- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
bakalım neler bekliyor bizleriAyyy benim şu an midemin istediği şeyler tuzlu zeytin, kaşar, beyaz peynirçorba bayılarak yerdim yok asla oğlana eşime yapıyorum yemek ama yiyemiyorum kuru leyler bide soğuk meyve yiyorum. Ben oğlumda yerlerde sürünürdüm 6+0dan sonra bunda da 5.haftalardan sonra başladı ama buna da bin şükür çıkarmadığım sürece sorun yok her bünye bir değil kuzum inşallah seninde hep böyle hafif geçer. Ben yarın 7+0 olacak bakalım
inşallah gelir gün içinde testlerin gelmezsede bi kan ver nolcak sankiii bilmiş olursun negatifsede oturur regl beklersinCanım ilçeye geldihaberi geldi bakalım akşama gelecek mi buraya bide eşim akşam ilçeye acile gidelim benim mesai çıkışı dedi de ben idrar testinde görmeden kan vermek istemiyorum gibi
test yaptınmı hiçç canım hatırlayamadım yapıp yapmadıgınıGünaydın kızlar bat günüm
Amin insallah canim isteyen herkese nasip olurHayırlı evlat olsun, rabbim bize de sağ salim nasip etsin inşallahh
yaptım da bu sabah tertemizdi atmaya bile gerek duymadım burayatest yaptınmı hiçç canım hatırlayamadım yapıp yapmadıgını
inşallah gelmez bu arada beklenmeyen kırmızılar
Masallah canim cok sukur kalp atisinida dinleriz insallahKizlar bugun doktora gittim sukur kese gorundu bebegim 4 haftalikmis
Aynen kuzumbakalım neler bekliyor bizleri
evet doğruya aramızda tam 1 hafta vardır bizim
atsaydın keşke ya bazen insan kendi göremiyo her testte çizgi gören ben 4 kala kendi testimde görmedim daha koyu olmalıydı dedim eceyle elif bana dedide ciddiye almadım ama bak hamileyimyaptım da bu sabah tertemizdi atmaya bile gerek duymadım burayabekliyom kırmızı kartı ama bakalım
Yok kuzum dün doktordaydık 16.haftadan önce söylemeyecekmişU Ufukta_bebek kuzum sizin cinsiyet belli olmadı mı hala?
İnşallahhh canımm detaylıyı çok merak ediyorum bendeÇok şükür çok güzel geçti kuzum♥ Darısı basınıza inşallahh
gelmemiş olursa yarın sabah söz kızatsaydın keşke ya bazen insan kendi göremiyo her testte çizgi gören ben 4 kala kendi testimde görmedim daha koyu olmalıydı dedim eceyle elif bana dedide ciddiye almadım ama bak hamileyim
Kizlar bugun doktora gittim sukur kese gorundu bebegim 4 haftalikmis
Ayyyyy inşallah canıminşallah gelir gün içinde testlerin gelmezsede bi kan ver nolcak sankiii bilmiş olursun negatifsede oturur regl beklersin
pozitifsede uçarız
inşalalh vardır canım tüm belirtiler bebektendir inşallah senden ümitliyim çünkü testlerinde çizgi vardıAyyyyy inşallah canım❤ zaten bu kadar belirtiye yoksa artık ben kendim de anormallik arayacağım geçen ay sıfır belirti dedim olmadı hiç kasmaya gerek yok gerçekten de öyle çıktı bu ay herşey var vücut ta yanma kasıkta ağrı kokulara hassasiyet ve şuan kasigimda resmen hissediyorum oralarda birşey oluyor yani ❤Allah im ne olur boşa gitmesin bunlar ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim ❤
İnşallah canım yainşalalh vardır canım tüm belirtiler bebektendir inşallah senden ümitliyim çünkü testlerinde çizgi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?