- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Valla bilmyoruk ben artık benim testler kandırıyor beni hep.. regliye de var daha evde test bol yapcam sabah birdahaGördümm vallaahaaartarak katlansın kuzuu
İnşallah canım. Sorun ne peki beden işe yaramadığını biliyor Muş’un? Pko fikan mı var? Bende yumurtlama sorunu bar şuan hsg de çekildim hepsi temiz. Sen çekildin mi? İnş hepimizin vesilesi olur bir an önceCanım merhaba ben 2 kez klomenin ardından kullandım femarayı ama işe yaramadı inşllh sende olumlu sonuçlanır
Okadar korkuyorumki kuzum olumsuz birşey çıkmasındanSen artık gebelik testi yapabilirsin kuzu ya hadi inşallahh..
Bende aynen senin gibiyim canımAy hadi bakalım inşallahBenim de bata 5 gün var ama test yapmaya korkuyorum bu aydan prk umudum yok. Ovü testi yapmıştım pik yakalayamamıştım .
Cesaretlik bir durum yok kuzu ya yoksa önümüzdeki ay bizim. Varsa da artmasını beklicez.. inşallahh var gibi görünüyor bir sorunun da yoksa. Lh bazen hep yüksek olabiliyo ya.Okadar korkuyorumki kuzum olumsuz birşey çıkmasından
Bugün yumurtlamadan sonra geçen 12.gün
Yarın cesaret edip yapsammı
Son ikidir beni de kandırıyorlar gördünse :)) ama inşallah var gibi takip edelim koyulaşmayı☺Valla bilmyoruk ben artık benim testler kandırıyor beni hep.. regliye de var daha evde test bol yapcam sabah birdaha ☺ İnşallah vardır
Benim yeni bitti adetim değişen bişey yok yani aynı :) işe başladım onun yoğunluğu var pek düşünmüyorum belki işe yarar yoksa artık aşılama için gideceğim :)Bende göremeyince seni merak ettim canım. Bakalım inş bu ay olmuştur sende durumlar nasıl sen nasılsın
Hiç bişey yok canım sebepsiz testler hsg hepsi tamam 3 kez iğne denedik onda da sonuç alamadık aşılama düşünüyoruzİnşallah canım. Sorun ne peki beden işe yaramadığını biliyor Muş’un? Pko fikan mı var? Bende yumurtlama sorunu bar şuan hsg de çekildim hepsi temiz. Sen çekildin mi? İnş hepimizin vesilesi olur bir an önce
Haklısın kuzumCesaretlik bir durum yok kuzu ya yoksa önümüzdeki ay bizim. Varsa da artmasını beklicez.. inşallahh var gibi görünüyor bir sorunun da yoksa. Lh bazen hep yüksek olabiliyo ya.
Oooo ceylommmBat 6 yada 8 çılgın testçilerde bugün benkurumada olabilir bilgilendirme geçeceğim sevgiler G gamzeli_bebis Red Phoenix
Hayırlısı olsun mutlaka kan ver en kısa zamandaBat 2 gün geçtikten sonra yaptım hiç çıkmadı canım. Adet olurum diye bekliyodum. Sonra 2 gün daha geçti yaptım böyle çıktı. Henüz kan vermedim
Umarım geçer. Nasıl kaşıntı akıntı vs yapıyor mu benim ki mantar sanırım kaşıntı ve peynir kesiği hafif akıntı oldu . Kendim fitil krem aldım 1 hafta kendimi çok fena temizledim uğraştım. Geçmeye gelmişti adet oldum . Bilmiyorum tetikler mi ilerletir mi diyorumEnfeksiyonla hamile kalmak zormuş, doktor söyledi bana da.. Son zamanlarda sürekli enfeksiyon var bende de.. Smear testim temiz çıktı, üreoplazma, mikroplazma, mantar testlerim temiz.. Antibiyotik, fitil kullandım defalarca ama geçmiyor. Yine gideceğim doktora..
İnşallah canım kalp atışını da duyacaksin sağlıkla kucağına alıp derin derin içine de çekeceksin kokusunu stresten uzak durmaya çalış yeterİnşallah canım dr çok altta hafif kanama alanın var ama keseyle çok alakasız, onu vücut atar yavaş yavaş dedi, sen hiç stres hapma fitil zaten çok iyi gelir dedi ama ben çok stres yaptım. Çok şükür dün akşamdan beri gelmedi, inşallah devamı gelmez bitmiştir artıkben 3 tane düşük yaptım hiçbirinde kanamam olmamıştı hafif 2 kez leke gelmişti. İşte dr çok rahatlattı aslında, 9 ay kanamalı geçirip sağlıklı doğum yapanda var ama şimdilik bebek gayet iyi dedi hatta gösterdi bile güzel gelişiyo dedi ama bakalım inşallah şu kalp atışları görsem biraz rahatlarım
Hayırlı olsun canım işin. İnş. işe yararda aşılamaya gerek kalmaz benimde boş çıkarsa bu ay aşılama olacak.Benim yeni bitti adetim değişen bişey yok yani aynı :) işe başladım onun yoğunluğu var pek düşünmüyorum belki işe yarar yoksa artık aşılama için gideceğim :)
İnşallah canımİnşallah canım kalp atışını da duyacaksin sağlıkla kucağına alıp derin derin içine de çekeceksin kokusunu stresten uzak durmaya çalış yeter
Yum günlerini de değerlendiriyoruz hala derdi ne bu cekirdeklerin de bir araya gelemedilerPazartesi bat gunumdu
az önce leke geldi
4.ayi da pas geçtik ..
Bayram seyran telaşesinden bakamıyorum topiğe hiç kız baya çizgi var bundaBat 6 yada 8 çılgın testçilerde bugün benkurumada olabilir bilgilendirme geçeceğim sevgiler G gamzeli_bebis Red Phoenix
Ay bilemedim vallaYum günlerini de değerlendiriyoruz hala derdi ne bu cekirdeklerin de bir araya gelemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?