Hani son yaptıgını eklemedinmitestimde miii ayy inşallah yaa ben son testimi de yaptım şimdi daha erken biliyorum ama bugün biraz sıkıldım
Zaten hamşleysem kan veririm teste de gerek kalmaz
Hani son yaptıgını eklemedinmimerak ettim nası cıktı
Ekle bakalım ben ne görcemEkliyim gamzeli tatlım :)
Gene dünkü gibi hayaller gmrüyorum ama artık her yerinde çizgi görüyorum
Gözlerim gitti
Ekliyim de bide sen bak hele
Testte hafif çizgi var hemen çıktıysa umut var demektir hadi hayırlısı bakalımBen artık kör oldum
Evet gölge var canım inşallah bebiş vardır yaaBen artık kör oldum
Testte hafif çizgi var hemen çıktıysa umut var demektir hadi hayırlısı bakalım
Evet gölge var canım inşallah bebiş vardır yaa
testimde miii ayy inşallah yaa ben son testimi de yaptım şimdi daha erken biliyorum ama bugün biraz sıkıldım
Zaten hamşleysem kan veririm teste de gerek kalmaz
Ben görüyorum valla kuzumBen artık kör oldum
Yaptır gitsin yaaa bebeğin güzel burnunla görür seniKizlar ani bir kararla persembe gunu burnumu yaptiriyorum :))
İnşallah canımmBen görüyorum valla kuzum ♥
İnşalaahh sağlıkla devam eder ♥♥
Kizlar ani bir kararla persembe gunu burnumu yaptiriyorum :))
Kuzum moral olmak değil görğyorum ama işte kul yapımı korkuyorum umutlandırmayaİnşallah canımm
Valla moral oluyosunuz çok teşekkür edrrim hepinize
Kız test körü olan ben bile gölge gördüm
Ah cnmm cok korkuyorum nefes problemim vardi cesaret gelmisken birazda sekline mudahale edicekler. Hormon testimdede prolaktin yuksek cikti doktor ilac verdi bu sirada oda duser ins sonrada bebis gelirYaptır gitsin yaaa bebeğin güzel burnunla görür seni ☺
Kuzum moral olmak değil görğyorum ama işte kul yapımı korkuyorum umutlandırmaya
Allahın izniyle bebek var gibi 8 gün önceye görede çok iyi benım 8 gün önce yaptıgım test 5-6 saat sonra çizgi çıkarmıştı
Nefes alma sorunum cok buyuktu ama seklindende sikayetciydim. Esim istemiyordu ama doktor nefes iicn ameliyat sart diyince o konu icinde ikna ettm :))Hadi hayırlısıı nefes alma sorunun falan mı var yoksa güsel olsun diye mii
İnşallah hayırlı bir şekilde atlatırsın canım ameliyatıNefes alma sorunum cok buyuktu ama seklindende sikayetciydim. Esim istemiyordu ama doktor nefes iicn ameliyat sart diyince o konu icinde ikna ettm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?