Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce hcg artsın
Sonra kese görünsün
Sonra kalp atışı
Gerçekten zor süreç Allah herkese sabır versin şimdiden annelik kaygıları başladı

Sevdiklerinizle huzurlu mutlu sağlıklı bayramlarımız olur inşallah bu arada çok şükür dün Rabbim yüzümü güldürdü kan testi pozitif çıktı darısı bekleyen herkese tez vakitde Rabbim aynısını o güzel mucizeyi yaşamayı nasip etsin bu arada benim içinde dua edin yine değerim güzel olarak artsın kesemizi bebeğimiz in kalp atışlarını görelim saglıklı hamilelikler imiz olsun ve Rabbim tastamam sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah sizler için dua ediyorum ederim de sizde dualsrınızı eksik etmeyin benden çok teşekkür ederim

Kızlar selam
İyi bayramlar olsun hepimize
Maria26 canım hiç kafana takma bak doktor da ne güzel şeyler söylemiş , içini rahat tut ve bulduğun Her fırsatta dinlenmeye çalış

Kızlar benim de adetime 3 gün kaldı
Bugün ovulasyon testi yaptım
Gebelik testi yapmaya cesaret edemedim
Yumurtlamadan itibaren 11.gün bugün
Adete 3 gün kala böyle çıktı ovulasyon testim kızlar
Ne olur yorumlayın, daha mı koyu olması gerekirdi 3 gün kala?
Özellikle gebeler belki siz de yaptıysanız bana da fikir verin
Eğer adet olmazsam o gün idrar yapacağım

Eklentiler

• 01797485-6402-4609-AFFE-97C03966857B.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 27
Allah razı olsun kuzum bugün dinelndim hep çok şükür hiç olmadı fitil iyi geldi sanırım..
Valla benimde böyleydi lh testi regle 1 gün kala bayaaa aşırı kpyuydu. 3 4 gün kala böyleydi ama canım hadi inşallah

İnşallah canım heyecanla bekliyorum
Cesaret edebilirsem bata 1 kala ya da bat günü yapcam gebelik

Merhaba arkadaşlar. 6 aydır hamilelik düşünüyorum olmuyor . Geçen hafta mantarda oldum doktorda yok bayramdan dolayı kendim fitil ve merhem aldım 3 yıl önce olmuştu doktor vermişti ordan aklımda kaldı. Geçti gibi hafif kaşıntı var . Dün regl oldum . Mantar regli , regl mantarı etkiler mi bilmiyorum
Şimdi bundan sonra hamilelik daha mi zor olur diyorum iyiyken bile olmadı. Napsam ki acaba hormon testi ve rahime ultrasonda bakilmisti birşey cikmadi.

Bayramdan hemen sonra doktora gorunun
Enfeksiyonlar gebeliğe engel oluşturabilir.

Dün ve bugüne ait ovulasyon testlerim kızlar
Adetime 2 gün kaldı
Adet günü geldiğinde gebelik testi yapıcam
Umutlandım dünden daha koyu olunca
Yarın bir daha yapcam ovulasyon

Eklentiler

• 222765D1-0880-4602-AEB7-D6CD8F8E7DD7.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ben hala adet olmadım bat 2 hazirandı dün erken gebelik testi yaptım negatif kan testi de yaptıramıyorum bayramdan dolayı acaba acile gitsem yaparlar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…