Mariam gözün aydınnnnCanım biz aynıyız 27nisan benim Sat.
Bende kaç gündür yoruldukça artar lekelerim ve bel ağrımla endişelenip bugün acilde aldık soluğu..
Bizim kesemizde 11-12 mm olmuş bebişide gördükkese düzgün, etrafında kanama yok ama yoruldukça geliyordur kahve lekeler normal dedi. Bebişte sıkıntı yokmuş onu öğrendik en azından progestanı 2 katına çıkardı, fitil olarak da al dedi. Cumartesi de hem kontrol hemde kalp atışına bakarız dedi. Bugün 5+2 idik.
Gözünüz aydın canım benimde 29 nisan sat 2 gün var aramızdaaa bende lekelenme hiç olmadı canım çok şükür ama olabilir demiş doktorda zaten dikkat etmek gerekiyo progestan ne bilmiyorum bahsetmedi hiç folik asit kullanıyomusun dedi evet dedim o kadar şunu ye bunu ye demedi risk yok dedi sadece bende haftaya giderim diye düşünüyorum senin kesede güzel çıkmış canımCanım biz aynıyız 27nisan benim Sat.
Bende kaç gündür yoruldukça artar lekelerim ve bel ağrımla endişelenip bugün acilde aldık soluğu..
Bizim kesemizde 11-12 mm olmuş bebişide gördükkese düzgün, etrafında kanama yok ama yoruldukça geliyordur kahve lekeler normal dedi. Bebişte sıkıntı yokmuş onu öğrendik en azından progestanı 2 katına çıkardı, fitil olarak da al dedi. Cumartesi de hem kontrol hemde kalp atışına bakarız dedi. Bugün 5+2 idik.
Karından baktı canım. Görür inşallah senindeMariam gözün aydınnnn
Cok sevindim karındanmı gördü 5+2 de alttanmı
Bide acaba bugun hcg kaçtıki seninonlada alakalıya senin benden yüksek gidiyodu sanki benim bu pazar 5+2 olcak giderim görebilme ihtimali varsa o gün
Aynen canım 2 gün varmış. Herkes de farklı çıkar belki kese boyu ya. Karından baktı ben vajinal bakabilirsinz dedim de gerek yok dedi çok güzel muayene etti zaten iyice baktı.Gözünüz aydın canım benimde 29 nisan sat 2 gün var aramızdaaa bende lekelenme hiç olmadı canım çok şükür ama olabilir demiş doktorda zaten dikkat etmek gerekiyo progestan ne bilmiyorum bahsetmedi hiç folik asit kullanıyomusun dedi evet dedim o kadar şunu ye bunu ye demedi risk yok dedi sadece bende haftaya giderim diye düşünüyorum senin kesede güzel çıkmış canım2 gün sonra benimde mi öyle olur acaba bide kuzum vajinadan mı gördü ?
O senin cok yüksekKarından baktı canım. Görür inşallah senindeiçim rahatladı benimde çok şükür canım son testime göre dr hespaladı 25 30.000lerde olabilirsin dedi, cumartesi muhtemelen duyulur dedi kalp atışı bakalım
Ne güzel canım ilgilenmiş doktorun bende iyice araştırıcam beğenemiyorum hepsinden bi negatif enerji alıyorum inşallah düzgün bi doktora denk gelirimAynen canım 2 gün varmış. Herkes de farklı çıkar belki kese boyu ya. Karından baktı ben vajinal bakabilirsinz dedim de gerek yok dedi çok güzel muayene etti zaten iyice baktı.
