- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Tecrube analarım .
Şimdi ben ufaktan alışverişe başldım .
Zıbın alarak başlım diyorum ama okdr cahılım ki bu konudayenidoğan mı almalıyım ? 3-6 ay mı ?
Hayırlı evlat olsun, rabbim bize de sağ salim nasip etsin inşallahhGunaydin kizlarBu sabah cok guzel haberle uyandim eltim dogum yapmis darisi hamile ve isteyen herkese insallah
size kanım ısınmadı bi türlüü bi puştluk seziyorum sizdekızım senin bizle ne alıp veremediğin var civcivine kışt mı dedik sanki
yalnız orjinal olan teste de çizgi varKızlar yaa naptığıma bakınn
Kendime üzüldüm bak şimdi
Test dünkü yaptığım bu arada
Kendimi zor tutuyorum son testimi yapmamak için
Prolaktinim yuksek cikti bu ay ilac kullanicam zaten bos gecicekti boslukta oda aradan cikilacak. Doktor yaparken burnuna dikkat etmen yeterli sadece dediBebekten vazgeçtim diyorsunhayırlı olsun canım iyce araştırdın mi gerçekten çok önemli çünkü işin ehli birini bulmak
kız bnde hiç bişi yok bi tek gün içinde akşam üzeri hafif bulanıp geçiyo benimde bi tek sigara kokusuna var şuan tiksinmeGünaydın kızlarbulantılarınız nasıl gidiyor yeni hamilelerin. Benim 1 haftadır sabahları bişey yok, öğleden sonra akşama doğru başlıyor yemek yapıyorum ama tiksinip kokudan yiyemiyorum yerssm çıkarıcam gibime geliyo, kuru şeyler yiyoeum. Bir de deterjan sigara kahve kokusundan öğürme raddesine geliyorum bazen kahveye bayılırdım 1 haftadır içmiyorum oğlumda da öyleydi doğuma kadar içmemiştim 2 gecedir uyuyamıyorum. Yatak çarşaf herşey deterjan kokuyor diye sabaha karşı uyuyorum anca .. kusma falan olmasın da buna da razıyım ben
Ayyy benim şu an midemin istediği şeyler tuzlu zeytin, kaşar, beyaz peynirkız bnde hiç bişi yok bi tek gün içinde akşam üzeri hafif bulanıp geçiyo benimde bi tek sigara kokusuna var şuan tiksinme
yoksa çay kahve deterjan yemek kokusu soğan kokusu hiç bişeye bulanmıyo
ama sen benden öndesin bakalım benim önümüzdeki hafta nası olcak bugun tam 6+0sen kaçtasın
ama tatlı manyağı biri olarak allah dualarımı kabul etti sanırım tatlı istemiyo canım
erik ekşili mercimek çorbası kekik nane kokusu turşu peynir süt ürünleri fln favorim
Canım ilçeye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?