Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay hadi abla gözün aydın darısı başımiza ❤

Herkesten allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım aradan kaçar diye maruz görün beni Gece yatışım yapıldığında düzenli kasılma ve sancılar olunca açılmaya baktılar 1 cm açılmam olmuştu doktorumu aradılar oda en az 38e atalım kendimizi bi 3-4 gün tutalım dedi bir sürü ilaç verdiler serum tedavisi falan uyguladılar ama erkenci kuşum dinlemez oldu sabaha yakın biraz iyi olmaya başlayınca taburcu ettiler çarşamba sabahı 8de burda ol ameliyatı yapalım dedi dün gece yine beni yokladı hemen uyudum inşallah şu 3 günü de atlatırım sağlıkla sıhhatle..
Rabbim isteyene,el açana bir an önce tattırsın bu güzel duyguları..bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ay hadi bakalım sağlıcakla gelsin minnoş hayırlısıyla çabucak geçer 3 gün inşallah

Prematüre vaktini geçmiş sanırım canım kuzucuk sağlıkla gelsin zaten planlı sezeryanlar da 38 de başlıyorlar almaya.
Korkma yani hiç bizim bi akraba 36.haftada 2.500 kg bebeğiyle sağlıkla doğum yaptı hemen de çıktılar hastaneden. Allahım korusun senin bebişini de tabi karnında ne kadar dursa kardır 3 gün daha sabretsin kuzucuk

Kizlar adetim 3 gun surdu kahverengi agirlikliydi ama arada normalde geliyodu. Fakat 3 gundur bir kac saatte bir kahverengi rutin lekelenme yasiyorum hic boyle birsey yasamamistim daha once bitti diyorum bitmiyor. Sebebi ne olabilir?

O zaman normal değerim. Doktor 3 gün sonra tekrar edelim belki keseyi de görürüz dedi. Henüz çok küçük dedi
Benim bugün 4500 çıktı 1 hafta geçti bat dan sanırım haftaya randevu alırım gelişmeleri yazarım inşallah sağlıkla gelişimi gerçekleşir hepimizin

darısı başımıza maşallah

Kızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükür doktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Allah herkese nasip etsinn inşallah sırada bebek ve kalp atışı kaldı

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah

Süper canım hadi gözün aydın tabi bol su iç sıkışık git daha net belli oluyor

Kese kaç mm di canım niye vermedi ki ultrason görüntü hayret. Neyse bebişle beraber olanı alırsın ultrason görüntüsü

Gözün aydın maşallah Rabbim sonuna kadar kolay gebelikler nasip etsin sağlıkla kuzulari alalım kucagimiza

Hayydiii çok şükür kuzuum devamını da göresin en yakın zamanda inşallah Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…