- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
bugun yeniden test yaptınmı ? en son ne zaman yapmıştın
oy kuuzum yaaa
işte yıllarca olmama ihtimali oldugu gibi ilk aydan olma ihtimalide var böyle.
eşinin tavrı olmamış evet haklısın kızmakta
ev olaylarınızda karışık olmuş baayaa üzüldüm
amaüzülme zaten çalışabildiğin sürece doğuma kadar çalışırsınn Allah verir kolaylıgını inşallah
keşke iyice emin olup deneseydiniz
eşin sevinmem demesine bakma sevinir hatta bişey olsa emin ol ikinizde çok üzülürsüünüz ne diyeceğimi bilemedim Allahh hayırlısıı neyse onu nasip etsin size
YEKTA61 canım üzülme sakın eşin bir yandan haklı maddi olarak ağır bir sorumluluk aslında ona da hak ver strese giriyorlar. Ama öyle dediğine bakma bence öğrenince çok sevinmese de yavaş yavaş bu fikre alışır ve bir bakmışsın senden çok istiyor. yani inşallah öyle olur..
O golgeyi bende gordum aksam yazamadim. Diger testten daha belirgin geldi bana insallah bu gecenin yuzu suyu hurmetine vardir Rabbim isteyen herkese de nasip ederKuzum ama artık varsa daha koyu çıkması lazımdı demi
Neyse ben seni baz almaya devam ediyoruumm
kuzum bu kadar ümitsiz olma nolurÇarşamba günü yapmıştım Hcg de Lh de. Hcg de ben hiçbişey görmedim bikaç arkadaş gölge dedi ama bence kurumaydı, Lh de koyu değildi. Bugün Lh denedim koyu olması gerekiyodu ama hiç değil. Eklemeye çalıştım ama hata verdi.
kuzum hayırlısı artık Mübarek günde Rabbim sevindirsin bekleyenleri amiiin.O golgeyi bende gordum aksam yazamadim. Diger testten daha belirgin geldi bana insallah bu gecenin yuzu suyu hurmetine vardir Rabbim isteyen herkese de nasip eder
ne güzel işte iyi bi baba olacagındanda eminsin :)Biz evlenirkende benzer şeyler oldu çok stress yaptı. Şimdi iyiki evlenmişiz diyor çok mutluyum diyor vs. Çocukta da açıkçası öyle olacağını düşünüyorum. Eşimin çocuğumuzu seveceğinden ilgili bir baba olacağından hiç şüphem yok o konuda rahatım. Üzüldüğüm böyle heycansız donuk ve çok stress yapması ve haliyle benide mutsuz etmesi. Çocuk olduğunda yapcağımız bişey yok cnm ozmn önümüze bakcaz hayırlısı böyleymiş diycez diyorda yine de işte üzülüyorum. Mesela kuzenlerinin çocukları var onlarla biraraya geldiğimizde hep eşleri ilgileniyor daha çok. Eşim hemen gidiyor çocuklarla ilgileniyor onları oyalıyor felan. Bana çok şanslısın diyorlar. Uzatma yap sende diye diye aha böyle oldu
Herkese günaydın, hayırlı kandiller
Ben hayatımızın hiçbir zaman dört dörtlük olmayacağını düşünüyorum açıkçası, her zaman başka önceliklerimiz, bir eksiğimiz illa ki olacak. O nedenle içinizi ferah tutun, eşime de çok bekletmeden söylerdim ben olsam, yavaş yavaş kendini hazırlama fırsatı bulması açısından zamanı olsun hem de diye. Belki eski kafalı bulabilirsiniz ama ben çocuğun rızkı ile geleceğine inanıyorum halenYeter ki sağlığınız yerinde olsun, hamilelik de sağlıkla ilerlesin, sonuçta kötüyü çağırmak istemem ama hiçbirimiz için garanti değil henüz birşey. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
ceylomGünaydın kuzucuklargerilere bakamadım varmıı güzel haberler
kuzum bu kadar ümitsiz olma nolur
evet resim yüklenmiyo bende farkettim sabah hata veriyor.
