Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
atsanaa nerde bulcam şimdi ben onları tekrar yapsana test yarın sabah?

sende oyna sende. takım olalım

evet abla ara ara ağrım oluyor benimdeee korkuyom hatta biraz ama kızlar öyle ağrılar oluyor normal dedikleri için takmamaya çalışıyom
inşallah gelmez seninde adetin belli olmaz gelmediği sürece umut var
Kramplar ağrılar çok normal kızlar yerleşirken rahmi genişletmek için oluşuyormuş

Kızlar selam. Yeni hsgden geliyorum sonuç 12 sinde çıkacakmış. Arastrdgmda epey korkmuştum zaten bide içeriye giren eyvah , ben böyle bisey görmedim vırt zırt die girince sonda takılır takılmaz bayılmışım korkudan aslında öyle aşırı aşırı bi ağrısı yok yani tabi baya ağrıyor ama en fazla 10 dklk şiddetli şimdi bişeyim kalmadı resmen. Tansiyonum baya düşmüş korkudan gözümü açtığımda doktor ayağımı havaya kaldıryodu iyi misin şimdi baslayalimmi dedi tamam dedim

ayy cnm benimm çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin

ay kuzum atlatmışın işte bitti gitti inşalalh sonuçlarında iyi çıkar hem rahim filminden sonraki ay hamile kalma şansı baya artıyormuş inşallah haziranda o bebiş gelecek

Hayırlı cumalar hayırlı Kandiller arkadaşlar bu benim akşam testim bata ovuya göre 5 takvime göre 8 gün var testte çizgi var mi
Alttakide kurumuş hali

Eklentiler

• 20190530_182202.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190531_164645.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 45
ay kuzum atlatmışın işte bitti gitti inşalalh sonuçlarında iyi çıkar hem rahim filminden sonraki ay hamile kalma şansı baya artıyormuş inşallah haziranda o bebiş gelecek
O bal döken ağzına kurban valla bitti bende bittim o yarim saat içinde nasıl çocuk dogurcam bilmem aslnda biraz daha düşünsem mi diyorum hiç dayanıklı değilim ölürüm heralde doğumda ağrı değil korku bitirdi beni resmen :)) 3 kişiydik 2 sine dedim ablalar siz önden buyrun ben biraz daha cesaretlendrym kendimi demez olaydım yok 2 doğum yaptık da böyle olmadık da biz böyle bisey görmedikde Allah sabır versin falan filan sıcaklık bastı bastı bastı sonra kulagim çınladı gözlerim bulaniklasti adım filan atamadm havada uçuyodm gitmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…