Canim benim 97 yedi iken boyleydi normal bu sekilde cikmasi saglikla devam etsin insallah
Sağol kuzum allah razı olsunVar canım var maşallah koyulasmani yesin teyzesi❤❤❤
Menopoz degil bebektir inşallah canmArtmış kuzu daha nasıl artsın:)
Ayy nasıl duruyonuz söylemeden yaaa.
Bu arada benim regl gelmedi menopoza mı giriyom nehayır öyle birden kesilmez sanırım
Ay bende eşim görmesin diye ordan oraya saklıyordum testleri fotoları da siliyordumTestlerimin hepsini attım kuzum
Resimlerinide sildim kocam görmesin diye kazayla
Bitek dünküyle kıyaslayabilirim alttaki (freely) dün değer 128 ken olan ortadaki sabah yaptım (miratech) üstteki bu akşam iftardan önce yaptım (laboquick) marka farkıda var yani ama yinede koyulaştıgını görebiliyorum
İnşallah güzel artmıştır
Hayırlısı canım sağol:)Menopoz degil bebektir inşallah canm
Bebektir bebekkk o inşallahhhArtmış kuzu daha nasıl artsın:)
Ayy nasıl duruyonuz söylemeden yaaa.
Bu arada benim regl gelmedi menopoza mı giriyom nehayır öyle birden kesilmez sanırım
Oturcaz gene aşa ya neyse kuzum inşallah aminn diyem ben❤Bebektir bebekkk o inşallahhh
Maşallah canım❤
Sen amin Allah a kalmış gerisiOturcaz gene aşa ya neyse kuzum inşallah aminn diyem ben❤
Insallah bebektir bndede durum ayni gelmedi regl gelecek gibi ama bat 31 bnmdeOturcaz gene aşa ya neyse kuzum inşallah aminn diyem ben❤
Kuzum devlette yaptrdm doktorum yapmadı belkide ondandr keşke deseydi valla 12 gün böyle beklicem şimdi . Bide sonda istemişlerdi ya 100 lira verdim ona sen demistin özelde istemiyorlar die. 100 lira zaten ona gitti keşke özele gitseydim hemde böyle kötü çekmezdim dedim kendi kendme:) ama neyse kısmet Rabbim sonucunu hayr etsin
ben birşey göremedim ama yorgun gözlerede denk gelmiş olabilir :)
Aminn kuzu inşallah senin deInsallah bebektir bndede durum ayni gelmedi regl gelecek gibi ama bat 31 bnmde
Hadi gözün aydın canımmbi daha baktırma evde kaset testlerle takip et bence gayet iyi artış
Hadi gözün aydın canımmbi daha baktırma evde kaset testlerle takip et bence gayet iyi artış
Saglikla devam eder insallahHe bu arada saol abla ❤ kaset test deyince dellendim yine o an geldi aklımaaha test bu haldeydi
Insallah cnm yaAminn kuzu inşallah senin de
Beyazda oldu yapışkan yumurta akı gibide ama inan hergün 3 kere çamaşır değiştim çok akıntım oldu anlıyorsun yoğunluğunu zatenCanım bişi soracam gebelik belirtilerinden akıntıdan bahsediyordun nasıl bir akıntıydı beyaz krem gibi mi? Bu aralar çok oluyo ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?