Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bakalım neler bekliyor bizleri
evet doğruya aramızda tam 1 hafta vardır bizim

Canım ilçeye geldi haberi geldi bakalım akşama gelecek mi burayabide eşim akşam ilçeye acile gidelim benim mesai çıkışı dedi de ben idrar testinde görmeden kan vermek istemiyorum gibi
inşallah gelir gün içinde testlerin gelmezsede bi kan ver nolcak sankiii bilmiş olursun negatifsede oturur regl beklersin
pozitifsede uçarız

yaptım da bu sabah tertemizdi atmaya bile gerek duymadım buraya bekliyom kırmızı kartı ama bakalım
atsaydın keşke ya bazen insan kendi göremiyo her testte çizgi gören ben 4 kala kendi testimde görmedim daha koyu olmalıydı dedim eceyle elif bana dedide ciddiye almadım ama bak hamileyim

inşallah gelir gün içinde testlerin gelmezsede bi kan ver nolcak sankiii bilmiş olursun negatifsede oturur regl beklersin
pozitifsede uçarız
Ayyyyy inşallah canım zaten bu kadar belirtiye yoksa artık ben kendim de anormallik arayacağım geçen ay sıfır belirti dedim olmadı hiç kasmaya gerek yok gerçekten de öyle çıktı bu ay herşey var vücut ta yanma kasıkta ağrı kokulara hassasiyet ve şuan kasigimda resmen hissediyorum oralarda birşey oluyor yani Allah im ne olur boşa gitmesin bunlar ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim

inşalalh vardır canım tüm belirtiler bebektendir inşallah senden ümitliyim çünkü testlerinde çizgi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…