Tebrikler var tabi ki de :)Eki Görüntüle 2276089
Kızlar test yaptım ikinci çizgi böyle hamilelik var mıdır
Kızlar 1.1 çıktı değerim malesef kii.
Acildeki doktora söktürücü yazar mısınız dedim yazamam git kadın doğuma dedi normali denk gelmez bana zaten. Ve 6. Güne girmiş bulunuyorum ve hala hastalanmadım
Benimse böyle görünüyorEki Görüntüle 2276089
Eki Görüntüle 2276089
Maşallah.... hayırlı olsun darısı da bizlere olsun inşallahEki Görüntüle 2276089
Bence gebelik testi yapınMaria26 Red Phoenix morcivertkedi G gamzeli_bebis ve diger kizlar lutfen bir fikir verin testte bakmaktan gozlerimiz kor olduEki Görüntüle 2276117
Bende ovulasyonda öğrendim ama daha koyuydu adetten 2 gün önce bence test yapsınMaria26 Red Phoenix morcivertkedi G gamzeli_bebis ve diger kizlar lutfen bir fikir verin testte bakmaktan gozlerimiz kor olduEki Görüntüle 2276117
hepsi ortaya karışıkstres yapacak bisey yok ki kuzum. sezeryan için mi sonrası için mi? spinal mi düşünüyosun genel anestezi mi? kolay geçer insallah tek avazda kurtulur sarar sarmalarsın ömür’ü❤
Simdi gidip test alip geldikBende ovulasyonda öğrendim ama daha koyuydu adetten 2 gün önce bence test yapsın
Test yaptik bekliyoruz bende ovulasyon testiyle ogrendim benim ki daha acikti bundan galiba insallah isteyen herkese nasip olurBence gebelik testi yapın
Şimdi birisi var bence yazar,umutlanirsiniz ..
Gebelik testleri bile hatalı sonuç verirken buna ne kadar guvenebilirsiniz ki..ama burda yapanlar sanki biri birinden koyu olacak diyordu..inşallah vardır bebiş..
Çok geçmiş olsun . Umarım sağlıkla sana tutunur bebeğin . Doktor sağlıklı demisse güven bence ben düşük yaptığım zaman 6 haftalıktim çok hafif bir kanama ile başladı ve maalesef 10 günde düşük gerçekleşti . Allah'ın izniyle sağlıklıdır bebeğin sıkıntı yapmaBenim lekeler bir geçiyor tekrar gelmeye devam ediyor maalesef. Ben hiç bir gebeliğimde böyle bişey yaşamadım 1 hafta oldu. Hepsinde, düşük yaşadıklarımda bile dr hayret nasıl kanaman lekelenmen olmadı demişti. Yani uzanıp dinlenme imkanım yok hele bu bayram zamanına falan denk geldi diye yoruldum mecbur çocuk olunca ev 10 katı batıyo, eş yardımı zaten yok o çocukla biraz ilgileniyo anca. Nolucak böyle ben anlamadım fitil de alıyorum. Ptsi günü dr sorun yok kese gayet iyi stres yapma dedi ama çok leke geliyo. Rabbime emanet artık ne olacaksa razıyız. Hayırlısı neyse o olsun. Cumartesi gidicem bakalım, ben iğne falan yapmaya gerek varmı dedim gerek yok zaten sağlıklı gebelikse kanamalar olsa bile tutunur o devam eder, sağlıksız ise istersen hastene yat o düşer dedi. Cumartesiyi bekliyorum artık bakalım nolucak gün içinde bişey ykk ama akşam başlıyo lekeler. Bakalım ne dicek doktoe
Noldu sonuç merak ettim :)Test yaptik bekliyoruz bende ovulasyon testiyle ogrendim benim ki daha acikti bundan galiba insallah isteyen herkese nasip olur
Negatif galiba canimNoldu sonuç merak ettim :)
Kesin vardır canım benimde böyleydi hep koyulaşmıştı gittikçeKizla hepinizin bayrami mubarek olsun. Yengemin adettine bir gun var ovulasyon testi boyle cikti yorumlar misiniz?Eki Görüntüle 2276113
İnşallah canım dr çok altta hafif kanama alanın var ama keseyle çok alakasız, onu vücut atar yavaş yavaş dedi, sen hiç stres hapma fitil zaten çok iyi gelir dedi ama ben çok stres yaptım. Çok şükür dün akşamdan beri gelmedi, inşallah devamı gelmez bitmiştir artıkÇok geçmiş olsun . Umarım sağlıkla sana tutunur bebeğin . Doktor sağlıklı demisse güven bence ben düşük yaptığım zaman 6 haftalıktim çok hafif bir kanama ile başladı ve maalesef 10 günde düşük gerçekleşti . Allah'ın izniyle sağlıklıdır bebeğin sıkıntı yapma
Hadi yaNegatif galiba canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?