Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaparlar herhalde ya
Ya da yeni bir test alın
Kardeşimin erken gebelik testi normalteste göre daha silikti
Bide öyle deneyim bakayım canım ben kan testinden yanayım ama işte bayram olunca yaptıramadım acilde de yaparlar mı bilmiyorum

Benim de böyle çıktı canım 1 gün kala yapmıştım kan testim de 142 çıkmıştı.
Senin bat a kaç gün kala yaptın ☺
Bat 2 gün geçtikten sonra yaptım hiç çıkmadı canım. Adet olurum diye bekliyodum. Sonra 2 gün daha geçti yaptım böyle çıktı. Henüz kan vermedim

Eklentiler

• 957A9D27-C0FF-497C-A860-FF5672F56FB0.webp
    99 KB · Görüntüleme: 62
  • 00C391C6-88A1-40B4-80E6-F704F796EF41.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 3D62DF1B-1E9C-486A-AB03-56DD2C728796.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 53
Dün ve bugüne ait ovulasyon testlerim kızlar
Adetime 2 gün kaldı
Adet günü geldiğinde gebelik testi yapıcam
Umutlandım dünden daha koyu olunca
Yarın bir daha yapcam ovulasyon
Ay hadi bakalım inşallah Benim de bata 5 gün var ama test yapmaya korkuyorum bu aydan prk umudum yok. Ovü testi yapmıştım pik yakalayamamıştım .

Kızlar ben hala adet olmadım bat 2 hazirandı dün erken gebelik testi yaptım negatif kan testi de yaptıramıyorum bayramdan dolayı acaba acile gitsem yaparlar mı ki
Evet acilde yapıyorlar bende yaptım çünkü bayramda hakkında hayırlısı olsun inşallah

Enfeksiyonla hamile kalmak zormuş, doktor söyledi bana da.. Son zamanlarda sürekli enfeksiyon var bende de.. Smear testim temiz çıktı, üreoplazma, mikroplazma, mantar testlerim temiz.. Antibiyotik, fitil kullandım defalarca ama geçmiyor. Yine gideceğim doktora..

İnşaAllah canım sakin olmaya çalış güzel olucak inşallah herşey
Valla açıkçası biraz stresliyim canım. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkardı diyorum yoksa neden geciktim diyorum ortada biyerde kalıyor insan. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…