Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim lekeler bir geçiyor tekrar gelmeye devam ediyor maalesef. Ben hiç bir gebeliğimde böyle bişey yaşamadım 1 hafta oldu. Hepsinde, düşük yaşadıklarımda bile dr hayret nasıl kanaman lekelenmen olmadı demişti. Yani uzanıp dinlenme imkanım yok hele bu bayram zamanına falan denk geldi diye yoruldum mecbur çocuk olunca ev 10 katı batıyo, eş yardımı zaten yok o çocukla biraz ilgileniyo anca. Nolucak böyle ben anlamadım fitil de alıyorum. Ptsi günü dr sorun yok kese gayet iyi stres yapma dedi ama çok leke geliyo. Rabbime emanet artık ne olacaksa razıyız. Hayırlısı neyse o olsun. Cumartesi gidicem bakalım, ben iğne falan yapmaya gerek varmı dedim gerek yok zaten sağlıklı gebelikse kanamalar olsa bile tutunur o devam eder, sağlıksız ise istersen hastene yat o düşer dedi. Cumartesiyi bekliyorum artık bakalım nolucak gün içinde bişey ykk ama akşam başlıyo lekeler. Bakalım ne dicek doktoe

stres yapacak bisey yok ki kuzum. sezeryan için mi sonrası için mi? spinal mi düşünüyosun genel anestezi mi? kolay geçer insallah tek avazda kurtulur sarar sarmalarsın ömür’ü❤
hepsi ortaya karışık Allahım sizede nasip etsin sağ salim kucağınıza alın kuzum benim

Test yaptik bekliyoruz bende ovulasyon testiyle ogrendim benim ki daha acikti bundan galiba insallah isteyen herkese nasip olur

Çok geçmiş olsun . Umarım sağlıkla sana tutunur bebeğin . Doktor sağlıklı demisse güven bence ben düşük yaptığım zaman 6 haftalıktim çok hafif bir kanama ile başladı ve maalesef 10 günde düşük gerçekleşti . Allah'ın izniyle sağlıklıdır bebeğin sıkıntı yapma

İnşallah canım dr çok altta hafif kanama alanın var ama keseyle çok alakasız, onu vücut atar yavaş yavaş dedi, sen hiç stres hapma fitil zaten çok iyi gelir dedi ama ben çok stres yaptım. Çok şükür dün akşamdan beri gelmedi, inşallah devamı gelmez bitmiştir artık ben 3 tane düşük yaptım hiçbirinde kanamam olmamıştı hafif 2 kez leke gelmişti. İşte dr çok rahatlattı aslında, 9 ay kanamalı geçirip sağlıklı doğum yapanda var ama şimdilik bebek gayet iyi dedi hatta gösterdi bile güzel gelişiyo dedi ama bakalım inşallah şu kalp atışları görsem biraz rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…