- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Bende koku ve kaşıntı yok. Sadece yoğun sarımsı akıntı.. Özellikle ilişki sonrası oluyor.Umarım geçer. Nasıl kaşıntı akıntı vs yapıyor mu benim ki mantar sanırım kaşıntı ve peynir kesiği hafif akıntı oldu . Kendim fitil krem aldım 1 hafta kendimi çok fena temizledim uğraştım. Geçmeye gelmişti adet oldum . Bilmiyorum tetikler mi ilerletir mi diyorum
Ceylom bundada gölge varGünaydın şeker kutuları ☺Naparsınız
Testiin azizliğiymiş dünkübence yok çizgi G gamzeli_bebis @Brrk @can09e
Anladım canm soğan kürü yaptin mi hiçBende koku ve kaşıntı yok. Sadece yoğun sarımsı akıntı.. Özellikle ilişki sonrası oluyor.
Yok hiç yapmadım. Birkaç kez adet söktürmek için içmiştim sadece..Anladım canm soğan kürü yaptin mi hiç
Çoğu kişiden duydum yapasim var regl den sonra doktora danışayım yinede diyorumYok hiç yapmadım. Birkaç kez adet söktürmek için içmiştim sadece..
Canım sanki var gibiGünaydın şeker kutuları ☺Naparsınız
Testiin azizliğiymiş dünkübence yok çizgi G gamzeli_bebis @Brrk @can09e
Etmem miCanım sanki var gibiinşallahh vardır daha erken sen hergün devam et teste koyulaşsın inşallah
Bak bunda gözüküyor az da oldaCanım sanki var gibiinşallahh vardır daha erken sen hergün devam et teste koyulaşsın inşallah
Son adetin olsun inşallah canım3 aydır bir gün bile günü sasmayan reglim bugün 3 gun erken olarak yogun şekilde başladı sanki 2. ,3.gunuymus gibi
H E yeni bat 2 temmuz canim..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım Allah yardımcın olsun inş12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
38. Haftadaymis bebiş cok erken diye strese girme canim .Sancilarin kendiliğinden gelmiş çok güzel birşey bu . Olumlu düşün hormonlarını güzel etkile . Saglicakla kucağına alırsın bebeğini inşallah12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
Canımmm inşallah bu bir işarettir..3 aydır bir gün bile günü sasmayan reglim bugün 3 gun erken olarak yogun şekilde başladı sanki 2. ,3.gunuymus gibi
H E yeni bat 2 temmuz canim..
Kuuzzzzummm ne erkenii 38 hafta gayet iyi moralını bozma .12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben oğlumu 38+1 de doğurdum sezeryanla çok erken bir zaman değil herşey kontrol altindaysa hic bir sıkıntı olmaz inşallah12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
Adete 5-6 kala belli etmeli duuruma göre değişir belki 7 kala bile çıkabilirErken gebelik testi alıp uygulayan var mı aranızda acaba bir de en erken kaç günde belli ediyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?