Ahh canım ya inşallahh bu topik çok uğur getirdi bana sizlerden çok şey öğrendimArtar tabı kuzumm hiiç kötübirşey aklına getırme Allahın ıznıyle sende bu yola gırdın sıra sıra heyecanların olcak simdi
Şimdiiii pc ye geçtimmmm alayım gebelikk testlerinii satlatınızıı♥ Zeybltaslan YEKTA61
G gamzeli_bebis senınkıler var zaten ♥
Hemen bekleme kuzu ben bunu görmek için 30 tane test harcadim koyu olmuyor diye moralim bilr bozuldusonra 4 5 gün yapmadım adetten 4 gün sonra felan anca böyle oldu gerçi senin çabuk olur ben erken ogrendim için
Amin canim Ooo üçüz bile getirmişsin seninşallah şifa olsun hemen peşinden bebiş gelsin canım
Amin canım inşallah hepimizinki inşsllah sağlıkla ilerler diğer arkadaşlarımıza sıra inşlaahgözün aydın cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Hayırlısı bakalım . Benim bat bugün gösteriyordu dün silik çıktı bugün de silik çıktı o yüzden biraz buruldum ama kan testi fena değil dimi 77.83
Ooo doguma kadar hep tedirgin mi olucaksinbak bebeği görim kalp atıışnı duyim cinsiyetini öğrenim bide doğurim söz rahatlıcam
ecede de ufaktan var bakma çaktırmıyo forumda kalbi duran bebek konusu okuyup (allah kimsenin başına vermesin bu arada ) hastaneye koşmalar falan var yani
İnşallah canımNormal kuzu ya bu kan testlerine takılmamak lazım yeterki düzenli artsın inşallah
Cok sukur hep boyle devam eder insallah ama o tedirginlik eminim herkeste vardir tekmelerini hissetmeye basla cok daha rahat olursun. O beslenme duzensizligi bende de var ne yazik ki bende hep gelisimini merak ediyorum o yuzdenben birtek beslenme alışkanlıgım olmadıgı için bebegin gelişip gelişmedigini kalbi durdumu durmadı 1 kere onun tribine girdim yanihamileligimde rahat geçiyor zerre bir fark yaşamıyorum normal hayatımdan
Canım benim 2 gün geçince çıktı. Öncesinde çıkmamıştı. İnşallah vardır hemen ümitsiz olmabata son 3 ama pek umudum yok test tertemiz
yok kız kalp atışından sonra rahatlarım heraldeOoo doguma kadar hep tedirgin mi olucaksinDogduktan sonra insan daha da korumaci oluyor bence ece hakli sen cocugu evlendirinceye kadar endiselenmeye devam edersin Gercekten mi ece hic bize caktirmiyor cok sasirdim eceye
İnşallah öyle olurCanım benim 2 gün geçince çıktı. Öncesinde çıkmamıştı. İnşallah vardır hemen ümitsiz olma
Ben sana inaniyorum kalp atisinda olmasa bile tekmelerini duydugunda kesin rahatlarsin☺yok kız kalp atışından sonra rahatlarım heralde
bekleyip görcez bakalım
Kuzu tahmını doğum tarıhıde alam . Şimdilik tahmını yazalım dokotrun net tarıh verınce duzenlerız04.05.2019 04 ama geç yumurtladım için geriden geliyoruz biz
Benim Bat 21 haziranEveettt kaçaakkk topil sahıbı geldi
ben artık onuda atlattım tek merak ettigim cinsiyetCok sukur hep boyle devam eder insallah ama o tedirginlik eminim herkeste vardir tekmelerini hissetmeye basla cok daha rahat olursun. O beslenme duzensizligi bende de var ne yazik ki bende hep gelisimini merak ediyorum o yuzden
Kuzu tahmını doğum tarıhıde alam . Şimdilik tahmını yazalım dokotrun net tarıh verınce duzenlerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?