Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rabbim birdaha yaşatmasın canım

Rabbim emeklerinin acılarının karşılığını versin canım bekeltmeden haziran ayında da sizlerden gelecek tek tek güzel haberlerr

Alamadığım sonuç niye hemen vermediler q2 si nedir ya ? Çeken doktor hiç konuşmasını bana demişti ilaç gitti iki tüptende geçti hic bir sorun yok heryere ulaştı felan demişti 10 dakka içindede sonucumu vermişti neyse geç olsun güç olmasın hayirlisi

Hayırlı cumalar hayırlı Kandiller arkadaşlar bu benim akşam testim bata ovuya göre 5 takvime göre 8 gün var testte çizgi var mi
Alttakide kurumuş hali
Bi çizgi var evet inşallah kuruma çizgisi değldirde bebek çizgisidir daha varmış bata bakalım yaklaştıkça daha belirgin olr inşallah

Kuzum devlette yaptrdm doktorum yapmadı belkide ondandr keşke deseydi valla 12 gün böyle beklicem şimdi . Bide sonda istemişlerdi ya 100 lira verdim ona sen demistin özelde istemiyorlar die. 100 lira zaten ona gitti keşke özele gitseydim hemde böyle kötü çekmezdim dedim kendi kendme:) ama neyse kısmet Rabbim sonucunu hayr etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…