O zaman erken gitmee bekle biraz dahaaO senin cok yüksek
Benim pazar günü 2 kat 2 kar artarsa 4800 oluyo
İnşallah canım dr çok önemli yaa, yani açıkladı çok güzel lekelerin nerden geldiği belli değil, kese çok güzel istediğimiz yer yukarıya yerleşmiş etrafı da çok iyi dedi, düşük riskin yok ama lekeler için işte için rahat olsun diye fitil veriyorum dedi. Bol su iç dedi. İçiyorum zaten günde valla en az 3 lt.Ne güzel canım ilgilenmiş doktorun bende iyice araştırıcam beğenemiyorum hepsinden bi negatif enerji alıyorum inşallah düzgün bi doktora denk gelirim
Keşke vajinal bakmasaymış canım ben risklilere bakıyolar diye biliyodum ya. Ama ondan değildir ağrı. Ben lekeler için kesin alttan bakar dedim bugün. A yok yok gerek yok dedi sıkıntı görürsem vajinal bakalım dedi. İşte kimi dr böyle rahatlatiyo insanı kimi de geriyo boşver sıkma canını sen başka dr araştırMerhaba kızlar, bugün kese için doktora gittik ultrasonla göremedi vajinal muane istemiyodum ama görmek için tamam dedim keseyi gördük çok şükür 7mm doktora düşük tehlikesi falan varmı dedim hayır dedi hayırlı olsun güle güle büyütün falan yaptı emin konuştu hatta anlam vermedim bi doğru düzgün doktora denk gelemedim şu medipol de şuanda sol kasık ağrım başladı vajinal muaneden olabilir miii korkmaya başladımm
Bakalımmm bekleyebilirsem beklerimO zaman erken gitmee bekle biraz dahaabenim lekeler arttı diye gittim kuzum yoksa zaten cumartesi gidicektim. Bence sen de bekle iatersen biraz daha ama sen bilirsin tabi
Aa evet canım yüksek çıkmış baya olsun gördün ya buna şükürİnşallah canım dr çok önemli yaa, yani açıkladı çok güzel lekelerin nerden geldiği belli değil, kese çok güzel istediğimiz yer yukarıya yerleşmiş etrafı da çok iyi dedi, düşük riskin yok ama lekeler için işte için rahat olsun diye fitil veriyorum dedi. Bol su iç dedi. İçiyorum zaten günde valla en az 3 lt.
Bebeğide karnıma 1 sn bastırıp gördü öyle görüntü aldı bana gösterdibence benimki erken döllenme oldu ya ondan böyle erken gözüktü. Çünkü benim 4+0 da beta tahmini 1000lerde çıkıyordu.
Nerde oturuyorsunuz hangi hastane?Aa evet canım yüksek çıkmış baya olsun gördün ya buna şükürBende canım çok fazla dikkat ediyorum yediğime içtiğime doktor söylemesede okuyup araştırıyorum eşim sağolsun çok ilgileniyo hiç bişey yaptırmıyo zaten ilk 3 ayı sağlıkla atlatalım fa hayırlısıyla çok susuyorum zaten öğrenmeden öncede içim çok yanıyodu halada öyle aynı hastanede gittiğim gördüğüm 4. Doktor gerek akkntı için gittim mantar için gittim hiç birini beğenmedim belki bu doktor diğer doktorun kontrolünde görünüyorum diye bi açıklama yapmadı doğru düzgün oda olabilir ama araştırıcağım iyi bi doktor kesinlikleee
İstanbul medipol esenler hastanesiNerde oturuyorsunuz hangi hastane?
Bende goptayımİstanbul medipol esenler hastanesi
Bende ramideyimBende goptayım
Gönlüme göre doktor bulcam daha bulamadım
Fatih hem yakın hem uzak yaaBende ramideyimkızlar özel düşünürseniz medikal park Fatih Züleyha hoca var ben ona gidiyorum 6 aldır çok memnunum
Bende sevmiyorum doktorlarıda hiç iyi değil ama ben bu doktordan baya memnun kaldım ilgiliFatih hem yakın hem uzak yaa
gop medicalpark bana yakın ama o hastaneyi sevmiyorum
Tamam aklımda bulunsun tesekkür ederimBende sevmiyorum doktorlarıda hiç iyi değil ama ben bu doktordan baya memnun kaldım ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?