Gebelik testinde cikmadi ama yaaaKesin vardır canım benimde böyleydi hep koyulaşmıştı gittikçe
Insallah yarin olmazsa insallah umut var demektir canimHadi yaneyse sağlık olsun canım yinede regle kadar umut var
Önce hcg artsınİnşallah canım dr çok altta hafif kanama alanın var ama keseyle çok alakasız, onu vücut atar yavaş yavaş dedi, sen hiç stres hapma fitil zaten çok iyi gelir dedi ama ben çok stres yaptım. Çok şükür dün akşamdan beri gelmedi, inşallah devamı gelmez bitmiştir artıkben 3 tane düşük yaptım hiçbirinde kanamam olmamıştı hafif 2 kez leke gelmişti. İşte dr çok rahatlattı aslında, 9 ay kanamalı geçirip sağlıklı doğum yapanda var ama şimdilik bebek gayet iyi dedi hatta gösterdi bile güzel gelişiyo dedi ama bakalım inşallah şu kalp atışları görsem biraz rahatlarım
ay amiin insallah, düsündükce heyecanlanıyorum zatenhepsi ortaya karışıkAllahım sizede nasip etsin sağ salim kucağınıza alın kuzum benim
Amin canım allah herkese nasip etsinMaşallah.... hayırlı olsun darısı da bizlere olsun inşallah❤
Amin canım. Aylardır bu habeei bekliyorduk. Allah herkese versin.Gözün aydın cnm. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
Teşekkürler canım.Tebrikler var tabi ki de :)
Benim de böyle çıktı canım 1 gün kala yapmıştım kan testim de 142 çıkmıştı.Eki Görüntüle 2276089
Kızlar test yaptım ikinci çizgi böyle hamilelik var mıdır
Allah razı olsun kuzum bugün dinelndim hep çok şükür hiç olmadı fitil iyi geldi sanırım..Kızlar selam
İyi bayramlar olsun hepimize
Maria26 canım hiç kafana takma bak doktor da ne güzel şeyler söylemiş , içini rahat tut ve bulduğun Her fırsatta dinlenmeye çalış
Kızlar benim de adetime 3 gün kaldı
Bugün ovulasyon testi yaptım
Gebelik testi yapmaya cesaret edemedim
Yumurtlamadan itibaren 11.gün bugün
Adete 3 gün kala böyle çıktı ovulasyon testim kızlar
Ne olur yorumlayın, daha mı koyu olması gerekirdi 3 gün kala?
Özellikle gebeler belki siz de yaptıysanız bana da fikir verin
Eğer adet olmazsam o gün idrar yapacağım
İnşallah canım heyecanla bekliyorumAllah razı olsun kuzum bugün dinelndim hep çok şükür hiç olmadı fitil iyi geldi sanırım..
Valla benimde böyleydi lh testi regle 1 gün kala bayaaa aşırı kpyuydu. 3 4 gün kala böyleydi ama canım hadi inşallah
spinal düşünüyorum inşallah sorunsuz geçer ilkim genel olmuştu memnun kalmamıştım bunda memnun kalırım belki..ay amiin insallah, düsündükce heyecanlanıyorum zaten
Herhangi bir sorunun yok kuzum kont madde kanallardan geçmiş tıkanıklık yokEki Görüntüle 2275870 Kızlar hsg sonucum bu lütfen anlayan bi baksın acil. randevum tee 10 gün sonra :/ çok merak ediyorum
O ufak bir delik varya hani o kesen yani bebek rahime oturmuş onun içinde büyüyüyecek tatlımSonuç bu ama anlamadım ben
Bayramdan hemen sonra doktora gorununMerhaba arkadaşlar. 6 aydır hamilelik düşünüyorum olmuyor . Geçen hafta mantarda oldum doktorda yok bayramdan dolayı kendim fitil ve merhem aldım 3 yıl önce olmuştu doktor vermişti ordan aklımda kaldı. Geçti gibi hafif kaşıntı var . Dün regl oldum . Mantar regli , regl mantarı etkiler mi bilmiyorum
Şimdi bundan sonra hamilelik daha mi zor olur diyorum iyiyken bile olmadı. Napsam ki acaba hormon testi ve rahime ultrasonda bakilmisti birşey cikmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?