Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emin ol aynı düşüncelere sahip olan bikaç kişi de olsa oluyor.
2.5 senedir bekliyorum hep kafamdn atayım diyorum stres yapmayım diyorum uyguladığım da oluyor ama yinede tutmuyor kendimi üzdüğümle, ağladığımla kalıyorum sadece. Allah kimseyi bu yolda imtihan etmesin kimin isteği varsa nasip etsin hayırlısıyla.

Maşaallah kuzum
Yeriim kiii onun inadını ☺
Doktorda öyle diyo anneni üzme doğunca süt isticeksinn falan dedi ama yok
Adam düşün baya sarstı karnımı
En son hocam bırakın madem vermesin dedim yan yatırıp 2-3 dk daha bekledik ellerini ayaklarını çekti yüzünden
Kıyamadı bize

Yapmadım kuzum gölge gölge geldiler bana bikaç gün beklicem 30 günü tamamlayam bi geçerse direk kan vercem gizlidende veremiyorum kanı morarıyorum hemen yakalanırdam yir beni adam
tamam bekle bakalım
bende gizli gizli kan verdiğm dönemde Red Phoenix tavsiyesiyle koluma fondoten sürüp gezdim evde
insanın çakal arkadasları olmalı

aaaa var var canım hemen mi belirdi?
Evet beklemiş degil test. Fotografi da 2 dk icinde cektim zaten. Normalde bembeyaz olurdu. 6 gün kala çıkması şok etti beni. Zaten çok halsiz uykulu midr bulantısı vs olunca varsa cikar diye düşündüm. Korktum bana noluyor diye. Suan da yatiyorum nasil uykuluyum. Yarin da kan vereceğim. En garantisi.

İnşallah 2 senedir idrar testleri kan testleri veriyorum zaten eşimde artık belli olmadan gitme bi idrarda iyice görelim öyle gidersin diyo adamda haklı bi yandan

Idrarda tam görmek bazen mümkün olmuyor cnm belki seninki geç dollenmedir sen eşine çaktırmadan bi kan ver ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…