Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar kurban olayım inanın, bu gerçek ya kız gerçekten adet olmadım 3. günün akşamı bile çizgiyi rabbim zor görüyordu hemen yıkılmayın

Canm bu ay ovu da yapmadım ilişki olarak da çok üstünde durmadım açıkcası. O kadar ovu yapmama rağmen, ilişki olarak çok düşündüğüm ve daha çok denediğim zaman olmuyoken şimdi de testlerin böyle olması geç döllenmedir belki diye düşünemiyorum ne bileyim. İlişki olarak en son ne zaman oldu hatırlamıyorum bile düşün 3 hafta olmuştur o da regl inin ilk zamanlarına tekabul ediyor o yüzden olsa çıkardı diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tan ne diyeyim artık.

Bilemiyorum ne diyceğimi gerçekten.
2.5 sene de dile kolay. Biliyorumki daha uzun zaman bekleyen birçok insanlar var Allah daha fazla bekletmeden müjde görmemizi nasip etsin. Her zaman duam isteyen herkese ve bana hayırlı evlat nasip et Allah'ım diye. Rabbim kimseyi isyan edecek duruma getirmesin.

canım bu iş tamamen nasip Allah nasip ederse tek ilişki ile de olur, daha vakti gelmediyse ne yapsak boş

Aminnn ablam aminn... İşin kötüsü ve kafama takılan yarın 12 saatlik yola çıkcam. Allah koruduktan sonra sorun da olmaz ona inancım da tam ama ne bileyim içim çok değişik.
O değişik içe ben de sahibim hamile değilsek de olalım rahatlayalım.
Hamile olsan da olmasan da sorun yok dinlene dinlene gidersiniz.

Yaşasıın o zamaann inşallah kuzum.. benimde 3 tanecik kalmıştı ovüm. 15 pikti değerlendirdik. Baktım sabah silikleşmiş 17.Gün bugün . Hakkımızda hayırlısı Gerçi tatile gitcez ay sonuna doğru pek üstünde durmadım tutarsa benim adam gitmez tatile matile

İnşallah tutsun tatilde de zman geçmiş olur:)

inşalalh ceylom senin içinde dua edicem
bebiş gelsinde boşver tatili

canım bu iş tamamen nasip Allah nasip ederse tek ilişki ile de olur, daha vakti gelmediyse ne yapsak boş

yok canm orası öyle tabiki olduktan sonra tek seferde de olur ama yumurtlama zamanı bile değildi yani o yüzden hiçç sanmıyorum. Ve geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum 29. gün regl geldi normalde 31. gün oluyorum.
Bugün de tam 31. gün regl günüm yani ama o yüzden olsa çıkardı diye düşünüyorum. Dediğin gibi tabi zamanı gelmeyince ne yaparsak yapalım olmuyo.

Güle güle giysin kızçen masallah hepsi cok güzel pembe kıyafetler aşkına
Bu arada lekenin devamı geldimi söküldümü ?
Kizlar hepinize ayrı ayrı tsk ederim ins sizinkiler de doğar buyur böyle ciciler alırsınız
Evet cnm ufaktan ufaktan sanki 5 gun boyle devam edecek artik

2 3 saatte bir inip yurumek laziimmis yani mesele 12 saat boyunca oturup kan dolasiminin yavaslamamasi

Yok canım 12 saat boyunca zaten durmadan dinlenmeden gidemeyiz ama varsa bişeyler de ki inşAllah vardır bu defa çift olarak giderim Aminnn... yolda sürekli durdururum arabayı sorun olmaz :)

Maria26 kuzu polip mi değil mi belli değil inşallah değildir. Sen napıyosun nasıl gidiyor var mı değişiklik belirtiler falan keseni görecek misin ❤
İnşallah değildir o zaman abla belki regle falan atılan bişeydir.
Halsizlik var kafamı koysam uyuyacak gibi ooluyorum bi kaç gündür.
Kasıklarda hafif hafif regl sancısı gibi ipne batması gibi, bide oğşumda falan hep koyu kahverengi yoğun akıntı gelirdi 5 6 haftalarda ara ara, dün 1 2 kez çok açık renk çok az kahve akıntı geldi ama çok yordum kendimi bu ara, şimdi dinleniyorum iyiyim çok şükür. 8 haziranda randevum var o zaman gidicem inşallah bu ara gidemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…