Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun yeniden test yaptınmı ? en son ne zaman yapmıştın

Çarşamba günü yapmıştım Hcg de Lh de. Hcg de ben hiçbişey görmedim bikaç arkadaş gölge dedi ama bence kurumaydı, Lh de koyu değildi. Bugün Lh denedim koyu olması gerekiyodu ama hiç değil. Eklemeye çalıştım ama hata verdi.

Biz evlenirkende benzer şeyler oldu çok stress yaptı. Şimdi iyiki evlenmişiz diyor çok mutluyum diyor vs. Çocukta da açıkçası öyle olacağını düşünüyorum. Eşimin çocuğumuzu seveceğinden ilgili bir baba olacağından hiç şüphem yok o konuda rahatım. Üzüldüğüm böyle heycansız donuk ve çok stress yapması ve haliyle benide mutsuz etmesi. Çocuk olduğunda yapcağımız bişey yok cnm ozmn önümüze bakcaz hayırlısı böyleymiş diycez diyorda yine de işte üzülüyorum. Mesela kuzenlerinin çocukları var onlarla biraraya geldiğimizde hep eşleri ilgileniyor daha çok. Eşim hemen gidiyor çocuklarla ilgileniyor onları oyalıyor felan. Bana çok şanslısın diyorlar. Uzatma yap sende diye diye aha böyle oldu

kuzum bu kadar ümitsiz olma nolur
evet resim yüklenmiyo bende farkettim sabah hata veriyor.
keşke bi görebilseydik lh nasıl diye
adet gelmediği sürece umut var
bak Red Phoenix adet günü bile testi negatifti 3 gün sonra çıktı

hem adet olsan bile ümitsiz olma önümüzde birsürü ay varr ben inanıyorum tek tek hepimiz hamile kalıcaz

ne güzel işte iyi bi baba olacagındanda eminsin :)
stresten demiştir öyle üzülme
onu bi görse kalbinin atışı duysa aşık olur merak etme :)
benim kuzenimin eşi bebeğinin ultrason fotosuna bu ne ya camur gibi bişi demişti ben şok olmuştum

adam şimdi on numara baba oldu.

Bende gelenekçiyimde eşim tam tersi terazi burcu çok tartar düşünür ve gerçekçidir. eşimi çoğu şeyde zaten ben harekete geçiyorum. Şimdiye kadar hep öyle oldu ben bişey söylüyorum ve ya istiyorum önce çok çok düşünür tartar ben çok ısrar edince en son tamam der sora hep iyiki yapmışız der

Hcg olsa tamam derim belki belli etmemiştir ki olsa eminim çıkardı son ilişkiden bugüne 2 3 hafta olmuştur geç döllenme olayı zor gibi, Allah bilir tabikide.. Hayırlısı diyorum ama bi çok zamanlarda özellikle istediğimde olmayınca daha çok kötü oluyorum şuanda o zamanlardan biri. Kayınvalideme gidicez haftasonu güzel haberle gitmeyi çok istemiştim. 2.5 senedir tek tabanca gidiyorum nolurdu yani içimde bi can'la birlikte gitseydim... Allah'ım sabırrr..

Günaydın kızlaaar herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller
Canım en çok isteyen bile tribe giriyor inan bana kaldı ki sizin maddi başka planlarınızda varmış hepsini birarada düşününce stres yapması normal. Ben onu bebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra dinlemek isterim
Sen tatlı canını sıkma kendini bebeğini düşün ve bence çokta bekletmeden al karşına eşine söyle oturup konuşun o da bebekten aciz değilmiş sonuçta yeni bir yol haritası oluşturursunuz beraber

Arkadaşlar kurban olayım inanın, bu gerçek ya kız gerçekten adet olmadım 3. günün akşamı bile çizgiyi rabbim zor görüyordu hemen yıkılmayın

seni anlıyorum dünde yazdım bende kaçtane önemli günde eşime sürpriz yapim o zaman gelsin diye çok istedim ama olmadı hatta sevgililer gününde o ay olacagından o kadar emindimki hediyesini bile almıştım totem yapmıştım vercektim :)
ama olmadı hediye iş yerinde çekmecede duruyo veremedim
ama emin ol ağlamadım o ay biraz üzüldüm yalan değil ama hayırlısı buymuş zamanı var dedim.
bizim elimizde olan birşey değilki allah ne zaman nasip ederse o zaman gelicek bebişler
bugun senin içinde dua edicem bekleyen herkes için
sende bu mğbarek günde bol bol dua et

beni inanıyorum yakında olucakkk

valla hepimiz aynı zamanlarda bekleyenlenlerdeniz.. (bat manasında) beni ayırmasın yusra da inşallah hamiledir.. efulim o adet oldu sanırım.hayırlısı kuzuu. :)

Aminnn ablam aminn... İşin kötüsü ve kafama takılan yarın 12 saatlik yola çıkcam. Allah koruduktan sonra sorun da olmaz ona inancım da tam ama ne bileyim içim çok değişik.

benim bat bugun ceylom 3 kala kan verdim 43 çıktı dün 1 kala verdim 129 çıktı 3 kat artmış çok şükür bu sefer kimyasal değil gibi ama yinede yarın bidaha kan vemeye karar verdim bi artış daha görüp biraz daha rahatlamak için
Allah en tezinden en hayırlısından en balından sana ve bekleyen herkese nasip etsin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…