Neymiş çıkmadık candan umut kesilmezmiş mayıs da bitmedi bu döngü uzun geldi yau:)Abla her daim beni baz al, ben bu topiğin ibretlik gebesiyim bunu herkes bilir
Mayıs ayı komple uzun abla ya farkındaysan hala maaş günü gelmediNeymiş çıkmadık candan umut kesilmezmiş mayıs da bitmedi bu döngü uzun geldi yau:)
he valla kuzu bitmek bilmedi maaş suyunu çektiMayıs ayı komple uzun abla ya farkındaysan hala maaş günü gelmedi
Derken benimkiler bi güzellik yapıp az önce yatırmışlar bayram önü diyehe valla kuzu bitmek bilmedi maaş suyunu çekti
oy kuuzum yaaaKızlar ben bugün biraz üzgünüm. Burda da daha önce bahsetmiştim. Ben çocukları severim ama kendimi tam anlamıyla hazır hissetmiyordum yani korkularım çoktu gezmeyi çok seven biriyim. Hala gezmeyim tozayım istiyorum. Ev işlerinde çok becerikli değilim. Temizlik ve düzende çok zorlanıyorum. Diğer taraftan ben yıllardar uğraştığım istediğim mühendisliği geçen sene kazandım. Ancak ünv çok uzak kaldı bana hayal ettiğim gibi olmadı işten çıkıp okula gitmek çok zor oldu geçe 11.45 te evde oluyordum. Günlük 3 saatim yollarda geçiordu. Mühendislik dersleride zaten ağırdı hem iş hem okul kaldıramadım ve okulu dondurdum. Şimdi uzaktan eğimi kazanmayı düşünüyorum. bu yıl zaten puan kesiliyor seneye ufak tefek hazırlanırım diyordum. Bi taraftanda 28 yaşımı doldurdum 3,5 yıllık evliyim ne kadar daha erteleyeceğiz çocuğu diye düşündüm zaten çevreden baskı oluyor. Birde hep ya olmazsa korkuları vs. Eşiminde zor bir çocukluk geçirmesi, çocuğun sorumluluklarının ağır olduğunu bilmesi nedeni ile oda temkinliydi yani hemen istemiyordu. Yavaş yavaş düşünmeye başlamıştık. Şuanki en büyük korkusuda maddi anlamdaydı. Yani bana çok param olsa bir kaç çocuk yaparım isterim çocuk diyordu. Çocuk muhabbetini bir kaç aydır konuşmaya başlamıştık. Bizim geçen yazdan beri ev alma durumumuz vardı biraz altınlar biraz eşimin annesi kredi çekti benim ailem baya bir yardımcı oldu sırf ev alabilelim diye epeyce bir peşinat yaptık. İstediğim fiyatta ve şekilde ev bulamadık. Sora bir proje vardı yeni başlayacaktı ordan almaya niyetlendik. Eşim mühendis olduğu için tanıdık şirketti senetle alacaktık kredi çekmeyecektik. Patronununda tanıdığıydı o biz ev alacağımızı öğrenince yardımcı olurum dedi. Malum şirketler şuara sıkışık eşimde patronu yardımcı olacak diye maaşınıda almadı içerde biriktirdi 23 bin küzür içerden alacağı var. Bu ev başladı ve evlerin çoğu satıldı ve bizim iş bir türlü olmadı patronu işi bağlayamadı. Eşim strese girdi moralmen çok bozuldu. Çocuk muhabbeti zaten aramızda dönüyordu ama tam anlamıyla karar vermemiştik yani bide hemen olur düşüncesi yoktu. Bir iki deniyelim vucüt hazırlansın dedim hemen tuttu. Dün işte dişçi muhabbetindn bahsetmiştim. eşimi dışarı çıkartmıştım. akşam eve geldi bana diyorki hamilysen söyle ha öyle sürpriz ypcam diye uğraşma. Biliyorsun çok sevinmem sora üzülürsün hayal kırıklığına uğrama. Bende uyuz oldum yok öyle bişey dedim. Ama çok üzüldüm. Ben babalar gününde bi restoranda pasta yazdırcaktım öküz değilya milletin içinde en azından bir sarılır birde yarn çocuğuma güzel bir anı bahsederim diye o çok sevinsin diye düşünmemiştim. Neyse sora işte maddiyattan söyledi hani kirada olmul olsk istersen izinde kullnırdın idare ederdik ama şimdi eve gireceğiz tmm bende istiyorum ama önümüzü tam göremiyorum. Biryandan haklı harcamalarımız fazla ama Allah büyük bişekilde hallederiz vs de demiyor. Çok realisttir. En azndan ödemelerde bi 6 ay geçsinde görelim napıyoruz vs dedi. Üzüldüm sinirli cevaplar verdm. Hemen söylemeyi düşünmüyorum saklayabildiğim kadar saklamyı düşünüyorum ama çok üzgünüm. Eşimlede konuşmuyorum o sarılıyor felan ama . Sizinle paylaşmak istedim yeni olduğu için kimseye bişey diyemiyorum
Yok be yatırırlar seninkini de şimdiibizim de pazartesi yatar ne var yanii
abla banada ordan bi 500 lük yatır sana zahmetyook ben yatırıyorumm pazartesi yatırırım
hayırlı kandiller inşallahhh ilk aşılamada tutar S srplmtmtk 2. aşılamada tutar haziranda ikinizdende güzel haberler gelsinHayırlı kandiller kızlar hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin❤ bu ay doktoruma gittim kontrol için klomen verdi hazırlık olsun haziran da aşılama yapalım dedi inşallah güzel bir sonuç alırım bende
E bana da ateşlersin o kadar mazimiz varyook ben yatırıyorumm pazartesi yatırırım
abla banada ordan bi 500 lük yatır sana zahmet
bu bebenin testlerine harcadım 250 tl bu ay
lafı mı olur kuzular yazın ibanlarıE bana da ateşlersin o kadar mazimiz var
İnş cnm inşAynen canim eşinede alsaydın düzenli kullan ben çalıştığım için sabah akşam yutabildim normalde sabah öğle akşam en az 2 litre su ve yürüyüş önemli inşallah iae yarar vesilen olur
bugun yeniden test yaptınmı ? en son ne zaman yapmıştınKızlar ihtimal yok değil mi ?
