Canım senin dr un seni yönlendirmesi gerekti. Şu haftafa şuradan randevu al diye. Kimi perinatolog a gider kimi de hastane bünyesinde olan radyaloglar var renkli bakıyorlar ayrıntılı ultrason diye geçer zaten. Ordan randevu alıp gider muayene olursun daha sonra raporunu dr a gösterirsin kuzum.Ben baska doktora randevu aldim ama normal kadin doguma aldim ama yanlis olabilirmis yaaaa
Benim zaten önceki hamileliklerimde idrarda geç çıktı hep canımIdrarda tam görmek bazen mümkün olmuyor cnm belki seninki geç dollenmedir sen eşine çaktırmadan bi kan ver ben öyle yaptım
İnşallah canım ya şuan için kan vermeye gidemem bi test daha yapmayı düşünüyorum bi kaç gun sonra yine silik çıkarsa o zaman gitcem hastaneye
Bilmiyorumki canim 10 yil once benim dr kendi usgsi oyleydi.Keske doktoruna sorsaydin bilemedimBen baska doktora randevu aldim ama normal kadin doguma aldim ama yanlis olabilirmis yaaaa
Sen nerdeydin kuzum?
Mantıklı bak aslındatamam bekle bakalım
bende gizli gizli kan verdiğm dönemdeRed Phoenix tavsiyesiyle koluma fondoten sürüp gezdim evde
insanın çakal arkadasları olmalı
Benim zaten önceki hamileliklerimde idrarda geç çıktı hep canım
Avcılar hospitalda nil hanım duruyorsa ona gidebilirsin çok tatlı bir kadın hemde ilgili ben istanbuldayken hep ona giderdim ama yoğun oluyor çokAvrupa yakası canim büyükçekmece ama burdan bakmıyorum pek güvenemiyorum
Kızım herhalde bana sorcaksınız böyle çakallıklarıMantıklı bak aslında
Oraları hiç bilmiyorum kuzum yaAvrupa yakası canim büyükçekmece ama burdan bakmıyorum pek güvenemiyorum
Yandıklar daha ana karnında tripkolikCanım göksun aydın çok sevindim bir cimcime geliyor yani oğlanlar yandı desene
Ağlamalık bi hisYa elço nasıl bir his onu öyle 4 boyutlu renkli görmek
Avcılar hospitalda nil hanım duruyorsa ona gidebilirsin çok tatlı bir kadın hemde ilgili ben istanbuldayken hep ona giderdim ama yoğun oluyor çok
Oraları hiç bilmiyorum kuzum ya
kan için farketmez canım hangi saatte gittiğin :)Yarin kan testi için hastaneye gidicem tam 20. Gün oluyor sattan itibaren ama sabah mi gitsem öğleden sonra mi acaba
Kızlar bir profun yazısını okudum döllenmeyi takiben 8. Günde kan testinde gebelik belli olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?