ben birşey göremedim ama yorgun gözlerede denk gelmiş olabilir :)Hayırlı cumalar hayırlı Kandiller arkadaşlar bu benim akşam testim bata ovuya göre 5 takvime göre 8 gün var testte çizgi var mi
Alttakide kurumuş hali
Ayyy heyecanlandimmm balımmBi çizgi var evet inşallah kuruma çizgisi değldirde bebek çizgisidirdaha varmış bata bakalım yaklaştıkça daha belirgin olr inşallah
Haftasonu yapayım sende dinlenmiş olursunnben birşey göremedim ama yorgun gözlerede denk gelmiş olabilir :)
aynen elimdeki kızlar bitti zaten yenilere başlama zamanı geldiHaftasonu yapayım sende dinlenmiş olursunn
Bu arada ateşim 37 den hiç düşmedi hadi beni de bi gebe bırakaynen elimdeki kızlar bitti zaten yenilere başlama zamanı geldi
Canım bişi soracam gebelik belirtilerinden akıntıdan bahsediyordun nasıl bir akıntıydı beyaz krem gibi mi? Bu aralar çok oluyo ben deKramplar ağrılar çok normal kızlar yerleşirken rahmi genişletmek için oluşuyormuş
Kıızz yıkadın mı o ayaklarıııKübi cok yorulduuu bugun ayaklarımın altı ağrıyoookasıklarımda arada ağrıo
Birazdan kalkıp bi test yapam keyfim yerine gelsin1609ece insan test yapmayı bırakamıyo boşluğa düşüyo derken cok haklıymış
Bat günü anca bu kadar oldu
Umarım güzelce artmaya devam ediyodur
Yarın bir kez daha kan verme kararı aldım içimin rahatlaması için
Anneme bunu gösterip hamileyim desem inanmaz daha zamanı var adet 15 gün geçmeden belli olmaz der
Bilse kızı utanmasa adete 15 gün varken test yapcak
Aynen 300 e bağliyim düz olsunGayet güzel koyulaşmış kuzum bence
Ama sen dayanamaz kan verirsin yine
250 tl oldumu sana 300
Çok iyisiniz yaa :)) inşallah güzel anne Rabbim bal döken agizlariniza heppp böyle güzel dualar ettirsin :))
Önceki testlerle kpyulaşma takibini atsana canım gayet iyi yinedeBat günü anca bu kadar oldu
Umarım güzelce artmaya devam ediyodur
Yarın bir kez daha kan verme kararı aldım içimin rahatlaması için
Anneme bunu gösterip hamileyim desem inanmaz daha zamanı var adet 15 gün geçmeden belli olmaz der
Bilse kızı utanmasa adete 15 gün varken test yapcak
Canımm benim teşekkür ederim inşallah yakında bizlerde paylaşırız buradaAynen 300 e bağliyim düz olsun
Tesekkür ederim inşallah değerim yarında cok güzel çıkar
Allah sizlerede nasip etsin daha daha koyusunu kuzum hepimiz için dua edicem bu akşam
Hadi gözün aydın canımmKızlar değerim 41.97 olmuş çok mutluyum❤
Testlerimin hepsini attım kuzumÖnceki testlerle kpyulaşma takibini atsana canım gayet iyi yinede
Artmış kuzu daha nasıl artsın:)Testlerimin hepsini attım kuzum
Resimlerinide sildim kocam görmesin diye kazayla
Bitek dünküyle kıyaslayabilirim alttaki (freely) dün değer 128 ken olan ortadaki sabah yaptım (miratech) üstteki bu akşam iftardan önce yaptım (laboquick) marka farkıda var yani ama yinede koyulaştıgını görebiliyorum
İnşallah güzel artmıştır
Ay abla inşallah seninde sonucunArtmış kuzu daha nasıl artsın:)
Ayy nasıl duruyonuz söylemeden yaaa.
Bu arada benim regl gelmedi menopoza mı giriyom nehayır öyle birden kesilmez sanırım
Var canım var maşallah koyulasmani yesin teyzesiTestlerimin hepsini attım kuzum
Resimlerinide sildim kocam görmesin diye kazayla
Bitek dünküyle kıyaslayabilirim alttaki (freely) dün değer 128 ken olan ortadaki sabah yaptım (miratech) üstteki bu akşam iftardan önce yaptım (laboquick) marka farkıda var yani ama yinede koyulaştıgını görebiliyorum
İnşallah güzel artmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?