Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba normalde adet günm 15yada 16 haziran ovu testem kırmızı çıkıoo ama hamilelik testinde yok birşeyy tekrarlı yumrtlycam acabaa ovu takibi yapamadık düzenli adet olduğum için tarihleri öyle oiyorumm

Eklentiler

• 20190613_212708.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 43
Kesinlikle canım umut hep var içimdee

Bende görmek istediğim için mi öyle gölgeler çıkıyor diye düşündüm ama sizde diyince sadece ben görmediğime sevindimm

Acaba ne zaman kan versem
Kuzum kan için bekle bence .
Ben zırt pırt verilmesi taraftarı değilim .
Reglden sonra verilmesi taraftarıyım ama karar senın :)
Kan aldırmaktan korkmuyosan 3 kala bi baktırırsın

Ah cnmm cok korkuyorum nefes problemim vardi cesaret gelmisken birazda sekline mudahale edicekler. Hormon testimdede prolaktin yuksek cikti doktor ilac verdi bu sirada oda duser ins sonrada bebis gelir
İnşallh kuzum inşallaahh nazlı evladın gelir en yakın zamanda

Tecrube analarım .
Şimdi ben ufaktan alışverişe başldım .
Zıbın alarak başlım diyorum ama okdr cahılım ki bu konuda yenidoğan mı almalıyım ? 3-6 ay mı ?
Kuzum gözün aydın alırım bi dal foto

Alışveriş konusunda emiranın sayfası vardı güzeldi listesi kuzum marianın da dediği gibi zıbın ihtiyacı çok oluyor ben şimdi ne desem unuttum çoğunu

Tecrube analarım .
Zıbın alarak başlım diyorum ama okdr cahılım ki bu konuda yenidoğan mı almalıyım ? 3-6 ay mı ?
Şimdi senin bebiş ileri de mi gelişimi canım yada dr diyormu hiç minnak olucak yada iri olacak vs diye mesela benim şöyle derdi dr hep 5 6 ayından itibaren sen sakın 0 3 ay alma bak bu çocuk uzun iri olacak hiçbirini giyemez. ayrıntılı da dr demişti hatta uzun boylu olacak iri belliki demişti ben sadece 2 tane hastane çıkışı 03 ay almıştım gerisi 3 6 ay iyiki de öyle yapmışım hastaneden çıktık 1 hafta sonra hep 3 6 ay giydi bizimki. Doğum kg suna boyuna göre yani kıyafetleri kesinlklee biizimki 4.100 doğdu 1 aylıkken 5.5 du ben hep büyük almıştım ama kızlar daha minyon oluyo ama sen 0 3 de al ama abattmadan 3 6 aya ağırlık ver canım

Tecrube analarım .
Bendeki tecrübe cadı yiğenim kuzum ama bizimki çok minnaktı 3-6 ay kullanmadık önce ama senin doğum zaten ekimde 316 ayı her türlü kullanırsın aynı mevsime geliyor

Kizlar bende bsbaevindeyim eve gecmedim henüz erken yumurtlamis olabilirim malesef şeffaf akintim vardı bugün sanırım bu ayda gitti baslamadan

Kuzum kan için bekle bence .
Ben zırt pırt verilmesi taraftarı değilim .
Reglden sonra verilmesi taraftarıyım ama karar senın :)
Kan aldırmaktan korkmuyosan 3 kala bi baktırırsın

Tamam bekliyim yok krkmuyorum
Bu ay bi kre verdim zaten hastalandığım zaman

Adetim geçsn haftaa veriyim

Şuan 420 gr 25 cm kuzum doktor hiçbişey demedi normal şuan çok kilolu bi bebek istemiyorum şuan çok güzel gidiyosun dedi

Ahh kuzum maşallah darısı bize de bebişlerimizi öyle görmek nasip olsun inşallah

Şuan 420 gr 25 cm kuzum doktor hiçbişey demedi normal şuan çok kilolu bi bebek istemiyorum şuan çok güzel gidiyosun dedi
Gayet iyi kg su canım zaten normali 3.5 kg doğarlar ortalama. Tabi ırsi değilse. Sen yarı yarıya al ama ağırlık 3 6 ay al canım görecesin o kadar çabuk büyüyorlar ki doğduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…