Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
güleyimde boşa gitmesin barii bu gece rüyasında RÜYASINDA hcg degeri düşük çıktı diye sabah 1 saat motive etmeye çalıştı elif onu
güleyimde boşa gitmesin barii bu gece rüyasında RÜYASINDA hcg degeri düşük çıktı diye sabah 1 saat motive etmeye çalıştı elif onu
Ciddi misin? O zaman desene kubranin ki kalici birseymis Ama Allah var gordugum en rahat hamile kadin da sensin masallah. Senin gibi olmasini beklemiyorum kubradan ama belki biraz rahatlar diye dusunuyordum ama yanilmisim demek ki

Ciddi misin? O zaman desene kubranin ki kalici birseymis Ama Allah var gordugum en rahat hamile kadin da sensin masallah. Senin gibi olmasini beklemiyorum kubradan ama belki biraz rahatlar diye dusunuyordum ama yanilmisim demek ki
bak bebeği görim kalp atıışnı duyim cinsiyetini öğrenim bide doğurim söz rahatlıcam
ecede de ufaktan var bakma çaktırmıyo forumda kalbi duran bebek konusu okuyup (allah kimsenin başına vermesin bu arada ) hastaneye koşmalar falan var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…