Değerlerinin arttığına sevindim cnm. Yok cnm hiç vermedim.Öyle canim allaha şükür yükseldi zaten ❤sen ne yaptın kan verdin mi bida
Bugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Dr baktı kalp atışı bile gördük dinletti içimi rahatlattı gelişimi tam uyumlu hiçbir sorun yokmuş şu an❣ allah razı olsun çok güzel ilgilendi açıkladı dr. Bazen bu kanamalar lekeler çok normalmiş bebek yerleşip biraz büyüyene kadar olırmuş. Durmayan kırmızı kanama da hemen acile gel dedi. Sabah akşam fitil koy, dinlen. Kanama alanın düşük tehliken yok şu an dedi ama hep leke var nerden geliyo anlamıyprum birazda korku vardı. Rahat ol sğalıklı gebelikse oluk oluk kan gelse bile o tutunur dedi. Haftaya bir daha çağırdı. Sağlıkla devam ederiz inşallah
Süper canım çokk sevindim❣ sağlıkla devam etsin gebeliklerimiz
Değerlerinin arttığına sevindim cnm. Yok cnm hiç vermedim.
Bende kararsızım ne zaman doktora gitsem diye bu hafta mı haftayamı? Gitmişken keseyi kalp atışını göreyim istiyorum.Saol cnm seninkide artmış testinden belli zaten ❤
Bende kararsızım ne zaman doktora gitsem diye bu hafta mı haftayamı? Gitmişken keseyi kalp atışını göreyim istiyorum.
Herkesten allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım aradan kaçar diye maruz görün beniGece yatışım yapıldığında düzenli kasılma ve sancılar olunca açılmaya baktılar 1 cm açılmam olmuştu doktorumu aradılar oda en az 38e atalım kendimizi bi 3-4 gün tutalım dedi bir sürü ilaç verdiler serum tedavisi falan uyguladılar ama erkenci kuşum dinlemez oldu sabaha yakın biraz iyi olmaya başlayınca taburcu ettiler çarşamba sabahı 8de burda ol ameliyatı yapalım dedi dün gece yine beni yokladı hemen uyudum inşallah şu 3 günü de atlatırım sağlıkla sıhhatle..
Rabbim isteyene,el açana bir an önce tattırsın bu güzel duyguları..bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Prematüre vaktini geçmiş sanırım canım kuzucukHerkesten allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım aradan kaçar diye maruz görün beniGece yatışım yapıldığında düzenli kasılma ve sancılar olunca açılmaya baktılar 1 cm açılmam olmuştu doktorumu aradılar oda en az 38e atalım kendimizi bi 3-4 gün tutalım dedi bir sürü ilaç verdiler serum tedavisi falan uyguladılar ama erkenci kuşum dinlemez oldu sabaha yakın biraz iyi olmaya başlayınca taburcu ettiler çarşamba sabahı 8de burda ol ameliyatı yapalım dedi dün gece yine beni yokladı hemen uyudum inşallah şu 3 günü de atlatırım sağlıkla sıhhatle..
Rabbim isteyene,el açana bir an önce tattırsın bu güzel duyguları..bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yapıyorlar çok canım benimde bayrama denk geldi 3 defa yaptırdım 1 saat sonra sonuç alıyorsunBide öyle deneyim bakayım canım ben kan testinden yanayım ama işte bayram olunca yaptıramadım acilde de yaparlar mı bilmiyorum
Benim bugün 4500 çıktı 1 hafta geçti bat dan sanırım haftaya randevu alırım gelişmeleri yazarım inşallah sağlıkla gelişimi gerçekleşir hepimizinO zaman normal değerim. Doktor 3 gün sonra tekrar edelim belki keseyi de görürüz dedi. Henüz çok küçük dedi
darısı başımıza maşallahBugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Dr baktı kalp atışı bile gördük dinletti içimi rahatlattı gelişimi tam uyumlu hiçbir sorun yokmuş şu an❣ allah razı olsun çok güzel ilgilendi açıkladı dr. Bazen bu kanamalar lekeler çok normalmiş bebek yerleşip biraz büyüyene kadar olırmuş. Durmayan kırmızı kanama da hemen acile gel dedi. Sabah akşam fitil koy, dinlen. Kanama alanın düşük tehliken yok şu an dedi ama hep leke var nerden geliyo anlamıyprum birazda korku vardı. Rahat ol sğalıklı gebelikse oluk oluk kan gelse bile o tutunur dedi. Haftaya bir daha çağırdı. Sağlıkla devam ederiz inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Allah herkese nasip etsinn inşallah sırada bebek ve kalp atışı kaldı
Süper canım hadi gözün aydınKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Kese kaç mm di canım niye vermedi ki ultrason görüntü hayret. Neyse bebişle beraber olanı alırsın ultrason görüntüsüKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Gözün aydın maşallah Rabbim sonuna kadar kolay gebelikler nasip etsin sağlıkla kuzulari alalım kucagimizaKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Hayydiii çok şükür kuzuum devamını da göresin en yakın zamanda inşallahKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?