Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mariam gözün aydınnnn
Cok sevindim karındanmı gördü 5+2 de alttanmı
Bide acaba bugun hcg kaçtıki senin onlada alakalıya senin benden yüksek gidiyodu sanki benim bu pazar 5+2 olcak giderim görebilme ihtimali varsa o gün

Gözünüz aydın canım benimde 29 nisan sat 2 gün var aramızdaaa bende lekelenme hiç olmadı canım çok şükür ama olabilir demiş doktorda zaten dikkat etmek gerekiyo progestan ne bilmiyorum bahsetmedi hiç folik asit kullanıyomusun dedi evet dedim o kadar şunu ye bunu ye demedi risk yok dedi sadece bende haftaya giderim diye düşünüyorum senin kesede güzel çıkmış canım 2 gün sonra benimde mi öyle olur acaba bide kuzum vajinadan mı gördü ?

Karından baktı canım. Görür inşallah seninde içim rahatladı benimde çok şükür canım son testime göre dr hespaladı 25 30.000lerde olabilirsin dedi, cumartesi muhtemelen duyulur dedi kalp atışı bakalım

Aynen canım 2 gün varmış. Herkes de farklı çıkar belki kese boyu ya. Karından baktı ben vajinal bakabilirsinz dedim de gerek yok dedi çok güzel muayene etti zaten iyice baktı.

O senin cok yüksek
Benim pazar günü 2 kat 2 kar artarsa 4800 oluyo

Aynen canım 2 gün varmış. Herkes de farklı çıkar belki kese boyu ya. Karından baktı ben vajinal bakabilirsinz dedim de gerek yok dedi çok güzel muayene etti zaten iyice baktı.
Ne güzel canım ilgilenmiş doktorun bende iyice araştırıcam beğenemiyorum hepsinden bi negatif enerji alıyorum inşallah düzgün bi doktora denk gelirim

Ne güzel canım ilgilenmiş doktorun bende iyice araştırıcam beğenemiyorum hepsinden bi negatif enerji alıyorum inşallah düzgün bi doktora denk gelirim
İnşallah canım dr çok önemli yaa, yani açıkladı çok güzel lekelerin nerden geldiği belli değil, kese çok güzel istediğimiz yer yukarıya yerleşmiş etrafı da çok iyi dedi, düşük riskin yok ama lekeler için işte için rahat olsun diye fitil veriyorum dedi. Bol su iç dedi. İçiyorum zaten günde valla en az 3 lt.
Bebeğide karnıma 1 sn bastırıp gördü öyle görüntü aldı bana gösterdi bence benimki erken döllenme oldu ya ondan böyle erken gözüktü. Çünkü benim 4+0 da beta tahmini 1000lerde çıkıyordu.

Keşke vajinal bakmasaymış canım ben risklilere bakıyolar diye biliyodum ya. Ama ondan değildir ağrı. Ben lekeler için kesin alttan bakar dedim bugün. A yok yok gerek yok dedi sıkıntı görürsem vajinal bakalım dedi. İşte kimi dr böyle rahatlatiyo insanı kimi de geriyo boşver sıkma canını sen başka dr araştır

Aa evet canım yüksek çıkmış baya olsun gördün ya buna şükür Bende canım çok fazla dikkat ediyorum yediğime içtiğime doktor söylemesede okuyup araştırıyorum eşim sağolsun çok ilgileniyo hiç bişey yaptırmıyo zaten ilk 3 ayı sağlıkla atlatalım fa hayırlısıyla çok susuyorum zaten öğrenmeden öncede içim çok yanıyodu halada öyle aynı hastanede gittiğim gördüğüm 4. Doktor gerek akkntı için gittim mantar için gittim hiç birini beğenmedim belki bu doktor diğer doktorun kontrolünde görünüyorum diye bi açıklama yapmadı doğru düzgün oda olabilir ama araştırıcağım iyi bi doktor kesinlikleee

Nerde oturuyorsunuz hangi hastane?

Kızlar selam
Benim adetime 4 gün kaldı takvime göre
Ama yumurtlamadan itibaren geçen 9.gün bugün
Dünden beri inanılmaz kasığım ve göbeğimin altı ağrıyor
Hamileler sizler nasıl belirti yaşamıştınız
Test yapmak istiyorum ama henüz çok erken ancak 13. Ya da 14.gün çıkar değilmi?
Bunun dışında göğüs hassasiyeti falan henüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…