Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu cumartesi gidcez 6+1 de bakalım ne görcez bilmiyom
Biz +6+2 de gittiğimizde kalp atışını duymustuk kuzum .
Allahın ıznıyle hem keseyı hem bebeği hemde mınımınnakk atışlar görebılırsınız . dokotrun dınletırse sanıyleık kalp atışlarını duyabılırsınız :)

ay inşallah canım ya bakalımmm nolcak günlerde geçmiyo

ay inşallah canım ya bakalımmm nolcak günlerde geçmiyo
ilk 3 ay öyle maalesef kuzum yaa hele kı kayıpların varsa tam bır zindan

Ama benım hafatalra gelınceee hele de hareketlenıncee benım gıbı gamsız oluyorsun
En son 14+0 da gördum Duru kızı
Şuan 20+6 haftalığız

Perşembe gunu uzun sureden sonra 1 saat görücem inci tanemı
Hayırlı haberler güzel güzel pozlarla gelırım size inşallah kalbım çıkcak heyecandan

Enişte de benden
Bende dinliyorum doktorların yorumlarını offf bunkarda boşuna okumuslar deyip kapatıyorum bazen

Prof. Dç. Dr. Elçin
Allah sizi ne yapmasın ya
Adamlar boyunuzca kitap bitirdi işinize gelmeyince hemen çamur atın
Gerçi arada bende yapıyor olabilirim bazen yani çok değil

masallah 7 hafta olmuş
ama işte tekmelerle varlıgını belli ediyor neticede bizimkilerin varlıgı yoklugu aynı şuan
gitde gör bakalımmm durucuğu :)

Minik_ceylo ben senin testini indirip düz cevirdim hafiften bi gölgee var sanki ama bilemedim ya ümitlendirmekte istemiyom ama inşallah vardır ya olsa dahamı belli olurdu bilmiyom ama
Valla bilmiyom kuzum.. bizde görüuoz bişiler ama artık heryerde çift görüyom . Kızlarada yorum yapamıyom o yüzden

Maşallah kuzuya annesi tam hareketli zamanları Sağlıklı güzel haberlerini al inşallah güzel pozlarla

G gamzeli_bebis benim ki 6+1 de anca vajinada görünür hale gelmişti kesem de büyüktü ama geç görünesi vardı sıpanın inşallah sen kalp atışını da duyarsın canım

Rabbim tez zamanda kavustursun canim gercekten ikiniz icinde cok zor olsa gerek

anam benim melmlekete vermişler cennettir kırklareli
oo rahat olcak enişteee bi bilsen gittiği yeri
allah kavuştursun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…