Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende dün randevu almıştım ama iptal ettim bugün ilk gittiğim doktora gitme planım var sizler nerelere gidiyorsunuz kızlar
Ben Emsey Canan hanıma gidiyorum canım randevu kalabalık oluyor ama o kadar güzel ilgileniyor ki çok memnunum. Ben oğlumda da ordaydım hep oraya gidiyoruz

4.5 yaşında canım 5 olucaz aslında bebekleri çok seven bir çocuk bir ara kardeşim olsun nolur diye ağlıyordu ama nerden hissetti nasıl anladı çünkü hic konuşmadık seninde dediğin gibi karnım belli olana kadar da söylemeyi düşünmüyorum ama biz de şaşırdık yani

Ben Emsey Canan hanıma gidiyorum canım randevu kalabalık oluyor ama o kadar güzel ilgileniyor ki çok memnunum. Ben oğlumda da ordaydım hep oraya gidiyoruz

bebim doktorum hastane değişti biraz terse kaldı ama 1 kere gitiştim ona hamilelik öncesinde şimdi 2. kez gideceğim ilkinde baya ilgilenmişti şimdide memnun kalırsam ona devam edeceğim

H E canım benim bat 4 temmuz
hemen eklıyorum kuzum
Kızlar ya birşey sorucam şu anda hamile oldugunu bilenler için akıntınız devam etti mi yumurtlamadan sonra kesildi mi acaba benim ki tamamen kesildi yumurtlama döneminde tavan yapmıştı bir de size sormak istedim
Canım benım hep devamettı. Hala da peşimi bırakmadı

Ya bizimki de belli gerçi doktor tahmin söylemek istemedi başkasına gidelim dedi onu da ben kabul etmedim o daha çok bana kızdı
MNbeyaz inşallah sağ salim gider gelir canım daha geç gitmelerinden iyi
Doktorundan memnunsan kuzum boşver hiiç başkasına gtme. Benımkı söylemese bende gitmezdım . Doktorum ne derse ona uyuyorum ben herkesın çalışma tarzı farklı . Benımkı %100 dıyerek söyledı cınsıyetı hatta eşim hocam erken dıyerek ınanmadı

Hala da detaylı ultrasonu beklıyor
Kardeşine çünkü kız demişler erkek olmus o psikolojıyle doğana kadar ınanmam dıyo

hemen eklıyorum kuzum

Canım benım hep devamettı. Hala da peşimi bırakmadı
Anladım canım bakalim kırmızıları gorceek gibiyim bu ay bu arada yazmıştım ama kaynadı arada benim Bat 21 haziran ekleyebilirsen sevinirim

Kızlar ya birşey sorucam şu anda hamile oldugunu bilenler için akıntınız devam etti mi yumurtlamadan sonra kesildi mi acaba benim ki tamamen kesildi yumurtlama döneminde tavan yapmıştı bir de size sormak istedim
ben etmedi aynı normal gün gibiydi şuandada öyle arada sadece beyaz akıntım oluyor ama genelde normal gün gibiyim :)

Enişte kendini kasma prenses geliyor ya kendini konuya ver keşke bizimki de öyle düşünse internette doktorun biri en kesini doğumda belli olur dedi diye ne saçmalıyor bu bilmiyor dedi kapattı adam yılların doktoru ya

Enişte de benden
Bende dinliyorum doktorların yorumlarını offf bunkarda boşuna okumuslar deyip kapatıyorum bazen

Prof. Dç. Dr. Elçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…