- 13 Ekim 2018
- 108
- 84
- 18
- 36
kızlar aranızda bursadan olan var mı
Süperben varım
belli olmaz nabıyoruzz brrk ı örnek alıyoruuz :) inşallah gelmiş olsun bu ay sen de benle beraber bekledinbata son 3 ama pek umudum yok test tertemiz
inşallah kuzumbelli olmaz nabıyoruzz brrk ı örnek alıyoruuz :) inşallah gelmiş olsun bu ay sen de benle beraber bekledin
güleyimde boşa gitmesin bariibu gece rüyasında RÜYASINDA hcg degeri düşük çıktı diye sabah 1 saat motive etmeye çalıştı elif onu
Ciddi misin?güleyimde boşa gitmesin bariibu gece rüyasında RÜYASINDA hcg degeri düşük çıktı diye sabah 1 saat motive etmeye çalıştı elif onu
Kızlar çarşamba gününe medikal parka randevu aldık bakalım inşaAllah güzel hayırlı haberler alırım.
kaçta randevun canımmm heycanla bekliyoruzzzzAy ınşallah kuzum bende çarşamba gidicektim ama bizimki bugün gidelim dedi bakalım bende bugün gidiyorum nediyecek doktor çok heycanlı
bak bebeği görim kalp atıışnı duyim cinsiyetini öğrenim bide doğurim söz rahatlıcamCiddi misin?O zaman desene kubranin ki kalici birseymis Ama Allah var gordugum en rahat hamile kadin da sensin masallah. Senin gibi olmasini beklemiyorum kubradan ama belki biraz rahatlar diye dusunuyordum ama yanilmisim demek ki
inşallah güzel haberlerle gel tatlımAy ınşallah kuzum bende çarşamba gidicektim ama bizimki bugün gidelim dedi bakalım bende bugün gidiyorum nediyecek doktor çok heycanlı
canım var gibi çizgi kaçıncı gün yine aşılama idi değil mi?Yine negatif galibaartık üzülsem mı ne düşünsem bilmiyorum
gölge bi çizgi var burda kaç kaldı bata kuzum :)Yine negatif galibaartık üzülsem mı ne düşünsem bilmiyorum
Evet asilamanin 12. Günücanım var gibi çizgi kaçıncı gün yine aşılama idi değil mi?
2 canım varsa çıkardı sankigölge bi çizgi var burda kaç kaldı bata kuzum :)
benim 2 kala nasıldı hatırlayamadım ama sendede baya belli bi çzgi var yaaaa2 canım varsa çıkardı sanki
belli olmuyor biliyorsun. diğer gebeliklerinde ne zaman öğrendin?Evet asilamanin 12. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?