Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrube analarım .
Şimdi ben ufaktan alışverişe başldım .
Zıbın alarak başlım diyorum ama okdr cahılım ki bu konuda yenidoğan mı almalıyım ? 3-6 ay mı ?

Kuzu etrafımdakiler hep yeni ana olduğu için diyorlar yeni doğan fazla bise almayın çok hızlı büyüyor lar diye

Günaydın kızlar bulantılarınız nasıl gidiyor yeni hamilelerin. Benim 1 haftadır sabahları bişey yok, öğleden sonra akşama doğru başlıyor yemek yapıyorum ama tiksinip kokudan yiyemiyorum yerssm çıkarıcam gibime geliyo, kuru şeyler yiyoeum. Bir de deterjan sigara kahve kokusundan öğürme raddesine geliyorum bazen kahveye bayılırdım 1 haftadır içmiyorum oğlumda da öyleydi doğuma kadar içmemiştim 2 gecedir uyuyamıyorum. Yatak çarşaf herşey deterjan kokuyor diye sabaha karşı uyuyorum anca .. kusma falan olmasın da buna da razıyım ben

Bebekten vazgeçtim diyorsun hayırlı olsun canım iyce araştırdın mi gerçekten çok önemli çünkü işin ehli birini bulmak
Prolaktinim yuksek cikti bu ay ilac kullanicam zaten bos gecicekti boslukta oda aradan cikilacak. Doktor yaparken burnuna dikkat etmen yeterli sadece dedi

kız bnde hiç bişi yok bi tek gün içinde akşam üzeri hafif bulanıp geçiyo benimde bi tek sigara kokusuna var şuan tiksinme
yoksa çay kahve deterjan yemek kokusu soğan kokusu hiç bişeye bulanmıyo
ama sen benden öndesin bakalım benim önümüzdeki hafta nası olcak bugun tam 6+0 sen kaçtasın
ama tatlı manyağı biri olarak allah dualarımı kabul etti sanırım tatlı istemiyo canım

erik ekşili mercimek çorbası kekik nane kokusu turşu peynir süt ürünleri fln favorim

Ayyy benim şu an midemin istediği şeyler tuzlu zeytin, kaşar, beyaz peynir çorba bayılarak yerdim yok asla oğlana eşime yapıyorum yemek ama yiyemiyorum kuru leyler bide soğuk meyve yiyorum. Ben oğlumda yerlerde sürünürdüm 6+0dan sonra bunda da 5.haftalardan sonra başladı ama buna da bin şükür çıkarmadığım sürece sorun yok her bünye bir değil kuzum inşallah seninde hep böyle hafif geçer. Ben yarın 7+0 olacak bakalım

S srplmtmtk testlerin gelcekmi bugun canım dağıtıma cıktı vs. diye mesaj geliyoya gelceği zaman
Canım ilçeye geldi haberi geldi bakalım akşama gelecek mi burayabide eşim akşam ilçeye acile gidelim benim mesai çıkışı dedi de ben idrar testinde görmeden kan vermek istemiyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…