Bugün bat günü ağrım da başlıyo, olsaydı bişeyler koyu olması gerekirdi değil mi ?
Umudum hiç yoktu zaten; tükendi, bitti.
Herkese günaydın, hayırlı kandillerKızlar ben bugün biraz üzgünüm. Burda da daha önce bahsetmiştim. Ben çocukları severim ama kendimi tam anlamıyla hazır hissetmiyordum yani korkularım çoktu gezmeyi çok seven biriyim. Hala gezmeyim tozayım istiyorum. Ev işlerinde çok becerikli değilim. Temizlik ve düzende çok zorlanıyorum. Diğer taraftan ben yıllardar uğraştığım istediğim mühendisliği geçen sene kazandım. Ancak ünv çok uzak kaldı bana hayal ettiğim gibi olmadı işten çıkıp okula gitmek çok zor oldu geçe 11.45 te evde oluyordum. Günlük 3 saatim yollarda geçiordu. Mühendislik dersleride zaten ağırdı hem iş hem okul kaldıramadım ve okulu dondurdum. Şimdi uzaktan eğimi kazanmayı düşünüyorum. bu yıl zaten puan kesiliyor seneye ufak tefek hazırlanırım diyordum. Bi taraftanda 28 yaşımı doldurdum 3,5 yıllık evliyim ne kadar daha erteleyeceğiz çocuğu diye düşündüm zaten çevreden baskı oluyor. Birde hep ya olmazsa korkuları vs. Eşiminde zor bir çocukluk geçirmesi, çocuğun sorumluluklarının ağır olduğunu bilmesi nedeni ile oda temkinliydi yani hemen istemiyordu. Yavaş yavaş düşünmeye başlamıştık. Şuanki en büyük korkusuda maddi anlamdaydı. Yani bana çok param olsa bir kaç çocuk yaparım isterim çocuk diyordu. Çocuk muhabbetini bir kaç aydır konuşmaya başlamıştık. Bizim geçen yazdan beri ev alma durumumuz vardı biraz altınlar biraz eşimin annesi kredi çekti benim ailem baya bir yardımcı oldu sırf ev alabilelim diye epeyce bir peşinat yaptık. İstediğim fiyatta ve şekilde ev bulamadık. Sora bir proje vardı yeni başlayacaktı ordan almaya niyetlendik. Eşim mühendis olduğu için tanıdık şirketti senetle alacaktık kredi çekmeyecektik. Patronununda tanıdığıydı o biz ev alacağımızı öğrenince yardımcı olurum dedi. Malum şirketler şuara sıkışık eşimde patronu yardımcı olacak diye maaşınıda almadı içerde biriktirdi 23 bin küzür içerden alacağı var. Bu ev başladı ve evlerin çoğu satıldı ve bizim iş bir türlü olmadı patronu işi bağlayamadı. Eşim strese girdi moralmen çok bozuldu. Çocuk muhabbeti zaten aramızda dönüyordu ama tam anlamıyla karar vermemiştik yani bide hemen olur düşüncesi yoktu. Bir iki deniyelim vucüt hazırlansın dedim hemen tuttu. Dün işte dişçi muhabbetindn bahsetmiştim. eşimi dışarı çıkartmıştım. akşam eve geldi bana diyorki hamilysen söyle ha öyle sürpriz ypcam diye uğraşma. Biliyorsun çok sevinmem sora üzülürsün hayal kırıklığına uğrama. Bende uyuz oldum yok öyle bişey dedim. Ama çok üzüldüm. Ben babalar gününde bi restoranda pasta yazdırcaktım öküz değilya milletin içinde en azından bir sarılır birde yarn çocuğuma güzel bir anı bahsederim diye o çok sevinsin diye düşünmemiştim. Neyse sora işte maddiyattan söyledi hani kirada olmul olsk istersen izinde kullnırdın idare ederdik ama şimdi eve gireceğiz tmm bende istiyorum ama önümüzü tam göremiyorum. Biryandan haklı harcamalarımız fazla ama Allah büyük bişekilde hallederiz vs de demiyor. Çok realisttir. En azndan ödemelerde bi 6 ay geçsinde görelim napıyoruz vs dedi. Üzüldüm sinirli cevaplar verdm. Hemen söylemeyi düşünmüyorum saklayabildiğim kadar saklamyı düşünüyorum ama çok üzgünüm. Eşimlede konuşmuyorum o sarılıyor felan ama . Sizinle paylaşmak istedim yeni olduğu için kimseye bişey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?