- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Emredersiniz komutanımakşamda oynamicaksın topikten yok oldun ya
inşallah sağol canımm.. sen de yorma kendini bak zor bulduk zaten.. dinlen elinden geldiğince bırak bayram temizliği falan.. bayram sonra tekrar bayram inşallahhh:) kaç hafta olucak tam? inşallah bebek kalp her şeyi görürsünüz artık:)İnşallah değildir o zaman abla belki regle falan atılan bişeydir.
Halsizlik var kafamı koysam uyuyacak gibi ooluyorum bi kaç gündür.
Kasıklarda hafif hafif regl sancısı gibi ipne batması gibi, bide oğşumda falan hep koyu kahverengi yoğun akıntı gelirdi 5 6 haftalarda ara ara, dün 1 2 kez çok açık renk çok az kahve akıntı geldi ama çok yordum kendimi bu ara, şimdi dinleniyorum iyiyim çok şükür. 8 haziranda randevum varo zaman gidicem inşallah bu ara gidemicem
Geçen hafta kıza benziyor gibi ama çok erken 16-17de anca net söyleriz dedi, yarın bi daha gidicezEmredersiniz komutanım
Kız senin de bayağı oldu cinsiyet için bişi dedi mi doktor
Doktor enseye bi daha bakalım hemde ikili test için kararınızı söyleyin dedi, bi de kontrolleri kaçırmamkızz yarın bidaa niye gidiyorsun:)
10 günlük süre içindeki kontroller yanii.. iyi inşallah güzel haberlerle gel kuzuu..Doktor enseye bi daha bakalım hemde ikili test için kararınızı söyleyin dedi, bi de kontrolleri kaçırmamÜcretsiz bebe görme seansı anası yesin
Kuzum bnde 6 da kaktımtest yaptım bidahada uyuyamadım bulaşık makinasını doldurdum evi topladım duş aldım falan aynıyım bende
Bidaha kan vercemmi şuan bilmiyom vermesem iyi olurhiç korkma seninde bugun sonucun süper artmış cıkcak evet bugun bat günü
10 günlük süre içindeki kontroller yanii.. iyi inşallah güzel haberlerle gel kuzuu..
şimdi sana gelelim, 3 kala test yaptın yok negatif dedin gölge bile yoktu o testte demi. sonra adet günün geçti 3.günde kan verdin 9küsür çıktı. şimdi benim de erken göstermez benimki diyom yaa.. hep soru işareti kuzu ya.. keşke yakında bi hastane olaydı gamzeli gibi. gidip geleydim:)
Hayırlı olsun canımmm çok sevindimm güzel güzel artsın inşAllah değerin, sağlıkla kucağına alman nasip olsun
Allah razı olsun kuzum ben bu ay akışına bıraktım sadece ateş ölçüyorum ovulasyon yapmıyorum bakalım nasip
Çok saol canim benim amin darısı başına inşallah ❤
Kızlaaar nasılsınızz. Ben hamişim ama ramazan bitene kadar oruç tutcam Allah nasip ederse içimden diyorumki farzetki haberin yok :) böyle olan bir sürü kişi var. Bugün cuma günü olduğu için öğlen arası uzun evim yakın işyerime bende eve gittim mutfağımı toparladım :) süt alıyorum her cuma işyerine geliyor onu kaynattım eve gidince yoğurt yapmak için. birazda dinlendim işe geldim :)
Canım yorma kendini
Dikkat et kendine
Nasılsın moralin düzeldimi biraz daha iyimisin?
o da geçer neler neler geçmedi kiİyiyim canım sadece eşime kırgınım biraz okadr.
Herşey düzelirİyiyim canım sadece eşime kırgınım biraz okadr.
o da geçer neler neler geçmedi ki
Herşey düzelir
Hele ki bebek geliyor
Bak göreceksin nasılda değişecek eşin ve herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?