bu cumartesi gidcez 6+1 de bakalım ne görcez bilmiyomBen onun 1 cm lık kesesıını yerım ısırırıımmmm
Maşallaahhh
Diğer kontrol haftaya mı
Pıtpıtlarını görcez
Biz +6+2 de gittiğimizde kalp atışını duymustuk kuzum .bu cumartesi gidcez 6+1 de bakalım ne görcez bilmiyom
ay inşallah canım ya bakalımmm nolcak günlerde geçmiyoBiz +6+2 de gittiğimizde kalp atışını duymustuk kuzum .
Allahın ıznıyle hem keseyı hem bebeği hemde mınımınnakk atışlar görebılırsınız . dokotrun dınletırse sanıyleık kalp atışlarını duyabılırsınız :)
ilk 3 ay öyle maalesef kuzum yaa hele kı kayıpların varsa tam bır zindanay inşallah canım ya bakalımmm nolcak günlerde geçmiyo
Allah sizi ne yapmasın yaEnişte de benden
Bende dinliyorum doktorların yorumlarını offf bunkarda boşuna okumuslar deyip kapatıyorum bazen
Prof. Dç. Dr. Elçin
Özel sigortam yok ama keseyi bebeği falan özelde gördüm. Bundan sonra pendik devlette doktorum var oraya devam ederim diye düșünüyorumSen nereye gidiyorsun canım dr a yakınız
Kuzum şimdi kaç haftalık senn ??
masallah 7 hafta olmuşilk 3 ay öyle maalesef kuzum yaa hele kı kayıpların varsa tam bır zindan
Ama benım hafatalra gelınceee hele de hareketlenıncee benım gıbı gamsız oluyorsun
En son 14+0 da gördum Duru kızı
Şuan 20+6 haftalığız
Perşembe gunu uzun sureden sonra 1 saat görücem inci tanemı
Hayırlı haberler güzel güzel pozlarla gelırım size inşallah kalbım çıkcak heyecandan
Valla bilmiyom kuzum.. bizde görüuoz bişiler ama artık heryerde çift görüyom . Kızlarada yorum yapamıyom o yüzdenMinik_ceylo ben senin testini indirip düz cevirdim hafiften bi gölgee var sanki ama bilemedim ya ümitlendirmekte istemiyom ama inşallah vardır ya olsa dahamı belli olurdu bilmiyom ama
Maşallah kuzuya annesiilk 3 ay öyle maalesef kuzum yaa hele kı kayıpların varsa tam bır zindan
Ama benım hafatalra gelınceee hele de hareketlenıncee benım gıbı gamsız oluyorsun
En son 14+0 da gördum Duru kızı
Şuan 20+6 haftalığız
Perşembe gunu uzun sureden sonra 1 saat görücem inci tanemı
Hayırlı haberler güzel güzel pozlarla gelırım size inşallah kalbım çıkcak heyecandan
G gamzeli_bebis benim ki 6+1 de anca vajinada görünür hale gelmişti kesem de büyüktü ama geç görünesi vardı sıpanınBiz +6+2 de gittiğimizde kalp atışını duymustuk kuzum .
Allahın ıznıyle hem keseyı hem bebeği hemde mınımınnakk atışlar görebılırsınız . dokotrun dınletırse sanıyleık kalp atışlarını duyabılırsınız :)
inşalalh canım yaa bakalımmm artık ne görürsek bahtımızaG gamzeli_bebis benim ki 6+1 de anca vajinada görünür hale gelmişti kesem de büyüktü ama geç görünesi vardı sıpanıninşallah sen kalp atışını da duyarsın canım
Öyle kuzum onların paşa gönlü ne isterse artıkinşalalh canım yaa bakalımmm artık ne görürsek bahtımıza
canım gebelık testın lazım + tahmını doğum tarıhın lutfenn
canım gebelık testın lazım + tahmını doğum tarıhın lutfenn
2 haftaya ogrenirsin insallahben artık onuda atlattım tek merak ettigim cinsiyet
Rabbim tez zamanda kavustursun canim gercekten ikiniz icinde cok zor olsa gerekEvet kuzum benim eşimde bedelliye gitti işte dün akşam yolcu ettik bide ailesi doğunun ucunda biz güneyin ucundayız adamı tuttular kırklareline verdiler
İnşallahhh sizde sağ salim başınızdan savarsınız valla gözümüzde büyüyordu
anam benim melmlekete vermişler cennettir kırklareliEvet kuzum benim eşimde bedelliye gitti işte dün akşam yolcu ettik bide ailesi doğunun ucunda biz güneyin ucundayız adamı tuttular kırklareline verdiler
İnşallahhh sizde sağ salim başınızdan savarsınız valla gözümüzde büyüyordu
temmuzda pc de görüşmek üzereeveeettt burda oldugum surecte benı etıkletleyenlerı lısteue ekleedıımmPc den çıkıyorum .
Telefondan devam
Az gidem evımı süpürem sonra tıkınam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?