Ben normal test yaptığımda çok silikti negatif dedim arkadaşlar testi isteyince buraya koydum var dediler ozmn erken gebelik aldım gerçektende çizgi çıkmıştıBen normal gebelik testi yaptım
Yarın da gelmezse, ki inşallah gelmez bir de erken gebelik testi yapayım. İnşallah bende de vardır bebiş. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucumBen normal test yaptığımda çok silikti negatif dedim arkadaşlar testi isteyince buraya koydum var dediler ozmn erken gebelik aldım gerçektende çizgi çıkmıştıadet günün geçmiş ya erken gebelikte belli olur
Amin cnm inşaallahYarın da gelmezse, ki inşallah gelmez bir de erken gebelik testi yapayım. İnşallah bende de vardır bebiş. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucum
Doktorunuzla bi arayın ya da mesaj atıp sorun içiniz rahat etsin .. bu arada başınız sağolsunKızlar uyumayan var mı?
Yarın bayramı 1.günü cenazemiz çıktı.İstanbul’dan sakaryaya gidicez. Eşimin halasının eşi. Evlenirken bize çok destekleri oldu. Hem gitmek istiyorum hemde korkuyorum yola giderim riskli olur diye.Ailecek gidecegiz. Ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz nelerdir?
Canım ben 4 gün varken yapmıştım erken gebelik bugün yaptığım normal test negatifCnm erken gebelik denedinizmi ?
Canım benimde meme uçlarım çok acıyo bir haftadır. Geç döllenme senin olabilir belki ama benim değildir adetimin 12. Günü dr um çatlamak üzere dedi 13 yada 14. Günü çatladı üzerine sayınca bugün 30 u çıkması lazım yani benim ümidim yok sende vardır inş canımAyy yaa inşallah vardır ikimizde de. Meme uçlarım falan çok acıyo acaba geç döllenme mi diyorum kendi kendime
Başakşehirde oturuyorum canım banada çok uzak kalıyo özel düşünüyorum ama özelde ki doktorların ilgisizliğide beni şaşırttı zatenBende ramideyimkızlar özel düşünürseniz medikal park Fatih Züleyha hoca var ben ona gidiyorum 6 aldır çok memnunum
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunKızlar uyumayan var mı?
Yarın bayramı 1.günü cenazemiz çıktı.İstanbul’dan sakaryaya gidicez. Eşimin halasının eşi. Evlenirken bize çok destekleri oldu. Hem gitmek istiyorum hemde korkuyorum yola giderim riskli olur diye.Ailecek gidecegiz. Ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz nelerdir?
Anaaaam kız bu iyice belli olmuşya
Efulim ben anlamam ama arkadas tüpler açık temiz diye yorumlamış hadi gözün aydın bu gelecek ay senden cok umutluyum hsg sonrası cok hamile kalan varEki Görüntüle 2275870 Kızlar hsg sonucum bu lütfen anlayan bi baksın acil. randevum tee 10 gün sonra :/ çok merak ediyorum
Bence nolur nolmaz söktürücü içmeyin ama siz bilirsinizKızlar 1.1 çıktı değerim malesef kii.
Acildeki doktora söktürücü yazar mısınız dedim yazamam git kadın doğuma dedi normali denk gelmez bana zaten. Ve 6. Güne girmiş bulunuyorum ve hala hastalanmadım
Allah razı olsunBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun
Bende çok gezdim baktım yorumlara göre gittim iyi çıktı şansıma ilgili bir bayanBaşakşehirde oturuyorum canım banada çok uzak kalıyo özel düşünüyorum ama özelde ki doktorların ilgisizliğide beni şaşırttı zaten
Aynen canm valla bi anda dünyamızı değiştiryorAnaaaam kız bu iyice belli olmuşya
Hadi gözün aydın annesi çifte bayram:) bayram şekerin geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?