Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bişey yok canım sebepsiz testler hsg hepsi tamam 3 kez iğne denedik onda da sonuç alamadık aşılama düşünüyoruz
Gerçekten mi canım ya allahım hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin hepimize. İlginç sorun yokken ilaçların da fayda etmemesi bakalım bende basıl olacak ben ilk kez ilaç kullanacağım direk femara ile başlattı dr um. Ama sen böyle deyince bir tereddüte düştüm açıkcası

Kızlar şimdi test yaptım 2 ayrı marka ile ne yazıkki negatif
Ovulasyon testleri öyle çıkınca umutlanmıştım
Bugün yumurtlamadan itibaren geçen 13.gün
Daha İdrara geçmeme ihtimali varmıdır?
Adetime 1 gün kaldı bugün yarın olurum takvime göre
Bakalım olmazsam test yapmaya devam ederim

Eklentiler

• D132B8AD-96EA-4A96-BCBD-7900C01CB3D5.webp
    16 KB · Görüntüleme: 56
Geçmemiş olabilir idrara hala ya da gerçekten negatif olabilir dediğin doğru canım beklemek mantıklı inşallah bebiş vardır gelmez adetin.

15gğn yap kan testini adet olmazsan ıgünde yapabilirsiniz

Geçmemiş olabilir idrara hala ya da gerçekten negatif olabilir dediğin doğru canım beklemek mantıklı inşallah bebiş vardır gelmez adetin.
15gğn yap kan testini adet olmazsan ıgünde yapabilirsiniz

Ozaman 1-2 güne daha net sonuç verir değilmi kızlar
İnşallah olmam da yenilerim testi
Herkes erkenden öğreniyor
Umudum o yüzden az aslında
Olsaydı çıkardı diyorum üzülüyorum
Ama umut kesmeyeyim yinede

Sorun olmaması daha zormuş aslında öyle diyolar hep çünkü tedavi olacak bi durum olmuyo ortada bu şekilde ilerletiyolar süreci işte. Bana doktorum femarayı verirken daha etkili bi ilaç demişti klomene göre sen bozma moralini inşllh olumlu sonuç alırsın canım

Üzülmeyin ben tam 15gün bekledim ve 15gün pozitigimi gördüm darısı başınıza inşallah hamilrsinizdir ve saglıklı olur herşey yolunda gider hepimizin hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…