Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay gözünüz aydın mi desem bilemedim böyle bi durumda inşallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz

Bugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Dr baktı kalp atışı bile gördük dinletti içimi rahatlattı gelişimi tam uyumlu hiçbir sorun yokmuş şu an ❣ allah razı olsun çok güzel ilgilendi açıkladı dr. Bazen bu kanamalar lekeler çok normalmiş bebek yerleşip biraz büyüyene kadar olırmuş. Durmayan kırmızı kanama da hemen acile gel dedi. Sabah akşam fitil koy, dinlen. Kanama alanın düşük tehliken yok şu an dedi ama hep leke var nerden geliyo anlamıyprum birazda korku vardı. Rahat ol sğalıklı gebelikse oluk oluk kan gelse bile o tutunur dedi. Haftaya bir daha çağırdı. Sağlıkla devam ederiz inşallah

Ay masallh mariam cok sevindimm gözün aydın darısı başımıza

Cok sevindim cabim darısı basima inşallah

Ay masallh mariam cok sevindimm gözün aydın darısı başımıza
Aminnn canım ben şu lekeler bitene kadar diken üstündeyim de yinede keseyi bebişi sağlıklı gördüm buna da şükür çok erken oğlumda 6+3 6+4 lerde duymuştuk. Bu defa duymayız bugün belki dedim ama direk gördük zaten pıtpıt atıyodu hadi dinleteyim rahatla sen dedi çok şükürr allahım hrpimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Çok sevindim canım benim, artık kafayı dinleme vakti içini ferah tut. İnşallah meleğin seni mutlu edecek

Canım çok sevindim sağlıkla güzelce büyüyecek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…