Ayyyy bende anadoluyakasındaydım evlenince 3 yıldır burdayım gerçi buralarıda az çok ögrendim ama anadolu yakasını karış karış bilirimBende iki yıldır biliyorum cnm yıllardır istanbuldym ama butarafları evlenince ogrendim
Hadi inşallah canım darısı bize de olsun yarın sabahtan gideyim diyorum kocisle ne çıkacakMNbeyaz benim yumurtlamada 17 sinde oldu 28 inde kan verdim yanlış hatrlamıyorsam 44 çıktı değer :)
kaç gün geçmiş oluyor yumurtlamadan ?Hadi inşallah canım darısı bize de olsun yarın sabahtan gideyim diyorum kocisle ne çıkacak
Aaa gerçekten mi ne güzel çok erken öğrenmişsin canım ya maşallah bebisineCanim benim hesabıma göre 20 sinde yumurta çatladı ben 29 unda kanda ogrendim 9 gün sonra bugün doktora göre daha 4 haftalık amavalla hesaplar birbirne girdi iyce benimki pek nazlı
Şimdi bende erken yumurtlama olabilir oğlumda öyleydi 2 hafta ondan gidiyordu hep ama olması gerekenin üstünden 8 gün geçti galiba herşey karıştı vallakaç gün geçmiş oluyor yumurtlamadan ?
orası belli olmaz :)Bekledikçe mi oldu bilmiyorum ama içimde bir his oluştu son bir kaç gündür sanki yokmuş kuruntu yapıyormuşum gibi geliyor bakalim
Hatta tekrar saydim simdi yarin 9. Gun oluyor bir de birşey sorcam ya mesaj da nasıl etiketleme yapıyoruz bir türlü beceremedimorası belli olmaz :)
8 gün geçtiyse çıkar kanda heralde ama 6 gün falan geçtiyse zor çıkması :)
inşallah vardır
Ayyyy bende anadoluyakasındaydım evlenince 3 yıldır burdayım gerçi buralarıda az çok ögrendim ama anadolu yakasını karış karış bilirim
Aaa gerçekten mi ne güzel çok erken öğrenmişsin canım ya maşallah bebisine
etiketleyeceğinin kşinin başına @ işareti koy yazarken :))Hatta tekrar saydim simdi yarin 9. Gun oluyor bir de birşey sorcam ya mesaj da nasıl etiketleme yapıyoruz bir türlü beceremedim
G gamzeli_bebis teşekkürleretiketleyeceğinin kşinin başına @ işareti koy yazarken :))
9. gün oluyorsa çıkar bence :)
Canim ben 14. Hafta da riskli gebeliklere gitmistim doktoruma bunu soyledim gerek yok oyleyse dedi ama ben yinede gitmek istiyorum tam olusmusken bebek. Yarin gidicem bakalim insallah bakarlar. Birde benim kendi doktorumun da utrasyon cihazi renkli cok iyi ama olsun icim rahat etsinCanım senin dr un seni yönlendirmesi gerekti. Şu haftafa şuradan randevu al diye. Kimi perinatolog a gider kimi de hastane bünyesinde olan radyaloglar var renkli bakıyorlar ayrıntılı ultrason diye geçer zaten. Ordan randevu alıp gider muayene olursun daha sonra raporunu dr a gösterirsin kuzum.
Benim ki gerek gormedi daha onceden riskli gebelige gittigim icin ama icim rahat etsin diye gideyim diyorumBilmiyorumki canim 10 yil once benim dr kendi usgsi oyleydi.Keske doktoruna sorsaydin bilemedim
Sabah gitmek çok daha iyi benceYarin kan testi için hastaneye gidicem tam 20. Gün oluyor sattan itibaren ama sabah mi gitsem öğleden sonra mi acaba
Seni mahkemeye vericem artıkNapiyorsunuz genclerrrr ne var ne yok bakıyım G gamzeli_bebisRed Phoenix bu şahıslar hariç hepinizi bebisleriniz ile birlikte öpüyorum
Ingilizce yaz dilekçeni öyle verSeni mahkemeye vericem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?