Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artar tabı kuzumm hiiç kötübirşey aklına getırme Allahın ıznıyle sende bu yola gırdın sıra sıra heyecanların olcak simdi
Ahh canım ya inşallahh bu topik çok uğur getirdi bana sizlerden çok şey öğrendim Allahım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 657C5C67-23DC-433A-9373-D5B66FA25F4C.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Hemen bekleme kuzu ben bunu görmek için 30 tane test harcadim koyu olmuyor diye moralim bilr bozuldu sonra 4 5 gün yapmadım adetten 4 gün sonra felan anca böyle oldu gerçi senin çabuk olur ben erken ogrendim için

Hayırlısı bakalım . Benim bat bugün gösteriyordu dün silik çıktı bugün de silik çıktı o yüzden biraz buruldum ama kan testi fena değil dimi 77.83

Ooo doguma kadar hep tedirgin mi olucaksin Dogduktan sonra insan daha da korumaci oluyor bence ece hakli sen cocugu evlendirinceye kadar endiselenmeye devam edersin Gercekten mi ece hic bize caktirmiyor cok sasirdim eceye

ben birtek beslenme alışkanlıgım olmadıgı için bebegin gelişip gelişmedigini kalbi durdumu durmadı 1 kere onun tribine girdim yani hamileligimde rahat geçiyor zerre bir fark yaşamıyorum normal hayatımdan
Cok sukur hep boyle devam eder insallah ama o tedirginlik eminim herkeste vardir tekmelerini hissetmeye basla cok daha rahat olursun. O beslenme duzensizligi bende de var ne yazik ki bende hep gelisimini merak ediyorum o yuzden

Ooo doguma kadar hep tedirgin mi olucaksin Dogduktan sonra insan daha da korumaci oluyor bence ece hakli sen cocugu evlendirinceye kadar endiselenmeye devam edersin Gercekten mi ece hic bize caktirmiyor cok sasirdim eceye
yok kız kalp atışından sonra rahatlarım heralde
bekleyip görcez bakalım

Cok sukur hep boyle devam eder insallah ama o tedirginlik eminim herkeste vardir tekmelerini hissetmeye basla cok daha rahat olursun. O beslenme duzensizligi bende de var ne yazik ki bende hep gelisimini merak ediyorum o yuzden
ben artık onuda atlattım tek merak ettigim cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…