Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç belirti yaşamadım canım burada gaza gelip test yapmıştım regle 5 6 gün kala. Sadece 3 4 gün kala hafif batmalar ve hafif regl sancısı gelip girmişti bir de gaz olmuştu ama 2 3 gün kala başlamıştı bunlar

Arkadaslar merhaba bence bana en cok burda yardimci olabilirsiniz lutfen yardimci olun. Doktora gttm 5 haftaligim kese boyutu 3.5 mm cikti sizce kucukmu ilk kez gorduk keseyi yani gec dollenme ihtimali pek yok cunku iliski tarihlerini bliyorm lutfen yardimci olun hepimiz bu haftalardayiz sizlerin kac mm di acaba?

Şekerlerimmm bat 2 haziranda olması gerekirdi olmadı. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ha oldum diyorum ama yok. İdrarda test yaptım negatifti. Hamile.olma şansım var mı varsa da test neden negatif

Kızlar 1.1 çıktı değerim malesef kii.
Acildeki doktora söktürücü yazar mısınız dedim yazamam git kadın doğuma dedi normali denk gelmez bana zaten. Ve 6. Güne girmiş bulunuyorum ve hala hastalanmadım

Şekerlerimmm bat 2 haziranda olması gerekirdi olmadı. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ha oldum diyorum ama yok. İdrarda test yaptım negatifti. Hamile.olma şansım var mı varsa da test neden negatif
Canım benimde bat 2 haziran bende hala adet olmadım testlerimde senin gibi negatif hayırlısı artık inş. vardır ama olsaydı çıkardı gibi geliyo bana

Canım benimde bat 2 haziran bende hala adet olmadım testlerimde senin gibi negatif hayırlısı artık inş. vardır ama olsaydı çıkardı gibi geliyo bana
Cnm erken gebelik denedinizmi ?

Ayy yaa inşallah vardır ikimizde de. Meme uçlarım falan çok acıyo acaba geç döllenme mi diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…