Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben normal gebelik testi yaptım
Ben normal test yaptığımda çok silikti negatif dedim arkadaşlar testi isteyince buraya koydum var dediler ozmn erken gebelik aldım gerçektende çizgi çıkmıştı adet günün geçmiş ya erken gebelikte belli olur

Yarın da gelmezse, ki inşallah gelmez bir de erken gebelik testi yapayım. İnşallah bende de vardır bebiş. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucum

Kızlar uyumayan var mı?
Yarın bayramı 1.günü cenazemiz çıktı.İstanbul’dan sakaryaya gidicez. Eşimin halasının eşi. Evlenirken bize çok destekleri oldu. Hem gitmek istiyorum hemde korkuyorum yola giderim riskli olur diye.Ailecek gidecegiz. Ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz nelerdir?

Doktorunuzla bi arayın ya da mesaj atıp sorun içiniz rahat etsin .. bu arada başınız sağolsun

Ayy yaa inşallah vardır ikimizde de. Meme uçlarım falan çok acıyo acaba geç döllenme mi diyorum kendi kendime
Canım benimde meme uçlarım çok acıyo bir haftadır. Geç döllenme senin olabilir belki ama benim değildir adetimin 12. Günü dr um çatlamak üzere dedi 13 yada 14. Günü çatladı üzerine sayınca bugün 30 u çıkması lazım yani benim ümidim yok sende vardır inş canım

Bende ramideyim kızlar özel düşünürseniz medikal park Fatih Züleyha hoca var ben ona gidiyorum 6 aldır çok memnunum
Başakşehirde oturuyorum canım banada çok uzak kalıyo özel düşünüyorum ama özelde ki doktorların ilgisizliğide beni şaşırttı zaten

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Kızlar 1.1 çıktı değerim malesef kii.
Acildeki doktora söktürücü yazar mısınız dedim yazamam git kadın doğuma dedi normali denk gelmez bana zaten. Ve 6. Güne girmiş bulunuyorum ve hala hastalanmadım
Bence nolur nolmaz söktürücü içmeyin ama siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…