Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba ben 2 kez klomenin ardından kullandım femarayı ama işe yaramadı inşllh sende olumlu sonuçlanır
İnşallah canım. Sorun ne peki beden işe yaramadığını biliyor Muş’un? Pko fikan mı var? Bende yumurtlama sorunu bar şuan hsg de çekildim hepsi temiz. Sen çekildin mi? İnş hepimizin vesilesi olur bir an önce

Ay hadi bakalım inşallah Benim de bata 5 gün var ama test yapmaya korkuyorum bu aydan prk umudum yok. Ovü testi yapmıştım pik yakalayamamıştım .
Bende aynen senin gibiyim canım
Cesaret edebilirsem yapcam
Böyke ovu testleriyle avunuyorum

Okadar korkuyorumki kuzum olumsuz birşey çıkmasından
Bugün yumurtlamadan sonra geçen 12.gün
Yarın cesaret edip yapsammı
Cesaretlik bir durum yok kuzu ya yoksa önümüzdeki ay bizim. Varsa da artmasını beklicez.. inşallahh var gibi görünüyor bir sorunun da yoksa. Lh bazen hep yüksek olabiliyo ya.

Bende göremeyince seni merak ettim canım. Bakalım inş bu ay olmuştur sende durumlar nasıl sen nasılsın
Benim yeni bitti adetim değişen bişey yok yani aynı :) işe başladım onun yoğunluğu var pek düşünmüyorum belki işe yarar yoksa artık aşılama için gideceğim :)

Hiç bişey yok canım sebepsiz testler hsg hepsi tamam 3 kez iğne denedik onda da sonuç alamadık aşılama düşünüyoruz

Kızlar benim kasık ağrılarım artıyor zonkluyor gibi yürü emi zorlaştırıyor bazen sizce normal mi

Umarım geçer. Nasıl kaşıntı akıntı vs yapıyor mu benim ki mantar sanırım kaşıntı ve peynir kesiği hafif akıntı oldu . Kendim fitil krem aldım 1 hafta kendimi çok fena temizledim uğraştım. Geçmeye gelmişti adet oldum . Bilmiyorum tetikler mi ilerletir mi diyorum

İnşallah canım kalp atışını da duyacaksin sağlıkla kucağına alıp derin derin içine de çekeceksin kokusunu stresten uzak durmaya çalış yeter

Benim yeni bitti adetim değişen bişey yok yani aynı :) işe başladım onun yoğunluğu var pek düşünmüyorum belki işe yarar yoksa artık aşılama için gideceğim :)
Hayırlı olsun canım işin. İnş. işe yararda aşılamaya gerek kalmaz benimde boş çıkarsa bu ay aşılama olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…