz daha kuzu.. hayırlısı bakalım:)Kız götürmez pimpirikli
2 3 saatte bir inip yurumek laziimmis yani mesele 12 saat boyunca oturup kan dolasiminin yavaslamamasiYol için sanki riski gibi deniliyo ya o yüzden daha çok düşünüyodum sorun olmuyorsa sorun yok :)
2 3 saatte bir inip yurumek laziimmis yani mesele 12 saat boyunca oturup kan dolasiminin yavaslamamasi
İnşallah değildir o zaman abla belki regle falan atılan bişeydir.Maria26 kuzu polip mi değil mi belli değil inşallah değildir. Sen napıyosun nasıl gidiyor var mı değişiklik belirtiler falan keseni görecek misin ❤
akşamda oynamicaksın topikten yok oldun yaKız pubg değil dükkandaydımöğrenciler baskın yapıyor cıncırıklı işler evdeyim bugün dedim evi temizleyem bari. Akşam oynuyoz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?