keşke bi görebilseydik lh nasıl diye
adet gelmediği sürece umut var
bakRed Phoenix adet günü bile testi negatifti 3 gün sonra çıktı
hem adet olsan bile ümitsiz olma önümüzde birsürü ay varr ben inanıyorum tek tek hepimiz hamile kalıcaz
Günaydın kızlaaar herkese hayırlı cumalar hayırlı kandillerBiz evlenirkende benzer şeyler oldu çok stress yaptı. Şimdi iyiki evlenmişiz diyor çok mutluyum diyor vs. Çocukta da açıkçası öyle olacağını düşünüyorum. Eşimin çocuğumuzu seveceğinden ilgili bir baba olacağından hiç şüphem yok o konuda rahatım. Üzüldüğüm böyle heycansız donuk ve çok stress yapması ve haliyle benide mutsuz etmesi. Çocuk olduğunda yapcağımız bişey yok cnm ozmn önümüze bakcaz hayırlısı böyleymiş diycez diyorda yine de işte üzülüyorum. Mesela kuzenlerinin çocukları var onlarla biraraya geldiğimizde hep eşleri ilgileniyor daha çok. Eşim hemen gidiyor çocuklarla ilgileniyor onları oyalıyor felan. Bana çok şanslısın diyorlar. Uzatma yap sende diye diye aha böyle oldu
Hey maşallah ramazanın bereketi işte
Biliyorsun ki yazarım ve ödeme gelmezse bebem para lekesiyle doğar bir daha düşünlafı mı olur kuzular yazın ibanları
valla hepimiz aynı zamanlarda bekleyenlenlerdeniz.. (bat manasında) beni ayırmasın yusra da inşallah hamiledir.. efulim o adet oldu sanırım.hayırlısı kuzuu. :)
Arkadaşlar kurban olayım inanın, bu gerçek ya kız gerçekten adet olmadım 3. günün akşamı bile çizgiyi rabbim zor görüyordu hemen yıkılmayınkuzum bu kadar ümitsiz olma nolur
evet resim yüklenmiyo bende farkettim sabah hata veriyor.
keşke bi görebilseydik lh nasıl diye
adet gelmediği sürece umut var
bakRed Phoenix adet günü bile testi negatifti 3 gün sonra çıktı
hem adet olsan bile ümitsiz olma önümüzde birsürü ay varr ben inanıyorum tek tek hepimiz hamile kalıcaz
seni anlıyorum dünde yazdım bende kaçtane önemli günde eşime sürpriz yapim o zaman gelsin diye çok istedim ama olmadı hatta sevgililer gününde o ay olacagından o kadar emindimki hediyesini bile almıştım totem yapmıştım vercektim :)Hcg olsa tamam derim belki belli etmemiştir ki olsa eminim çıkardı son ilişkiden bugüne 2 3 hafta olmuştur geç döllenme olayı zor gibi, Allah bilir tabikide.. Hayırlısı diyorum ama bi çok zamanlarda özellikle istediğimde olmayınca daha çok kötü oluyorum şuanda o zamanlardan biri. Kayınvalideme gidicez haftasonu güzel haberle gitmeyi çok istemiştim. 2.5 senedir tek tabanca gidiyorum nolurdu yani içimde bi can'la birlikte gitseydim... Allah'ım sabırrr..
aminnnnnnnnvalla hepimiz aynı zamanlarda bekleyenlenlerdeniz.. (bat manasında) beni ayırmasın yusra da inşallah hamiledir.. efulim o adet oldu sanırım.hayırlısı kuzuu. :)
Ayyyy maria yı görmüştüm
valla hepimiz aynı zamanlarda bekleyenlenlerdeniz.. (bat manasında) beni ayırmasın yusra da inşallah hamiledir.. efulim o adet oldu sanırım.hayırlısı kuzuu. :)
benim bat bugun ceylom 3 kala kan verdim 43 çıktı dün 1 kala verdim 129 çıktı 3 kat artmış çok şükür bu sefer kimyasal değil gibi ama yinede yarın bidaha kan vemeye karar verdim bi artış daha görüp biraz daha rahatlamak içinAyyyy maria yı görmüştüm ☺ Ama sizleri bilmiyordum hadiii inşallahkaç var kuzuum senin bata yaa inşallah güzelce artsın bu sefer
Dükkana gidiyom kuzum bu ara bayram öncesi yoğunlaştı şükür biraz işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?