Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 5-6 kala belli etmeli duuruma göre değişir belki 7 kala bile çıkabilir
Kaç var adetinize:) inşallah vardır
12 gün var daha çok yani ama bu sefer biraz sabirsizim galiba oğlumda agdetin gecmesini beklemiştim test yapmak için bir de babamız 20 gün askere gidecek o gitmeden öğrenmek istiyoruz

H E 1 haziranda gebelik testi yaptım ve kan verdim 53 cıktı 3 haziranda ise 171 cıktı inşallah bende gebeyim :) tek korkum aynı şeyleri yaşamak doktora gittim resmen yalvardım bana iğne vs önleyici bişiy veriri mısınız diye doktor vermedi artış güzel gerek yok dedi ama ben yine de atamadım uzerimden korkuyu... Inşallah devame der sağlıkla. Sana yazmak istedim sizden gaz almıştım deneyeyim mi diye :)

Caaannımmm çok sevındımmm gözünaydınn
Şükğrler olsun . Evlatlarımıza sağlıkla kavusalım inşallahhhh

Kese kalp atış hbaerlerini merakla heyecanla beklıyorum

Caaannımmm çok sevındımmm gözünaydınn ♥
Şükğrler olsun . Evlatlarımıza sağlıkla kavusalım inşallahhhh ♥♥

Kese kalp atış hbaerlerini merakla heyecanla beklıyorum ♥
Salı günü gideceğim doktora bana bebeğini görebiliriz belki dedi ama keseden mi bahsetti acaba çok erken değil mi

Gözün aydın Rabim sağlıkla kavuştursun inşallah

Ben kırmızları gördüm kızlar ne yazıkki
Bu aydan çok umutluydum yumurtlama günlerini çok güzel değerlendirmiştik ama nasip değilmiş daha zamanı var demekki
Adet dönemine yakın Ovulasyon testinde koyuyu görünce çok umutlanmıştım ama bana ders oldu , ya yeniden yumurtladım ya da lh hormonum yükseldi ama gebelik değildi bunu anladım

Günaydıınnn şekerliklerim .
İlk 5 dk ben göremiyorumm kii

Eklentiler

• B0AF4647-1A37-40E4-AEC4-2B0D31677B7B.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 66
İnşallah sağsalim Kızın kavuşursun

İns
Rabbim bi avazda kurtarsın. Saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Canım eşimin kuzeninin eşi 2 ay erken doğum yaptı suyu boşalıyordu doğuma aldılar şimdi maşaAllah okadar tatlıki bebeği 1 yaşında oldu tosbik sen hiç korkma Rabbim kolay eylesin sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin

Öyle canim allaha şükür yükseldi zaten ❤sen ne yaptın kan verdin mi bida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…