hadi yaaa ozaman bayaa iyi çıkmışşş gözünüz aydınnnHayir tatlim ovulasyon testine göre yumurtlamadan sonra 10.gün bugün. Eminim yani. Acaba ikiz midir diye düşündüm.
Amin inşallah seninde vardı isteyen herkese versin rabbim hayirlisindanbu arada rabbim sağ saliim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah isteyen herkesi bulsun inşallah canım aynen öyle benimde işte o yuzden eşimde artık bi dur sakinleş diyo
Kac aydır olmuyor kk da insanlar nasıl dikkat etmiş tutturmuş diye araştırdım.. artik arastirmaktan yoruldum kendimden pek farkli birşey yok . Çok bunaldim kızlar niye olmaz niye tutmaz bu minnak ya
Kafamdan atayım diyorum stressiz beklentisiz yapayım umudum yok zaten diyorum .
Ama her ay yine umut edip bekliyorum kendimi dinliyorum ayyy zor bu islerrr
Sohbetlere katılayım diyorum maşallah herkes hamis dert yanmaktan başka birşey olmuyor benim ki
Bende aynı ateşin 36.8 ile 37.4 ara si hep yumurtlamadan beri folik asit biraz halsizligime iyi geldiAy nasıl halsizim. Ateş çıkıyor sanki gözlerimden,ateş basıyor. Niye ki?.
Isım 37.
uzun zaman bekleyince öyle oluyor demek kiinanamıyosun dimi
bende inanamıyorum bu takvime o listede adımın karşısında test olmasına
ultrasonda kese görmeye
hala inanabilmiş değilimmm allah herkese nasip etsin canımm
cokta uzun değil ama ne bilim yinede inanamıyomuzun zaman bekleyince öyle oluyor demek kidava arkadaşımız
Yapmadım kuzum gölge gölge geldiler bana bikaç gün beklicem 30 günü tamamlayam bi geçerse direk kan vercem gizlidende veremiyorum kanı morarıyorum hemen yakalanırdam yir beni adamMinik_ceylo sen test yapmadınmı bidaha
Maşaallah kuzumKızlar elhamdülillah çok güzel haberlerle geldik ♥
Herşeyimiz çok güzelmiş
Kızım çok inatçı
Baya ugrastırdı doktoru
Doktorda öyle diyo anneni üzme doğunca süt isticeksinn falan dedi ama yokMaşaallah kuzum
Yeriim kiii onun inadını ☺
tamam bekle bakalımYapmadım kuzum gölge gölge geldiler bana bikaç gün beklicem 30 günü tamamlayam bi geçerse direk kan vercem gizlidende veremiyorum kanı morarıyorum hemen yakalanırdam yir beni adam
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar elhamdülillah çok güzel haberlerle geldik ♥
Herşeyimiz çok güzelmiş
Kızım çok inatçı
Baya ugrastırdı doktoru
tamam bekle bakalım
bende gizli gizli kan verdiğm dönemdeRed Phoenix tavsiyesiyle koluma fondoten sürüp gezdim evde
insanın çakal arkadasları olmalı
Evet beklemiş degil test. Fotografi da 2 dk icinde cektim zaten. Normalde bembeyaz olurdu. 6 gün kala çıkması şok etti beni. Zaten çok halsiz uykulu midr bulantısı vs olunca varsa cikar diye düşündüm. Korktum bana noluyor diye. Suan da yatiyorum nasil uykuluyum. Yarin da kan vereceğim. En garantisi.aaaa var var canım hemen mi belirdi?
Ay hadi inşallah canım kaç haftalikti seninki
Gozun aydin canim cok sevindim hep saglikla buyusun insallahKızlar elhamdülillah çok güzel haberlerle geldik
Herşeyimiz çok güzelmiş
Kızım çok inatçı
Baya ugrastırdı doktoru
İnşallah 2 senedir idrar testleri kan testleri veriyorum zaten eşimde artık belli olmadan gitme bi idrarda iyice görelim öyle gidersin diyo adamda haklı bi yandan
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inş daha iyisindir
Kız canım doktorumuzda onayladıGozun aydin canim cok sevindim hep saglikla buyusun insallahKesin kiz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?