İnşallah canım darısı isteyen herkesin bsşınahadi inşallahh sağlıkla artsın bebiş seninle olsunn darısı başımıza:)
inşallah şifa olsun hemen peşinden bebiş gelsin canımHahh işte bende tamda bu düşünceyle doğal antibiyotik nede olsa diye yapasim var ☺
Tencerede kaynatmaya başladım bile hadi bismillah faydası olsun zararı olmasın inşallah
Teşekkür ederim Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallahOhhh testler dizilmiş çizgili çizgilihayırlı olsun gözün aydın.
Darısı bu ay benim ve tüm isteyen arkadaşlara da olsun insallah
Çok teşekkür ederim inşallah değerlerim artarCanımmmm gözünaydınnnn
Kızlar günaydın...
e bu şahane bi haberrKızlar günaydın...
Eveettt kaçaakkk topil sahıbı geldi
Artar tabı kuzumm hiiç kötübirşey aklına getırme Allahın ıznıyle sende bu yola gırdın sıra sıra heyecanların olcak simdiÇok teşekkür ederim inşallah değerlerim artar❤
Sormaaa telefonum bat tarıhlerıyle doluGel artık yahu testler doldu satlar dolduhoşgeldin canim
Şimdiiii pc ye geçtimmmm alayım gebelikk testlerinii satlatınızıı♥ Zeybltaslan YEKTA61
G gamzeli_bebis senınkıler var zaten ♥
Amin canım inşallah darısı diğer arkadaşlarımızA olsun inşallah. Bu ay ork ümidim yoktu cuma günü test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı dedim yok demekki. Bugün bat günüm bat günü öncesi lekelerim gelidi gelmeyince şüphelendim dedim acaba mı tekrar test yaptım ve çıktı şükür . İnşallah sağlıkla ilerler . Ve hepimizinki de . Alkahım kucağımıza almayı nasip etsin . Darısı sıradaki arkadaşlarımıza oldun inşallahe bu şahane bi haberr
bu ay tembeliz deedim ramazanın başında ama bu ay 4 tane hamile çıktı çok şükür
bekelyen diğer arkadaslarda 4 er 5 er hemen hamile kalsın inşallah
hayırlı olsunnn sağlıklı bi şekilde artsın devam etsin inşalalh
Sormaaa telefonum bat tarıhlerıyle doluBismillaahh deyip başlıyorum
sen başla arada biz sana temiz don atlet getiririz su falanSormaaa telefonum bat tarıhlerıyle doluBismillaahh deyip başlıyorum
04.05.2019 04 ama geç yumurtladım için geriden geliyoruz biz
ay sorma ıyı gezdımsen başla arada biz sana temiz don atlet getiririz su falan
çıkamazsın şimdi ordan günlerce
yeter bu kadar gezmekkk işler şişti burda
Amin canım sağol hepimizinki inşallahMaşallah çok güzel gözüküyor hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin canim
gözün aydın cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın...
Maşallah benim de böyle kıpkırmızı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?