benim biraz belimde sıkıntı vardı bir kaç doktora sordum sıkıntı olmaz dedi ama bakalım gerginim yinede dua et banadoktorlar spinali öneriyolar. insallah sorunsuz atlatırsın
inşallah koolayca atlatırsınız, kuş gibi hafiflersin bu gerginlik de boşaymış dersinbenim biraz belimde sıkıntı vardı bir kaç doktora sordum sıkıntı olmaz dedi ama bakalım gerginim yinede dua et bana
Rabbim çok aratmadan versin sağlıcakla yavrularimizi inşallahAy bilemedim valla
Kizim ilk aydan olunca ben bunu da öyle olacak sandım
Gerçi o zaman yıl 2015 ,ben de 29 dum.
Gerçekten mi canım ya allahım hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin hepimize. İlginç sorun yokken ilaçların da fayda etmemesiHiç bişey yok canım sebepsiz testler hsg hepsi tamam 3 kez iğne denedik onda da sonuç alamadık aşılama düşünüyoruz
Denk geldim arada kuzum hayırlısıyla görelim çizgileriSon ikidir beni de kandırıyorlar gördünse :)) ama inşallah var gibi takip edelim koyulaşmayı☺
İnşallah kübimOooo ceylommm
Süper inşallah kuruma değildir gün gün koylaşır cok sevindim
Var ya daha inanamadım sabah yapıp sokağa attım kendimi geldiğimde böyleydiBayram seyran telaşesinden bakamıyorum topiğe hiç kız baya çizgi var bunda❤
Küçük olanda çizgi biraz daha belirgin. Sanki pozitif gibi. Kanda baktır bence.Merhaba sizce bu testler pozitif mi? Aynı idrarla yapılan iki test.Eki Görüntüle 2276409 Eki Görüntüle 2276410 Eki Görüntüle 2276409 Eki Görüntüle 2276410
Canım pozitif çizgi görünüyorMerhaba sizce bu testler pozitif mi? Aynı idrarla yapılan iki test.Eki Görüntüle 2276409 Eki Görüntüle 2276410 Eki Görüntüle 2276409 Eki Görüntüle 2276410
İnşaAllah kan ver bencede hayırlısı pozitiftşr inşallahMerhaba sizce bu testler pozitif mi? Aynı idrarla yapılan iki test.Eki Görüntüle 2276409 Eki Görüntüle 2276410 Eki Görüntüle 2276409 Eki Görüntüle 2276410
Geçmemiş olabilir idrara hala ya da gerçekten negatif olabilir dediğin doğru canım beklemek mantıklı inşallah bebiş vardır gelmez adetin.Kızlar şimdi test yaptım 2 ayrı marka ile ne yazıkki negatif
Ovulasyon testleri öyle çıkınca umutlanmıştım
Bugün yumurtlamadan itibaren geçen 13.gün
Daha İdrara geçmeme ihtimali varmıdır?
Adetime 1 gün kaldı bugün yarın olurum takvime göre
Bakalım olmazsam test yapmaya devam ederim
15gğn yap kan testini adet olmazsan ıgünde yapabilirsinizKızlar şimdi test yaptım 2 ayrı marka ile ne yazıkki negatif
Ovulasyon testleri öyle çıkınca umutlanmıştım
Bugün yumurtlamadan itibaren geçen 13.gün
Daha İdrara geçmeme ihtimali varmıdır?
Adetime 1 gün kaldı bugün yarın olurum takvime göre
Bakalım olmazsam test yapmaya devam ederim
Geçmemiş olabilir idrara hala ya da gerçekten negatif olabilir dediğin doğru canım beklemek mantıklı inşallah bebiş vardır gelmez adetin.
15gğn yap kan testini adet olmazsan ıgünde yapabilirsiniz
3 gün var adeteCanım pozitif çizgi görünüyor
Adetin gecikmişmiydi? Kaç gün var ya da ?
Sorun olmaması daha zormuş aslında öyle diyolar hep çünkü tedavi olacak bi durum olmuyo ortada bu şekilde ilerletiyolar süreci işte. Bana doktorum femarayı verirken daha etkili bi ilaç demişti klomene göre sen bozma moralini inşllh olumlu sonuç alırsın canımGerçekten mi canım ya allahım hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin hepimize. İlginç sorun yokken ilaçların da fayda etmemesibakalım bende basıl olacak ben ilk kez ilaç kullanacağım direk femara ile başlattı dr um. Ama sen böyle deyince bir tereddüte düştüm açıkcası
Üzülmeyin ben tam 15gün bekledim ve 15gün pozitigimi gördüm darısı başınıza inşallah hamilrsinizdir ve saglıklı olur herşey yolunda gider hepimizin hamileliğiOzaman 1-2 güne daha net sonuç verir değilmi kızlar
İnşallah olmam da yenilerim testi
Herkes erkenden öğreniyor
Umudum o yüzden az aslında
Olsaydı çıkardı diyorum üzülüyorum
Ama umut kesmeyeyim yinede
Benim de 7 gün geçti 2000 çıktı bence normal 2 günde bir ikiye katlaması lazım 1. Gün 147 idiKızlar acile gidip kan verdim. Hcg 538 çıktı. Bu değer iyi mi.sizce. bat 2 hazirandı 4 gün geçti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?