Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah sağol canımm.. sen de yorma kendini bak zor bulduk zaten.. dinlen elinden geldiğince bırak bayram temizliği falan.. bayram sonra tekrar bayram inşallahhh:) kaç hafta olucak tam? inşallah bebek kalp her şeyi görürsünüz artık:)

Doktor enseye bi daha bakalım hemde ikili test için kararınızı söyleyin dedi, bi de kontrolleri kaçırmam Ücretsiz bebe görme seansı anası yesin
10 günlük süre içindeki kontroller yanii.. iyi inşallah güzel haberlerle gel kuzuu..

şimdi sana gelelim, 3 kala test yaptın yok negatif dedin gölge bile yoktu o testte demi. sonra adet günün geçti 3.günde kan verdin 9küsür çıktı. şimdi benim de erken göstermez benimki diyom yaa.. hep soru işareti kuzu ya.. keşke yakında bi hastane olaydı gamzeli gibi. gidip geleydim:)

Aynen 10 günlük kontrollerden en sevdiğim

Aynı anlattığın gibi abla hatta sana da atmıştım testi hatırla bu ayda olmadı hayırlısı olsun demiştik beraber bat 3 geçene kadar gölge bile yoktu adet söktürücü alacaktım 2 gün daha gelmeseydi, 3. gün çok çok silik bi çizgi vardı ama baya silik o günün akşamı değer 9du işte, üstelik yumurtlamayı ovüyle takip etmiştik

Yaa inşallah sırada dvtb ve can09e siz varsınız. İçimden hep siz geçiyorsunuz.Çifte bayram olur inşallah çok dua ediyorum
Allah razı olsun kuzum ben bu ay akışına bıraktım sadece ateş ölçüyorum ovulasyon yapmıyorum bakalım nasip

bi de bu ay önemli günler bayrama denk geliyor ayrıca kayınvalidede olunca zor bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

kızlar selam
Girince okumadığım sayfadan başlayarak okuyorum bütün yazdıklarınızı
YEKTA61 canım yaşadıklarını anlıyorum eşlere baba duygusu biraz geç geliyor derler ben de buna inanıyorum
Biraz aranız düzeldiğinde güzel bir süprizle söyle bence , herşey düzelir heyecan gelir ona da merak etme
Bende bebeğin bereketiyle geleceğine inananlardanım
Etrafımdaki herkesin öyle oldu , inşallah hepimizinde öyle olur
Benimde bata 7 kaldı kızlar merakla bekliyorum günler geçsin diye
Hamişlere sağlıklı günler
Bekleyenlere güzel haberler gelsin inşallah

Kızlaaar nasılsınızz. Ben hamişim ama ramazan bitene kadar oruç tutcam Allah nasip ederse içimden diyorumki farzetki haberin yok :) böyle olan bir sürü kişi var. Bugün cuma günü olduğu için öğlen arası uzun evim yakın işyerime bende eve gittim mutfağımı toparladım :) süt alıyorum her cuma işyerine geliyor onu kaynattım eve gidince yoğurt yapmak için. birazda dinlendim işe geldim :)

Canım yorma kendini
Dikkat et kendine
Nasılsın moralin düzeldimi biraz daha iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…