Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bizimki de belli gerçi doktor tahmin söylemek istemedi başkasına gidelim dedi onu da ben kabul etmedim o daha çok bana kızdı
@MNbeyaz inşallah sağ salim gider gelir canım daha geç gitmelerinden iyi
Esin hakli bence genelde doktorlar 12 de soyluyorlar sizinki biraz abartmis. Esinde hakli olarak ogrenmek istiyor ki ben olsam simdi ye degil bir 10 doktor gezmistim

Ne zamandi sizin detayli utrasyon canim? Ben cuma gunu gidicem detayli utrasyona bende esin gibi korku yasiyorum yaa birde baya alisveriste yaptim neredeyse herseyini aldik saglikli olsun insallah ama korkuyorum yaaa

Esin hakli bence genelde doktorlar 12 de soyluyorlar sizinki biraz abartmis. Esinde hakli olarak ogrenmek istiyor ki ben olsam simdi ye degil bir 10 doktor gezmistim
Adam iyiki burayı okumamış kız halim dumanmış normalde aklına takılınca kadınlar bilir misin deyip buralarda yorum okuyor bende merak fazla yok ya çok rahattım valla doktor o sorunca bana baktı bende tık yok en iyisi ben bekleyeyim dedi zaar

Allah razı olsun kuzum aslında uzun dönem yapanlara göre sözümüz yok ama bu dönemde biraz ağır oldu bide giderken bebişe iyi bak dedi o sorumluluk yükledi biraz daha
Insanin esi yanin da olmayinca cok daha tedirgin oluyor yaa. Bende 15 gunlugune ailemin yanina gittim daha cok tedirgin oluyordum esimden uzak oldugum icin. Cok ozliyecek sizi ya bebege de alisiyorlar onun icin cok daha zor olucak yaa

anam benim melmlekete vermişler cennettir kırklareli
oo rahat olcak enişteee bi bilsen gittiği yeri
allah kavuştursun kuzu
Allah razı olsun kuzum benimde gidesim vardı ilk öğrendiğimde hiç görmedim oraları merak ediyordum ama doktor yolculuk kesinlikle yasak diyor toto üstüne oturduk bekliyoruz paşa paşa bekliyoruz

Allah razı olsun kuzum benimde gidesim vardı ilk öğrendiğimde hiç görmedim oraları merak ediyordum ama doktor yolculuk kesinlikle yasak diyor toto üstüne oturduk bekliyoruz paşa paşa bekliyoruz
kız ordki askeriye yürüyüş yolu var istasyon diye cafeler lunapark falan çay bahçeleri oranın ortassında askeriye
cok rahat geçirir gelir rahat ol :)

Insanin esi yanin da olmayinca cok daha tedirgin oluyor yaa. Bende 15 gunlugune ailemin yanina gittim daha cok tedirgin oluyordum esimden uzak oldugum icin. Cok ozliyecek sizi ya bebege de alisiyorlar onun icin cok daha zor olucak yaa
Öyle kuzum giderken yüzü asıktı zaten gülmeye zorluyordu kendini. Rabbim temiz ayrılık kavuşma nasip etsin geldiğinde hareketleri de belirginleşirse unutur bugünleri sen nasıl gidebildin canım ya doktor izin verdi mi

Ben 10.hafta da sormustum hicmi merak etmiyorsun? Demek ki doktor merak gormeyince sende o zaman tam kesin olsun demistir. Nasil basariyorsun bu kadar meraksiz olmayi yaa

Rabbim bekleyen herkese ve size tez zaman kavusmayi nasip etsin 17.hafta da minik minik hareketleri duyarsiniz artik yaa esin icin de cok guzel olur☺ Gittim geldim cok sukur sorsuzca bu donemler daha rahat oldugu icin dr de sorun gormedi. Yakin da bir de tatile gitmeyi planliyorum Cok sukur iyiyim artik bizim ki baya bir tekmeliyor ilgi istiyor onunla ilgileniyorum sen nasilsin?

kız ordki askeriye yürüyüş yolu var istasyon diye cafeler lunapark falan çay bahçeleri oranın ortassında askeriye
cok rahat geçirir gelir rahat ol :)
Demesi kolay hanımefendi teyze bize kim sabah gözünü açar açmaz günaydın bebik diyecek
İnşallahhh kuzum ya alt tarafı 18 gün ama adam cezaevi çalışanı umarım orasıyla karıştırmadan gelir

orası öyle ama gelince bol bol günaydın bebik der telafi eder artık

Sağol kuzum inşallah
Ya ben hataydan adanaya gidemedim izin çıkmadı
Maşallah size yolun çoğunu atlattınız ne güzel tatile mi gidecek teyzesinin gülü havuzdan uzak dur kuzum çok ilaç atıyorlar deniz çok temiz olur yüzeceksen temiz plaj yada koy dan güzeli yok

bizde tam 8 haftalıkken allah kısmet ederse tatile gidcezz girmiyimmi havuza ben zararlımı cidden

Ben 10.hafta da sormustum hicmi merak etmiyorsun? Demek ki doktor merak gormeyince sende o zaman tam kesin olsun demistir. Nasil basariyorsun bu kadar meraksiz olmayi yaa
İnan bilmiyorum yani kesesini görmeye giderken, kendisini göreceğim kalp atışını duyacağım zaman kalbim çıkacak gibi olurdu ama şimdi doktor bakarken benden heyecanlı hemen kalbine bakıyor hareketlerine bakıp gülüyor bende iki soru kendi iyi mi suyu çok mu

bizde tam 8 haftalıkken allah kısmet ederse tatile gidcezz girmiyimmi havuza ben zararlımı cidden
Tabi kuzum bak araştır istersen temiz kalsın diye ilaçlanıyor ya zararlı diye biliyorum ben arkadaşlarımda hiç girmedi farklı doktorlardan da duydum zararlı diye. Ama deniz içinde pislik barındırmaz kendini temizler kıyıya vurur pisliği. İnan ben egzamadan dolayı bile krem kullanamadım belli marka işte o da sadece nemlendirdi geçirmedi 1 aydan fazladır çekiyorum

Aaa sen hatayda misin bende mersin deyim Evet teyzesi biz cok sukur sikintili donemleri atlattik simdi kizimla gezmelere gidiyoruz darisi en yakin zaman da size insallah doktor bana havuza girebilirsin dedi ama cok yakin bir zaman da mantar oldum sukur gecti ama hala korktugum icin bende havuza girmiyecem esim de istemiyor zaten insallah denize gidicez gidicegimiz yer temiz oldugu icin o konu da rahatim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…