12 gün var daha çok yaniAdete 5-6 kala belli etmeli duuruma göre değişir belki 7 kala bile çıkabilir
Kaç var adetinize:) inşallah vardır
Ooo baayaaaa cok var12 gün var daha çok yaniama bu sefer biraz sabirsizim galiba oğlumda agdetin gecmesini beklemiştim test yapmak için bir de babamız 20 gün askere gidecek o gitmeden öğrenmek istiyoruz
Caaannımmm çok sevındımmm gözünaydınnH E 1 haziranda gebelik testi yaptım ve kan verdim 53 cıktı 3 haziranda ise 171 cıktı inşallah bende gebeyim :) tek korkum aynı şeyleri yaşamak doktora gittim resmen yalvardım bana iğne vs önleyici bişiy veriri mısınız diye doktor vermedi artış güzel gerek yok dedi ama ben yine de atamadım uzerimden korkuyu... Inşallah devame der sağlıkla. Sana yazmak istedim sizden gaz almıştım deneyeyim mi diye :)
Salı günü gideceğim doktora bana bebeğini görebiliriz belki dedi ama keseden mi bahsetti acaba çok erken değil miCaaannımmm çok sevındımmm gözünaydınn ♥
Şükğrler olsun . Evlatlarımıza sağlıkla kavusalım inşallahhhh ♥♥
Kese kalp atış hbaerlerini merakla heyecanla beklıyorum ♥
Gözün aydın Rabim sağlıkla kavuştursun inşallahH E 1 haziranda gebelik testi yaptım ve kan verdim 53 cıktı 3 haziranda ise 171 cıktı inşallah bende gebeyim :) tek korkum aynı şeyleri yaşamak doktora gittim resmen yalvardım bana iğne vs önleyici bişiy veriri mısınız diye doktor vermedi artış güzel gerek yok dedi ama ben yine de atamadım uzerimden korkuyu... Inşallah devame der sağlıkla. Sana yazmak istedim sizden gaz almıştım deneyeyim mi diye :)
Inşallah rabbim bu konuda isteyen herkese nasip eylesin hiç birimizi ayırmasın bu duamızdanGözün aydın Rabim sağlıkla kavuştursun inşallah
Son adet tarihine göre kaç haftalık oluyorsun canım ?Salı günü gideceğim doktora bana bebeğini görebiliriz belki dedi ama keseden mi bahsetti acaba çok erken değil mi
1 mayısta kanamamla birlikte 7 gün regl geldi yani kimyasal düşük yapmıştım ya kanamamla birlikte regl oldum bana göre 1 mayis son adet tarihimin başlangıcıSon adet tarihine göre kaç haftalık oluyorsun canım ?
12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
Rabbim bi avazda kurtarsın. Saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
Canım eşimin kuzeninin eşi 2 ay erken doğum yaptı suyu boşalıyordu doğuma aldılar şimdi maşaAllah okadar tatlıki bebeği 1 yaşında oldu tosbik sen hiç korkma Rabbim kolay eylesin sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
Benim haberim var kimyasal değil gibi duruyor değeri sonradan 3 kat arttı cok şükür
Ceylo yine gölge varGünaydıınnn şekerliklerim.
İlk 5 dk ben göremiyorumm kii
Çok şükür yaaaBenim haberim var kimyasal değil gibi duruyor değeri sonradan 3 kat arttı cok şükür
Kuzum hele bir dur Bismillah. Kötü şeyler düşünme yavaş yavaş artacak inşaAllah kişiden kişiye farkeder. Bence sık sık kan verip kendinide harap etme birazcık sabırlı ol. Bu olacaksa zaten Rabbimin nasbiyle olacak kimse geri edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?