Cok sukur saglikla gelsin insallahKız canım doktorumuzda onayladı
Gözün aydın kuzum, darısı kalp atışına inşallahhhCanim 5+2 ama doktor dedi rahme yeni düşmüş çok küçük dedi karından bakti gördü
Peritanologa gittim kuzum .Cok sukur saglikla gelsin insallahDarisi bana yarin bende gidicem insallah bir sorun cikmaz Elcin hangi bolume gittin sen hastanede?
Canım göksun aydın çok sevindim bir cimcime geliyor yani oğlanlar yandı deseneKız canım doktorumuzda onayladı ☺
Ya elço nasıl bir his onu öyle 4 boyutlu renkli görmekPeritanologa gittim kuzum .
İnşallah sende benım gibi mutlu mesut çıkarsın öuayeneden ♥
Aaaa ben normal kadin doguma randevu aldim bakiyorlar diye duydumPeritanologa gittim kuzum .
İnşallah sende benım gibi mutlu mesut çıkarsın öuayeneden
Teşekkür ederim canlarım. Yarın saglik ocağına gideceğim. Hem değer de sabaha kadar baya artar.
Dokrorun ultrason aleti özelliği varsa bakılıyor.Benim doktor hep 4 boyitlu gösteriyordu banaAaaa ben normal kadin doguma randevu aldim bakiyorlar diye duydum
Ben baska doktora randevu aldim ama normal kadin doguma aldim ama yanlis olabilirmis yaaaaDokrorun ultrason aleti özelliği varsa bakılıyor.Benim doktor hep 4 boyitlu gösteriyordu bana
Kızlar elhamdülillah çok güzel haberlerle geldik ♥
Herşeyimiz çok güzelmiş
Kızım çok inatçı
Baya ugrastırdı doktoru
Gözün aydın kuzum, darısı kalp atışına inşallahhh
Bulursun kuzum çevrede araştır, vardır illa kiAy amin inşallah canim çok saoliyi bi doktor bulsam bide kendime
Kızlar testim olmadığı için yapamadığım için son ovulasyon testimi yaptım bu arada test sipariş verdim yarın yada ertesi günü elime ulaşır inşallahen alttaki bugün yaptığım umitlenmek istememiştim ama baya koyulasti sanki lütfen dua edin 2. Asilamam inat ettim günüm gelmeden test almadım şimdi catlayacagim
Bulursun kuzum çevrede araştır, vardır illa ki
Sen nerdeydin kuzum?Bakalım araştırmaya geçtim gorumcemin doktoru var onu düşünüyorum ama oda muayenesi 190+15 olmuş tamamlayıcı felan arastircaz bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?