Kendi cizgisidir diye düşünüyorum ben amaben gördüm çizgiyi
Ben Emsey Canan hanıma gidiyorum canım randevu kalabalık oluyor ama o kadar güzel ilgileniyor ki çok memnunum. Ben oğlumda da ordaydım hep oraya gidiyoruzbende dün randevu almıştım ama iptal ettim bugün ilk gittiğim doktora gitme planım var sizler nerelere gidiyorsunuz kızlar
4.5 yaşında canım 5 olucaz aslında bebekleri çok seven bir çocuk bir ara kardeşim olsun nolur diye ağlıyordu ama nerden hissetti nasıl anladı çünkü hic konuşmadık seninde dediğin gibi karnım belli olana kadar da söylemeyi düşünmüyorum ama biz de şaşırdık yaniOyy kaç yaşında canım oğlun. Bizde asla konuşmayız, yanında eğer konuşan olursa da kardeşin olsun falan sustururum hemen kesinlkle diye, çünkü etraf kötü anlatıuo yakın olsa bile, çocuk farklı anlayıp kıskançlığa sürükleniyor. Ben ona hep güzelce bazen anlatıyorum. Bebekelre bayılıyor bizimkieve bebek gelince anne nolur kalskn burda sen annesi ol ben abisi olayım der. Ben arada diyorum şunun gibi bi bebek gelsr bizim eve napardın, onu da severdik seni de, senle bersber büyütür bakardık, abilik yapmak istermiydin falan, ama srn biraz daha büyüyüp abilik yapabildiğinde gelir belki kardeş diyip geçiştiriyorum. Zaten 6 7 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum şimdilik. 3 yaşında bizimki. Bunlar büyüdükçe açıklamak daha zor oluyor galiba
Ben Emsey Canan hanıma gidiyorum canım randevu kalabalık oluyor ama o kadar güzel ilgileniyor ki çok memnunum. Ben oğlumda da ordaydım hep oraya gidiyoruz
hemen eklıyorum kuzum
Canım benım hep devamettı. Hala da peşimi bırakmadıKızlar ya birşey sorucam şu anda hamile oldugunu bilenler için akıntınız devam etti mi yumurtlamadan sonra kesildi mi acaba benim ki tamamen kesildi yumurtlama döneminde tavan yapmıştı bir de size sormak istedim
Doktorundan memnunsan kuzum boşver hiiç başkasına gtme. Benımkı söylemese bende gitmezdım . Doktorum ne derse ona uyuyorum ben herkesın çalışma tarzı farklı . Benımkı %100 dıyerek söyledı cınsıyetı hatta eşim hocam erken dıyerek ınanmadıYa bizimki de belli gerçi doktor tahmin söylemek istemedi başkasına gidelim dedi onu da ben kabul etmedim o daha çok bana kızdı
MNbeyaz inşallah sağ salim gider gelir canım daha geç gitmelerinden iyi
Anladım canım bakalim kırmızıları gorceek gibiyim bu ayhemen eklıyorum kuzum
Canım benım hep devamettı. Hala da peşimi bırakmadı
Gitttin mi kuzum dr a
ben etmedi aynı normal gün gibiydi şuandada öyle arada sadece beyaz akıntım oluyor ama genelde normal gün gibiyim :)Kızlar ya birşey sorucam şu anda hamile oldugunu bilenler için akıntınız devam etti mi yumurtlamadan sonra kesildi mi acaba benim ki tamamen kesildi yumurtlama döneminde tavan yapmıştı bir de size sormak istedim
Enişte kendini kasma prenses geliyor ya kendini konuya verDoktorundan memnunsan kuzum boşver hiiç başkasına gtme. Benımkı söylemese bende gitmezdım . Doktorum ne derse ona uyuyorum ben herkesın çalışma tarzı farklı . Benımkı %100 dıyerek söyledı cınsıyetı hatta eşim hocam erken dıyerek ınanmadı
Hala da detaylı ultrasonu beklıyor
Kardeşine çünkü kız demişler erkek olmus o psikolojıyle doğana kadar ınanmam dıyo
aaa aşk olsun arada kaynamadı :)Anladım canım bakalim kırmızıları gorceek gibiyim bu aybu arada yazmıştım ama kaynadı arada benim Bat 21 haziran ekleyebilirsen sevinirim
Enişte de bendenEnişte kendini kasma prenses geliyor ya kendini konuya verkeşke bizimki de öyle düşünse internette doktorun biri en kesini doğumda belli olur dedi diye ne saçmalıyor bu bilmiyor dedi kapattı adam yılların doktoru ya
Kuzum şimdi kaç haftalık senn ??Evet ama katından baktı bise görmedi incelemedide zaten sınır oldum haftaya gel dedi
Ayyy teşekkür ederim eline sağlıkaaa aşk olsun arada kaynamadı :)
Söyledıgın an yazdım kuzum
Ben onun 1 cm lık kesesıını yerım ısırırıımmmmelçin teyzesi biz keseyi gördük okudunmu o mesajları kaçırdınmı
1 cm di 5+2 de karından gördüH E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?