Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben baska doktora randevu aldim ama normal kadin doguma aldim ama yanlis olabilirmis yaaaa
Canım senin dr un seni yönlendirmesi gerekti. Şu haftafa şuradan randevu al diye. Kimi perinatolog a gider kimi de hastane bünyesinde olan radyaloglar var renkli bakıyorlar ayrıntılı ultrason diye geçer zaten. Ordan randevu alıp gider muayene olursun daha sonra raporunu dr a gösterirsin kuzum.

Avcılar hospitalda nil hanım duruyorsa ona gidebilirsin çok tatlı bir kadın hemde ilgili ben istanbuldayken hep ona giderdim ama yoğun oluyor çok

Onada bakayım canim reyapta buldum mesut karakuş hafta onaa gidicem bakalım senin dediğine bakayım canim saol

Kızlar bir profun yazısını okudum döllenmeyi takiben 8. Günde kan testinde gebelik belli olurmuş

Canim benim hesabıma göre 20 sinde yumurta çatladı ben 29 unda kanda ogrendim 9 gün sonra bugün doktora göre daha 4 haftalık ama valla hesaplar birbirne girdi iyce benimki pek nazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…