Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende eşim görmesin diye ordan oraya saklıyordum testleri fotoları da siliyordum hatta oğlanın fotolara bakarken yanlışlıkla görecek diye ödüm kopmuştu bi kere işte emin olmadığım için söylemek istemiyo bazen hemen eşlere ..
Koyulaşma var tabi kuzum hayırlısı ile yarın güzel artışlarla geleceksin

Hayırlısı olsun kuzum herseyde bi hayır vardır muhakkak 12 gün gelene kadar yumurtlama olur hamiş kalırsın belkide kim bilir inşallah öyle olur eşinde bi sıkıntı yoksa bence bu ay kalırsın hamile ama kendini ona odaklama lütfen biz bu ay çok rahattık doktor üç ay beklemeyin dedi için bende sadece bi umut vardi illa olscak diye dusunmedim yasadim bi olaydan dolayı emindim bu ay hamile kalacağıma ❤

Hadi gözün aydın canımm bi daha baktırma evde kaset testlerle takip et bence gayet iyi artış

Kaset test mi o kaset test yüzüne kan vermicektim az daha bugün yok gibiydi çizgi çok moralim bozuldu ece olmasa kan bile vermezdim o derce oldum pazar da vericem seko kesinlessin istiyor belki salıda veririm daha vermem heralde ❤

Canım bişi soracam gebelik belirtilerinden akıntıdan bahsediyordun nasıl bir akıntıydı beyaz krem gibi mi? Bu aralar çok oluyo ben de
Beyazda oldu yapışkan yumurta akı gibide ama inan hergün 3 kere çamaşır değiştim çok akıntım oldu anlıyorsun yoğunluğunu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…