Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddi misin? O zaman desene kubranin ki kalici birseymis Ama Allah var gordugum en rahat hamile kadin da sensin masallah. Senin gibi olmasini beklemiyorum kubradan ama belki biraz rahatlar diye dusunuyordum ama yanilmisim demek ki
ben birtek beslenme alışkanlıgım olmadıgı için bebegin gelişip gelişmedigini kalbi durdumu durmadı 1 kere onun tribine girdim yani hamileligimde rahat geçiyor zerre bir fark yaşamıyorum normal hayatımdan

Günaydın
2 haftadır mücadale ettim mantarim bitti şükür adette bitti . Ama yinede içerde kalıntılar kalabilir diye soğan kürü yapmak istiyorum. Yapan var mı kızlar bir taraftan korkmuyor değilim düzenli adet oluyorken ya ters giderse birşeyler diyorum napsam ki

günaydın canım benim herşeyim saat gibi tıkır tıkırdı ama yinede çok fydasını gören var diye 15 gün yaptım soğan kürü ama bende iltihap enfeksyon akıntı vs. yoktu boşu boşuna yaptım yani
bundan 3 ay önce falan yaptım sanırımm
bende bi zararı veya bi yararı olmadı ama farketmediğim içerde bi değişiklik yaptıysa onu bilemem
denemekten zarar gelmez doğal antibiyotik neticede ama sen bilirsin yanlışta yönlendirmek istemem:)

Hahh işte bende tamda bu düşünceyle doğal antibiyotik nede olsa diye yapasim var ☺
Tencerede kaynatmaya başladım bile hadi bismillah faydası olsun zararı olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…