- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Yaparlar herhalde yaKızlar ben hala adet olmadım bat 2 hazirandı dün erken gebelik testi yaptım negatif kan testi de yaptıramıyorum bayramdan dolayı acaba acile gitsem yaparlar mı ki
Bide öyle deneyim bakayım canım ben kan testinden yanayım ama işte bayram olunca yaptıramadım acilde de yaparlar mı bilmiyorumYaparlar herhalde ya
Ya da yeni bir test alın
Kardeşimin erken gebelik testi normalteste göre daha silikti
Bat 2 gün geçtikten sonra yaptım hiç çıkmadı canım. Adet olurum diye bekliyodum. Sonra 2 gün daha geçti yaptım böyle çıktı. Henüz kan vermedimBenim de böyle çıktı canım 1 gün kala yapmıştım kan testim de 142 çıkmıştı.
Senin bat a kaç gün kala yaptın ☺
Canım sen birde normal bi test al yap bakalım. 4 gün geçmiş. Acaba geç döllenme mi yaşıyosunKızlar ben hala adet olmadım bat 2 hazirandı dün erken gebelik testi yaptım negatif kan testi de yaptıramıyorum bayramdan dolayı acaba acile gitsem yaparlar mı ki
Bakayım akşam alıp denicem canım inş öyledir ben hiç bu kadar gecikme yaşamadım inş. başka bi sorun yokturCanım sen birde normal bi test al yap bakalım. 4 gün geçmiş. Acaba geç döllenme mi yaşıyosun
Reglde biter o zamana kadar Giderim doktora . bitiyor gibi olmuşken insallah reglden beslenip iyice artmaz enf ondan korkuyorum .Bayramdan hemen sonra doktora gorunun
Enfeksiyonlar gebeliğe engel oluşturabilir.
Ay hadi bakalım inşallahDün ve bugüne ait ovulasyon testlerim kızlar
Adetime 2 gün kaldı
Adet günü geldiğinde gebelik testi yapıcam
Umutlandım dünden daha koyu olunca
Yarın bir daha yapcam ovulasyon
doktorlar spinali öneriyolar. insallah sorunsuz atlatırsınspinal düşünüyorum inşallah sorunsuz geçer ilkim genel olmuştu memnun kalmamıştım bunda memnun kalırım belki..
Evet acilde yapıyorlar bende yaptım çünkü bayramda hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar ben hala adet olmadım bat 2 hazirandı dün erken gebelik testi yaptım negatif kan testi de yaptıramıyorum bayramdan dolayı acaba acile gitsem yaparlar mı ki
Teşekkür ederim canım inş. hayırlısı olurEvet acilde yapıyorlar bende yaptım çünkü bayramda hakkında hayırlısı olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar. 6 aydır hamilelik düşünüyorum olmuyor . Geçen hafta mantarda oldum doktorda yok bayramdan dolayı kendim fitil ve merhem aldım 3 yıl önce olmuştu doktor vermişti ordan aklımda kaldı. Geçti gibi hafif kaşıntı var . Dün regl oldum . Mantar regli , regl mantarı etkiler mi bilmiyorum
Şimdi bundan sonra hamilelik daha mi zor olur diyorum iyiyken bile olmadı. Napsam ki acaba hormon testi ve rahime ultrasonda bakilmisti birşey cikmadi.
İnşaAllah canım sakin olmaya çalış güzel olucak inşallah herşeyTeşekkür ederim cainşnım inş. hayırlısı olur
Valla açıkçası biraz stresliyim canım. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkardı diyorum yoksa neden geciktim diyorum ortada biyerde kalıyor insan. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşaallahİnşaAllah canım sakin olmaya çalış güzel olucak inşallah herşey
Gördümm vallaahaaBat 6 yada 8 çılgın testçilerde bugün benkurumada olabilir bilgilendirme geçeceğim sevgiler G gamzeli_bebis Red Phoenix
Canım inşallh hamilesindirBakayım akşam alıp denicem canım inş öyledir ben hiç bu kadar gecikme yaşamadım inş. başka bi sorun yoktur
Sen artık gebelik testi yapabilirsin kuzu ya hadi inşallahh..Kızlar bu da bugünkü ovulasyonum
Düne göre koyulaştı
Umutlanıyorum yarın sabah test yapıcam cesaret edebilirsem
Canım merhaba ben 2 kez klomenin ardından kullandım femarayı ama işe yaramadı inşllh sende olumlu sonuçlanırkızlar merhaba femara kullanan var mı veya Benim gibi bu ay başlayacak olan ??
Bende göremeyince seni merak ettim canım. Bakalım inş bu ay olmuştur sende durumlar nasıl sen nasılsınCanım inşallh hamilesindirbu ara giremiyorum ama senden güzel haber alırız inşllh takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?