Canım çok sevindim sağlıkla güzel günlerle büyüsün annesiÖyle canim allaha şükür yükseldi zaten ❤sen ne yaptın kan verdin mi bida
Şaşı oldun görcem diye kübim kuruyunca çıkıyor namıssız ortayaCeylo yine gölge var
Aaaa bende görmedim kaçırdım galiba msj ııÖyle canim allaha şükür yükseldi zaten ❤sen ne yaptın kan verdin mi bida
12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
Gözünüz aydınÖyle canim allaha şükür yükseldi zaten ❤sen ne yaptın kan verdin mi bida
Canım çok sevindim sağlıkla güzel günlerle büyüsün annesi
Aaaa bende görmedim kaçırdım galiba msj ııinan çok sevindim şu ann ❣❣❣
Gözünüz aydınsağlıkla kavuşun kucağınıza alın inşallah
Süper canım çokk sevindimYazmadım abla hiç girmedim buraya adet günü 124.88 ikinci günü 350.34 oldu dahada kan vermem zaten haftaya doktora gidicez hayırlısı saol bu arada ❤
Ay masallh mariam cok sevindimm gözün aydın darısı başımızaBugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Dr baktı kalp atışı bile gördük dinletti içimi rahatlattı gelişimi tam uyumlu hiçbir sorun yokmuş şu an❣ allah razı olsun çok güzel ilgilendi açıkladı dr. Bazen bu kanamalar lekeler çok normalmiş bebek yerleşip biraz büyüyene kadar olırmuş. Durmayan kırmızı kanama da hemen acile gel dedi. Sabah akşam fitil koy, dinlen. Kanama alanın düşük tehliken yok şu an dedi ama hep leke var nerden geliyo anlamıyprum birazda korku vardı. Rahat ol sğalıklı gebelikse oluk oluk kan gelse bile o tutunur dedi. Haftaya bir daha çağırdı. Sağlıkla devam ederiz inşallah
Cok sevindim cabim darısı basima inşallahBugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Dr baktı kalp atışı bile gördük dinletti içimi rahatlattı gelişimi tam uyumlu hiçbir sorun yokmuş şu an❣ allah razı olsun çok güzel ilgilendi açıkladı dr. Bazen bu kanamalar lekeler çok normalmiş bebek yerleşip biraz büyüyene kadar olırmuş. Durmayan kırmızı kanama da hemen acile gel dedi. Sabah akşam fitil koy, dinlen. Kanama alanın düşük tehliken yok şu an dedi ama hep leke var nerden geliyo anlamıyprum birazda korku vardı. Rahat ol sğalıklı gebelikse oluk oluk kan gelse bile o tutunur dedi. Haftaya bir daha çağırdı. Sağlıkla devam ederiz inşallah
Aminnn canımAy masallh mariam cok sevindimm gözün aydın darısı başımıza
Allah razı olsun canımmmCok sevindim cabim darısı basima inşallah
Çok sevindim canım benim, artık kafayı dinleme vakti içini ferah tut. İnşallah meleğin seni mutlu edecekBugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Canım çok sevindim sağlıkla güzelce büyüyecek annesiBugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Çok sağol canımCanım çok sevindim sağlıkla güzelce büyüyecek annesi
İnşallahh canım çok sağolÇok sevindim canım benim, artık kafayı dinleme vakti içini ferah tut. İnşallah meleğin seni mutlu edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?