Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzeleri benım kızçenin ilk emzikleri
Alıp emesim gelıyo

Eki Görüntüle 2279525
altın emzikleri göreniniz var mııı şaşırdıııımm kullanan var ki elbet yapıyorlar :))

benim kuzu emmedi ağzına verdiğim an pıt yaptı dışarı attı keşke emseydi.. gerçi bi taraftan alışmadığı da iyi oldu bir de onu bıraktırmakla uğraşmadım diyorum.. emzik niyetine memeyi kullanıyorlar maalesef :) o açıdan alışsa iyiydi sanki.

Bende bebekken çok uğraşmş babannem bal sürüp veriyomuş bal bitince tükürüyomuşum emziki

U Ufukta_bebek kız sizin cinsiyet işleri ne oldu daha önce de sorduydum sanki söyle artık
Hiç sorma bacım doktor tutturdu 16.haftadan önce söylemem diye benimde adam bedelliye gitti ya devlet sigortayı kesmiş mi normalde bu haftasonu gidecektim baktım iki katı para alıyorlar dedim söylemiyorsan temmuzda gelecem para yok daha net olur dedi kırık adam ya
Bende beklemişken cinsiyet partisi düzenlemeye karar verdim

ne kadar meraksızsın kuzu yaa insan gider başka bir polikliniğe hem bebişi görür hem de cinsiyeti öğrenir aaa :)

Kız ben çatladım duramadım, 5 katı dese yine giderdim ne meraksızsın Temmuzun kaçında gitcen onu söyle bari, bi de sonu dersen düşer kalırım

Kız ben çatladım duramadım, 5 katı dese yine giderdim ne meraksızsın Temmuzun kaçında gitcen onu söyle bari, bi de sonu dersen düşer kalırım
Kız orda toprak yok mu atın bide üstüme sonuna bende kalmam cinsiyeti boşver kendini merak ederim 1 temmuzda size balonlu açıklama yapacağım şekerim

İyiyim kuzum çok şükür, İpek'te karar kıldık. Ben zaten ipek diyordum, ankette de o çıktı.. Sen nasılsın :)

İpek kızın ismi hayırlı olsuınn :)

Bende iyiyim canım bugün baya bi iş biriktiridim yine onları yapıcam :)

Ay bide ev arıyorız taşınmak içinnn dua edinm hayrlı geniş bi ev çıksın karşımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…