Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E Elçooo yavru sesin hiç çıkmıyor bu ay gebe sayımız çogaldııı nerelerdesin iyimisinn
Kuzumm iyiyim İzmir deyim
Tatil dönüşü tam gaz burdayım . Elhamdüllillah hamile hhaberleriyle bende coşuyorum

Ailemle oldugum için pek telefonla ilgilenemiyorum özlemişim herkesi
Durmadan geziyoruz ziyaretler derken yorgun düşüyorum

Alış kuzum ilk haftalarda oluyor bebek yerleşirken benim gün içinde çok kez oluyordu ama 7. Hafta bitti

Merhaba kızlar, bugün kese için doktora gittik ultrasonla göremedi vajinal muane istemiyodum ama görmek için tamam dedim keseyi gördük çok şükür 7mm doktora düşük tehlikesi falan varmı dedim hayır dedi hayırlı olsun güle güle büyütün falan yaptı emin konuştu hatta anlam vermedim bi doğru düzgün doktora denk gelemedim şu medipol de şuanda sol kasık ağrım başladı vajinal muaneden olabilir miii korkmaya başladımm

Gözünüz aydın görmüşsünüz keseyi :)
Bence korkmayın kuzenimde vajinal baktırdı bi problem olmadı doğurdu bile
Bugun tam olarak kaç haftalıksınız merak ettim kaçta görebildiniz bide beta hcg kaçtı bugun biliyomusunuz:)

Teşekkür ederimm darısı izlerin olsun inşallahhh :)
İnşallah endişelendim biraz ağrıda olunca cuma günü beta 998 di 2000 geçmiştir bugün galiba sata göre 5+0 bugün :)

Teşekkür ederimm darısı izlerin olsun inşallahhh :)
İnşallah endişelendim biraz ağrıda olunca cuma günü beta 998 di 2000 geçmiştir bugün galiba sata göre 5+0 bugün :)
Aminnn
Hımm o zaman yani 4+4 müydü cuma günü o zaman aynı gibiyiz benimde 4+3 bugun değerim 710 cıktı carsamba 1400 olsa cuma 2800 lerde olur benimde cuma 5+0 bende gidip görem bari tesekkür ederim
Devamlı hepimiz endişeliyiz zaten hepimiz aynıyız

Rica ederim canım ama vajinadan görünüyor bilgin olsun görmek bile insana iyi geliyor o ayrı bi konu bi gör rahatla

Canım biz aynıyız 27nisan benim Sat.
Bende kaç gündür yoruldukça artar lekelerim ve bel ağrımla endişelenip bugün acilde aldık soluğu..
Bizim kesemizde 11-12 mm olmuş bebişide gördük kese düzgün, etrafında kanama yok ama yoruldukça geliyordur kahve lekeler normal dedi. Bebişte sıkıntı yokmuş onu öğrendik en azından progestanı 2 katına çıkardı, fitil olarak da al dedi. Cumartesi de hem kontrol hemde kalp atışına bakarız dedi. Bugün 5+2 idik.

valla benim şu lekeler bel ağrım olmasa gitmicektim ama işte duramıyorum ki, malum temizlik, çocuk peşinden koş, bide benim neyime ise oturdum dün gece baklava yaptım dr artık dinleneceksin dedi fitil de yazdı progestan bu keser tamamen lekeleri dedi. Nolmalmiş yoruldukça gelen lekeler. Durup dururken dinlenirken gelse onlae tehlikeli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…