Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Temkınlı doktor
Olsun sağlıklı olsun da Şurda ne kaldı 3 hafta sonra kesınleşir .
Ama siz bana mınımınnak larımın özelden fotolaırnı hıcc göndermıyosunuzzzz
Ya doğru söylüyorsun kuzum inan 12 haftayı diken üstü tamamla. Bayram seyran babayı askere gönder çok yazamadım bile buraya bakıp bakıp kaçtım

Yaaa eşin askeremı gitttii

Bizimde askerlık hala duruyor . Bedelliyi beklıyoruz
Evet kuzum benim eşimde bedelliye gitti işte dün akşam yolcu ettik bide ailesi doğunun ucunda biz güneyin ucundayız adamı tuttular kırklareline verdiler
İnşallahhh sizde sağ salim başınızdan savarsınız valla gözümüzde büyüyordu

20 gun nedır kı kuzum Allahın ıznıyle başlamış bıter giderrr
Sağlıkla sıhhtale gelsın ınsllaahh . foto çekilmeyı unutmayın çok guzel bır anı olur.
Bebeğin sen ve eşin

20 gun nedır kı kuzum Allahın ıznıyle başlamış bıter giderrr
Sağlıkla sıhhtale gelsın ınsllaahh . foto çekilmeyı unutmayın çok guzel bır anı olur.
Bebeğin sen ve eşin
Çekildik kuzum ama bil bakalım babamız neye bozuldu. Doktor tahmini cinsiyet söylememiş otobüse binerken bile söylendi

Çekildik kuzum ama bil bakalım babamız neye bozuldu. Doktor tahmini cinsiyet söylememiş otobüse binerken bile söylendi
Ama bozulmakta haklı

Benımkı saolsun 12+5 te çaaattt dıye söyledı

Biz de bedelli bekliyoruz bu ayın sonunda gidiyor babamiz
Hiç üzülme kuzum 20 gun nedır ki ?
En uzun ayrılıgınız bu olsun inşallahh

selam kızlar
bayram bitti burası şenlendiii
bu ay hamişliğini öğrenen herkese kocaman tebrikler
inşallah sıra bize geliyor
bu aydan itibaren herşeyi akışına bırakmaya,kontrol etmemeye ve düşünmemeye karar verdim..
çünkü bebişler hep ummadığımız anda geliyor galibaa

Ama bozulmakta haklı

Benımkı saolsun 12+5 te çaaattt dıye söyledı

Hiç üzülme kuzum 20 gun nedır ki ?
En uzun ayrılıgınız bu olsun inşallahh
Ya bizimki de belli gerçi doktor tahmin söylemek istemedi başkasına gidelim dedi onu da ben kabul etmedim o daha çok bana kızdı
MNbeyaz inşallah sağ salim gider gelir canım daha geç gitmelerinden iyi

Aynen öyle canım. İki yıl her ay çok istedik olmadı daha doğrusu devam etmedi çoğu. Dış gebelik sonrası bu ay olmaz dedik 10 güne cinsiyete gidecem
Darısı size olsun inşallah

Dün çok garip birşey oldu kızlar size de anlatayim Dün akşam bizim oğlan babasıyla bana anne baba benden vazgeçmeyin olur mu dedi biz donduk kaldık ki halbuki hic yanında kardeş bebek falan diye konuşmadık cok dikkat ettik zaten üstüne titriyoruz ama nasıl hissettiyse daha kardeş gelmeden fenalardayız ne yapıcaz bilmiyorum

Aynen öyle canım. İki yıl her ay çok istedik olmadı daha doğrusu devam etmedi çoğu. Dış gebelik sonrası bu ay olmaz dedik 10 güne cinsiyete gidecem
Darısı size olsun inşallah

inşallah canımm
işte bakış açımızı değiştirdiğimiz anda geliyor aslında beklediğimiz herşey

Oyy kaç yaşında canım oğlun. Bizde asla konuşmayız, yanında eğer konuşan olursa da kardeşin olsun falan sustururum hemen kesinlkle diye, çünkü etraf kötü anlatıuo yakın olsa bile, çocuk farklı anlayıp kıskançlığa sürükleniyor. Ben ona hep güzelce bazen anlatıyorum. Bebekelre bayılıyor bizimki eve bebek gelince anne nolur kalskn burda sen annesi ol ben abisi olayım der. Ben arada diyorum şunun gibi bi bebek gelsr bizim eve napardın, onu da severdik seni de, senle bersber büyütür bakardık, abilik yapmak istermiydin falan, ama srn biraz daha büyüyüp abilik yapabildiğinde gelir belki kardeş diyip geçiştiriyorum. Zaten 6 7 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum şimdilik. 3 yaşında bizimki. Bunlar büyüdükçe açıklamak daha zor oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…