- 11 Nisan 2019
- 406
- 550
- 18
- 35
Kuzum kan için bekle bence .Kesinlikle canım umut hep var içimdee
Bende görmek istediğim için mi öyle gölgeler çıkıyor diye düşündüm ama sizde diyince sadece ben görmediğime sevindimm
Acaba ne zaman kan versem
İnşallh kuzum inşallaahh nazlı evladın gelir en yakın zamandaAh cnmm cok korkuyorum nefes problemim vardi cesaret gelmisken birazda sekline mudahale edicekler. Hormon testimdede prolaktin yuksek cikti doktor ilac verdi bu sirada oda duser ins sonrada bebis gelir
Kuzum gözün aydın alırım bi dal fotoTecrube analarım .
Şimdi ben ufaktan alışverişe başldım .
Zıbın alarak başlım diyorum ama okdr cahılım ki bu konudayenidoğan mı almalıyım ? 3-6 ay mı ?
Şimdi senin bebiş ileri de mi gelişimi canım yada dr diyormu hiç minnak olucak yada iri olacak vs diyeTecrube analarım .
Zıbın alarak başlım diyorum ama okdr cahılım ki bu konudayenidoğan mı almalıyım ? 3-6 ay mı ?
Bendeki tecrübe cadı yiğenim kuzum ama bizimki çok minnaktı 3-6 ay kullanmadık önce ama senin doğum zaten ekimde 316 ayı her türlü kullanırsın aynı mevsime geliyorTecrube analarım .
Canım kac çıktı degerAcilde kan testi yaptırdım sonuç negatif malesef
Acilde kan testi yaptırdım sonuç negatif malesef
Kuzum kan için bekle bence .
Ben zırt pırt verilmesi taraftarı değilim .
Reglden sonra verilmesi taraftarıyım ama karar senın :)
Kan aldırmaktan korkmuyosan 3 kala bi baktırırsın
Şuan 420 gr 25 cm kuzum doktor hiçbişey demedi normal şuan çok kilolu bi bebek istemiyorum şuan çok güzel gidiyosun dediŞimdi senin bebiş ileri de mi gelişimi canım yada dr diyormu hiç minnak olucak yada iri olacak vs diyemesela benim şöyle derdi dr hep 5 6 ayından itibaren sen sakın 0 3 ay alma bak bu çocuk uzun iri olacak hiçbirini giyemez. ayrıntılı da dr demişti hatta uzun boylu olacak iri belliki demişti ben sadece 2 tane hastane çıkışı 03 ay almıştım gerisi 3 6 ay iyiki de öyle yapmışım hastaneden çıktık 1 hafta sonra hep 3 6 ay giydi bizimki. Doğum kg suna boyuna göre yani kıyafetleri kesinlklee biizimki 4.100 doğdu 1 aylıkken 5.5 du ben hep büyük almıştım ama kızlar daha minyon oluyo ama sen 0 3 de al ama abattmadan 3 6 aya ağırlık ver canım
Masallah minnosaaaŞuan 420 gr 25 cm kuzum doktor hiçbişey demedi normal şuan çok kilolu bi bebek istemiyorum şuan çok güzel gidiyosun dedi
Ahh kuzum maşallah darısı bize de bebişlerimizi öyle görmek nasip olsun inşallahDoktorda öyle diyo anneni üzme doğunca süt isticeksinn falan dedi ama yok
Adam düşün baya sarstı karnımı
En son hocam bırakın madem vermesin dedim yan yatırıp 2-3 dk daha bekledik ellerini ayaklarını çekti yüzünden
Kıyamadı bize
Maşallah Duru maŞuan 420 gr 25 cm kuzum doktor hiçbişey demedi normal şuan çok kilolu bi bebek istemiyorum şuan çok güzel gidiyosun dedi
Aminn canım aminnnAhh kuzum maşallah darısı bize de bebişlerimizi öyle görmek nasip olsun inşallah
Çok şükür çok güzel geçti kuzumMaşallah Duru madetaylı nasıl geçti kuzum sıkıntı olmamış çok şükür belli mesajlarından
Gayet iyi kg su canım zaten normali 3.5 kg doğarlar ortalama. Tabi ırsi değilse. Sen yarı yarıya al ama ağırlık 3 6 ay al canımŞuan 420 gr 25 cm kuzum doktor hiçbişey demedi normal şuan çok kilolu bi bebek istemiyorum şuan çok güzel gidiyosun dedi
Kizlar ani bir kararla persembe gunu burnumu yaptiriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?