atsanaa nerde bulcam şimdi ben onlarıEvet bugün de bat ama gelen giden yok henüz çok çok silik göründü kendileri ama umut etmiyoruz:)
sende oyna sende. takım olalımBen oynamıyom aha bu ceylo oynuyo topiğe gelmiyo onun sevdasına
DU BAKIYIM BENatsanaa nerde bulcam şimdi ben onlarıtekrar yapsana test yarın sabah?
sende oyna sende. takım olalım
inşallah Rabbim nasip eder inşallahGününde olsun tek olsun , Rabbim verdikten sonra. Sen niyetini temiz tut
atsanaa nerde bulcam şimdi ben onlarıtekrar yapsana test yarın sabah?
sende oyna sende. takım olalım
hayaletten bişeyler gördüm sankii
inşallahh biz sana dediydik dersiniz demiştimm inşallahh benimki erken göstermiyordur :) daha yapmıcam test diyom lakin.. bakalım gelmezse yaparım kuzumhayaletten bişeyler gördüm sankiiyarın sabah tekrarlasana
ama dün akşam yapmışsın ne anladım ben ondaninşallahh biz sana dediydik dersiniz demiştimm inşallahh benimki erken göstermiyordur :) daha yapmıcam test diyom lakin.. bakalım gelmezse yaparım kuzum
varsa akşam da çıkar diye akşam yaptım daha öncekinde de bat günü akşam yaptımdı çıkmıştı:)ama dün akşam yapmışsın ne anladım ben ondansabah yap sabah
ama sıvı alımı farkı vardır illaki belli olmaz bu işler hiçvarsa akşam da çıkar diye akşam yaptım daha öncekinde de bat günü akşam yaptımdı çıkmıştı:)
hayırlısı kuzum sağol :)ama sıvı alımı farkı vardır illaki belli olmaz bu işler hiç
Kramplar ağrılar çok normal kızlar yerleşirken rahmi genişletmek için oluşuyormuşevet abla ara ara ağrım oluyor benimdeee korkuyom hatta biraz ama kızlar öyle ağrılar oluyor normal dedikleri için takmamaya çalışıyom
inşallah gelmez seninde adetin belli olmaz gelmediği sürece umut var
cnm sen neiş yapıyordun :) yani nerde çalışıyorsun
kuzum ben modelistim tesktilde çalışıyorumbende aynıyım daha eve gidip yemek ypcam
Kızlar selam. Yeni hsgden geliyorum sonuç 12 sinde çıkacakmış. Arastrdgmda epey korkmuştum zaten bide içeriye giren eyvah , ben böyle bisey görmedim vırt zırt die girince sonda takılır takılmaz bayılmışım korkudanaslında öyle aşırı aşırı bi ağrısı yok yani tabi baya ağrıyor ama en fazla 10 dklk şiddetli şimdi bişeyim kalmadı resmen. Tansiyonum baya düşmüş korkudan gözümü açtığımda doktor ayağımı havaya kaldıryodu iyi misin şimdi baslayalimmi dedi tamam dedim
ay kuzum atlatmışın işte bitti gitti inşalalh sonuçlarında iyi çıkar hem rahim filminden sonraki ay hamile kalma şansı baya artıyormuş inşallah haziranda o bebiş gelecekKızlar selam. Yeni hsgden geliyorum sonuç 12 sinde çıkacakmış. Arastrdgmda epey korkmuştum zaten bide içeriye giren eyvah , ben böyle bisey görmedim vırt zırt die girince sonda takılır takılmaz bayılmışım korkudanaslında öyle aşırı aşırı bi ağrısı yok yani tabi baya ağrıyor ama en fazla 10 dklk şiddetli şimdi bişeyim kalmadı resmen. Tansiyonum baya düşmüş korkudan gözümü açtığımda doktor ayağımı havaya kaldıryodu iyi misin şimdi baslayalimmi dedi tamam dedim
Amin kuzum benim ayağınızı sürüyün geliyoruz peşinizden:)) inşallah sonuç güzel çıkarayy cnm benimm çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin
O bal döken ağzına kurbanay kuzum atlatmışın işte bitti gitti inşalalh sonuçlarında iyi çıkar hem rahim filminden sonraki ay hamile kalma şansı baya artıyormuş inşallah haziranda o bebiş gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?