Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz yoğun ve stresli giriş yaptığım için bayramınızı kutlayamadım kızlar kusura bakmayın.
Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara ulaştırsın Rabbim. Bebek bekleyene sağlıklı sıhhatli doğum, bebek isteyene hayırlı vakitte evlat nasip etsin

Kızlar benim bat haziran 2 ama bugün hala adet olmadım teslerde negatif yumurtlama günüm belli adetin 13ü 30.gündeyim sizce olsa çıkmazmıydı ki
Yumurtlama kesin olarak o gün olduysa evet şimdiye testte çıkmalydı ama yumurtlama geç olduysa ve siz 13 ünde oldu sanıyorsanız ihtimal var :)
İnşallah vardır da siz yumurtlamayı yanlış biliyorsunuzdur :) adet gelmediği sürece umut var :)

Canım benim 12 sinde drum çatlamak üzere dedi ben ateş takibi de yapıyorum 13 ü belki 14ü olabilir ama 15i değil yani 14 dahi olsa çıkması lazımdı kısmet artık

Adet 20 gün geçince bile öğrenen oluyomuş. İnşallah geç döllenme falandır çıkar
Canım keşke öyle olsa ama benim yumurtlama günüm belli velevki yumurtlamam 13ü değilde 17si olsun o günlerde de çalışma yok yani imkansız ☺

Canım keşke öyle olsa ama benim yumurtlama günüm belli velevki yumurtlamam 13ü değilde 17si olsun o günlerde de çalışma yok yani imkansız ☺
Öyle deme. Bende bu ay ümitsizdim. Diğer aylar ilişkiden sonra sabaha kadar ayak dikip yatardım. Bu ay ramazandı bide öksürük vardı öksürdükçe ıkınırken spermler hep aktı hemen banyo yaptım. Ama olmuş işte. İmkansız dedim ama Allah büyük nasip etti.

İnş canım inş vardır da ben yanılıyorumdur tabi Allahın takdiri ben geçen yıl beklemediğim bi an hamile kalmıştım ama tedbirsiz davranınca düşük oldu şimdi 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyo dr. tedavisi görüyorum ama Allah vermeyince vermiyo işte nasip

İnşallah 3 4 gün sonra sende güzel haber alırsın. Bende 2 gün önce yaptığımda 2. çizgi hiç yoktu bu sabah çıktı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…