Rica ederimTamam aklımda bulunsun tesekkür ederim:)
Buluruz inşallah canım yaaBende goptayım
Gönlüme göre doktor bulcam daha bulamadım
Ben hiç belirti yaşamadım canım burada gaza gelip test yapmıştım regle 5 6 gün kala. Sadece 3 4 gün kala hafif batmalar ve hafif regl sancısı gelip girmişti bir de gaz olmuştu ama 2 3 gün kala başlamıştı bunlarKızlar selam
Benim adetime 4 gün kaldı takvime göre
Ama yumurtlamadan itibaren geçen 9.gün bugün
Dünden beri inanılmaz kasığım ve göbeğimin altı ağrıyor
Hamileler sizler nasıl belirti yaşamıştınız
Test yapmak istiyorum ama henüz çok erken ancak 13. Ya da 14.gün çıkar değilmi?
Bunun dışında göğüs hassasiyeti falan henüz yok
Teşekkür ederim canımmBen hiç belirti yaşamadım canım burada gaza gelip test yapmıştım regle 5 6 gün kala. Sadece 3 4 gün kala hafif batmalar ve hafif regl sancısı gelip girmişti bir de gaz olmuştu ama 2 3 gün kala başlamıştı bunlar
Masallah gozun aydin canim cok sevindim saglikla kucagina al miniginiKarından baktı canım. Görür inşallah senindeiçim rahatladı benimde çok şükür canım son testime göre dr hespaladı 25 30.000lerde olabilirsin dedi, cumartesi muhtemelen duyulur dedi kalp atışı bakalım
Canım tüpler açık diyorEki Görüntüle 2275870 Kızlar hsg sonucum bu lütfen anlayan bi baksın acil. randevum tee 10 gün sonra :/ çok merak ediyorum
Yaaa ciddi misiniz çok sevindim şuan kesin dimi :)) bide rahimde başka bi problem olsa çıkardı dimi dar filan olsa yazardı yaniCanım tüpler açık diyor
Yaaa ciddi misiniz çok sevindim şuan kesin dimi :)) bide rahimde başka bi problem olsa çıkardı dimi dar filan olsa yazardı yani
Anladım canım yani benim sorduğum rahimin yapısıyla ilgili hiçbişey yazmıyor tek geçişi söylüyor sıkıntı olsa yazardı dimi? Bakilmamis olamaz yani?Benimde öyle temiz çıktı
Canım benimde bat 2 haziran bende hala adet olmadım testlerimde senin gibi negatif hayırlısı artık inş. vardır ama olsaydı çıkardı gibi geliyo banaŞekerlerimmm bat 2 haziranda olması gerekirdi olmadı. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ha oldum diyorum ama yok. İdrarda test yaptım negatifti. Hamile.olma şansım var mı varsa da test neden negatif
Tabi ki de yazardı mutlaka ama doktor filmide yorumluyorAnladım canım yani benim sorduğum rahimin yapısıyla ilgili hiçbişey yazmıyor tek geçişi söylüyor sıkıntı olsa yazardı dimi? Bakilmamis olamaz yani?
Cnm erken gebelik denedinizmi ?Canım benimde bat 2 haziran bende hala adet olmadım testlerimde senin gibi negatif hayırlısı artık inş. vardır ama olsaydı çıkardı gibi geliyo bana
Ayy yaa inşallah vardır ikimizde de. Meme uçlarım falan çok acıyo acaba geç döllenme mi diyorum kendi kendimeCanım benimde bat 2 haziran bende hala adet olmadım testlerimde senin gibi negatif hayırlısı artık inş. vardır ama olsaydı çıkardı gibi geliyo bana
Ben normal gebelik testi yaptımCnm erken gebelik denedinizmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?