Kuzumm iyiyim İzmir deyimH E Elçooo yavru sesin hiç çıkmıyor bu ay gebe sayımız çogaldııı nerelerdesin iyimisinn
Alış kuzum ilk haftalarda oluyor bebek yerleşirken benim gün içinde çok kez oluyordu ama 7. Hafta bittiGünaydın hatunlar nasılsınız. Yeni hamişler sancılarınız oluyormu oluyorsa nasıl ve ne sıklıkta? Benim dün sabaha doğru ve bu sabaha doğru adet oluyomuşum gibi ağrım oldu hele bugün sanki adet olcam sandım ilkin korktum ama kısa yarm saat kadr şuan hiç bişey yok rahatım
İyiyiz kuzum sen napıyonNapıyorsunuz kuzucuklarımminik hamişleriiim
Kızlar bende adetten 2 gün önce test yaptırdım 170 çıktı afet günü yaptırdım 400 çıktı 4 gün geçtikten sonra yaptırdım 1724 çıktı sizce nasıl Cumartesi kontrolüm var
Çok şükür sence Cumartesi kese görünür müBence gayet iyi gözüküyor 2 kat artmış
:)
evet adetin 1. gününden başlıyorsun canım ölçüm yapmaya :)
Merhaba kızlar, bugün kese için doktora gittik ultrasonla göremedi vajinal muane istemiyodum ama görmek için tamam dedim keseyi gördük çok şükür 7mm doktora düşük tehlikesi falan varmı dedim hayır dedi hayırlı olsun güle güle büyütün falan yaptı emin konuştu hatta anlam vermedim bi doğru düzgün doktora denk gelemedim şu medipol de şuanda sol kasık ağrım başladı vajinal muaneden olabilir miii korkmaya başladımm
Çok şükür sence Cumartesi kese görünür mü
Teşekkür ederimm darısı izlerin olsun inşallahhh :)Gözünüz aydın görmüşsünüz keseyi :)
Bence korkmayın kuzenimde vajinal baktırdı bi problem olmadı doğurdu bile
Bugun tam olarak kaç haftalıksınız merak ettim kaçta görebildiniz bide beta hcg kaçtı bugun biliyomusunuz:)
Canım değerin 2000 kaç haftalıktıTeşekkür ederimm darısı izlerin olsun inşallahhh :)
İnşallah endişelendim biraz ağrıda olunca cuma günü beta 998 di 2000 geçmiştir bugün galiba sata göre 5+0 bugün :)
AminnnTeşekkür ederimm darısı izlerin olsun inşallahhh :)
İnşallah endişelendim biraz ağrıda olunca cuma günü beta 998 di 2000 geçmiştir bugün galiba sata göre 5+0 bugün :)
İnşallah canım allah bebeğini sana bağışlarKızlar bugün doktoruma gittim Hcg 171.3 çıktı doktor değeri beğendi cumartesi sabah 53 çıkmıştı bu sabah 171 cıktı inşallah benimle kalır hayirla sağlıkla rabbim nasip eder hepimize
Dün 2000 lerdedir 4+6 bugün 3000 lerdedir 5+0 canım doktor keseye göre 4 haftalık dedi amaCanım değerin 2000 kaç haftalıktı
Rica ederim canım ama vajinadan görünüyor bilgin olsun görmek bile insana iyi geliyor o ayrı bi konu bi gör rahatlaAminnn
Hımm o zaman yani 4+4 müydü cuma günü o zaman aynı gibiyiz benimde 4+3 bugun değerim 710 cıktı carsamba 1400 olsa cuma 2800 lerde olur benimde cuma 5+0 bende gidip görem baritesekkür ederim
Devamlı hepimiz endişeliyiz zaten hepimiz aynıyız
Canım biz aynıyız 27nisan benim Sat.Merhaba kızlar, bugün kese için doktora gittik ultrasonla göremedi vajinal muane istemiyodum ama görmek için tamam dedim keseyi gördük çok şükür 7mm doktora düşük tehlikesi falan varmı dedim hayır dedi hayırlı olsun güle güle büyütün falan yaptı emin konuştu hatta anlam vermedim bi doğru düzgün doktora denk gelemedim şu medipol de şuanda sol kasık ağrım başladı vajinal muaneden olabilir miii korkmaya başladımm
Aminnn
Hımm o zaman yani 4+4 müydü cuma günü o zaman aynı gibiyiz benimde 4+3 bugun değerim 710 cıktı carsamba 1400 olsa cuma 2800 lerde olur benimde cuma 5+0 bende gidip görem baritesekkür ederim
Devamlı hepimiz endişeliyiz zaten hepimiz aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?