ben çizgi gördüm orda ama renkli bi çizgi degil sanırsamYine negatif galibaartık üzülsem mı ne düşünsem bilmiyorum
ben birtek beslenme alışkanlıgım olmadıgı için bebegin gelişip gelişmedigini kalbi durdumu durmadı 1 kere onun tribine girdim yaniCiddi misin?O zaman desene kubranin ki kalici birseymis Ama Allah var gordugum en rahat hamile kadin da sensin masallah. Senin gibi olmasini beklemiyorum kubradan ama belki biraz rahatlar diye dusunuyordum ama yanilmisim demek ki
2-3 gün kala gölge gibi bir çizgiyle öğrenmistim canımbelli olmuyor biliyorsun. diğer gebeliklerinde ne zaman öğrendin?
Canım t nin kendi çizgisi gibi o o yüzden bende güvenmiyorumben çizgi gördüm orda ama renkli bi çizgi degil sanırsam
ilk 5 dk içinde çektiysen t nin kendi çizgisi değildr bence yaCanım t nin kendi çizgisi gibi o o yüzden bende güvenmiyorum
Aynen canım bekleyeceğim zaten gelecek gibiilk 5 dk içinde çektiysen t nin kendi çizgisi değildr bence ya
hakkında hayırlısı yinedee adeti bekleyelim bakalım inşllah glmez
günaydın canım benim herşeyim saat gibi tıkır tıkırdı ama yinede çok fydasını gören var diye 15 gün yaptım soğan kürü ama bende iltihap enfeksyon akıntı vs. yoktu boşu boşuna yaptım yaniGünaydın
2 haftadır mücadale ettim mantarim bitti şükür adette bitti . Ama yinede içerde kalıntılar kalabilir diye soğan kürü yapmak istiyorum. Yapan var mı kızlar bir taraftan korkmuyor değilim düzenli adet oluyorken ya ters giderse birşeyler diyorum napsam ki
hadi inşallahh sağlıkla artsın bebiş seninle olsunn darısı başımıza:)Bugün bat günüm dün test yaptım silik çizgi çıktı. Kan verdim 77.83 çıktı. İnşallah artarak ilerler değerlerim
hayırlı olsun canım maşallah çok iyi çıkmışKızlar günaydın...
Hahh işte bende tamda bu düşünceyle doğal antibiyotik nede olsa diye yapasim var ☺günaydın canım benim herşeyim saat gibi tıkır tıkırdı ama yinede çok fydasını gören var diye 15 gün yaptım soğan kürü ama bende iltihap enfeksyon akıntı vs. yoktu boşu boşuna yaptım yani
bundan 3 ay önce falan yaptım sanırımm
bende bi zararı veya bi yararı olmadı ama farketmediğim içerde bi değişiklik yaptıysa onu bilemem
denemekten zarar gelmez doğal antibiyotik neticede ama sen bilirsin yanlışta yönlendirmek istemem:)
Ohhh testler dizilmiş çizgili çizgiliKızlar günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?