Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende koku ve kaşıntı yok. Sadece yoğun sarımsı akıntı.. Özellikle ilişki sonrası oluyor.

Eklentiler

• 4EB5FE2F-C55E-4BC7-898E-49716E80E435.webp
    106,2 KB · Görüntüleme: 61
12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım Allah yardımcın olsun inş

Merabalar ilk sayfayı söyle bir okudum biz ikinci çocuğunuzu istiyoruz Rabbim nasip ederse 4.5 yaşında bir oglum var ve artık bir kardeşi olsun Çok istiyor biz de çalışmalara başladık ama tam yumurtlamayi tutturamadik gibi bakalim belki de tutmuştur Rabbim isteyen dileyen herkese evlat sıcaklığını hissettirsin inşallah

38. Haftadaymis bebiş cok erken diye strese girme canim .Sancilarin kendiliğinden gelmiş çok güzel birşey bu . Olumlu düşün hormonlarını güzel etkile . Saglicakla kucağına alırsın bebeğini inşallah

3 aydır bir gün bile günü sasmayan reglim bugün 3 gun erken olarak yogun şekilde başladı sanki 2. ,3.gunuymus gibi
H E yeni bat 2 temmuz canim..
Canımmm inşallah bu bir işarettir..
erken gelen bir çok arkadaşımız hamile kaldı diğer ay . İnşallaaahh rahım hazırlanıyordur

Kuuzzzzummm ne erkenii 38 hafta gayet iyi moralını bozma .
İnşallaahh sağlıkla alıcaksın kucağına heyecanla güzel haberlerini beklıyorum

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben oğlumu 38+1 de doğurdum sezeryanla çok erken bir zaman değil herşey kontrol altindaysa hic bir sıkıntı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…