- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Ay Allahımm çok güzeelll bu hangi markanın
altın emzikleri göreniniz var mııı şaşırdıııımm kullanan var ki elbet yapıyorlar :))
altın emzikleri göreniniz var mııı şaşırdıııımm kullanan var ki elbet yapıyorlar :))
benim kuzu emmedi ağzına verdiğim an pıt yaptı dışarı attı keşke emseydi.. gerçi bi taraftan alışmadığı da iyi oldu bir de onu bıraktırmakla uğraşmadım diyorum.. emzik niyetine memeyi kullanıyorlar maalesef :) o açıdan alışsa iyiydi sanki.
sen akıllısın o zaman kuzum :)Bende bebekken çok uğraşmş babannem bal sürüp veriyomuş bal bitince tükürüyomuşum emziki
sen akıllısın o zaman kuzum :)
kullanıyorsundur kuzum; )İnşallah öyledir :)
Her insan akıllıdır ama aklı kullanmak mesele
İnşallah kullanabiliyorumdur
Hiç sorma bacım doktor tutturdu 16.haftadan önce söylemem diye
ne kadar meraksızsın kuzu yaa insan gider başka bir polikliniğe hem bebişi görür hem de cinsiyeti öğrenir aaa :)Hiç sorma bacım doktor tutturdu 16.haftadan önce söylemem diyebenimde adam bedelliye gitti ya devlet sigortayı kesmiş mi normalde bu haftasonu gidecektim baktım iki katı para alıyorlar dedim söylemiyorsan temmuzda gelecem para yok daha net olur dedi kırık adam ya
Bende beklemişken cinsiyet partisi düzenlemeye karar verdim
İyiyim kuzum çok şükür, İpek'te karar kıldık. Ben zaten ipek diyordum, ankette de o çıktı.. Sen nasılsın :)
Kız ben çatladım duramadım, 5 katı dese yine giderdim ne meraksızsınHiç sorma bacım doktor tutturdu 16.haftadan önce söylemem diyebenimde adam bedelliye gitti ya devlet sigortayı kesmiş mi normalde bu haftasonu gidecektim baktım iki katı para alıyorlar dedim söylemiyorsan temmuzda gelecem para yok daha net olur dedi kırık adam ya
Bende beklemişken cinsiyet partisi düzenlemeye karar verdim
Abla bari sen demene kadar meraksızsın kuzu yaa insan gider başka bir polikliniğe hem bebişi görür hem de cinsiyeti öğrenir aaa :)
Henüz çıkmadı canım 3 te çıkacakmıskucukbikadin kuzum sonucun çıktı mı göremedim? Kaçırdım mı yoksa?
Kız orda toprak yok mu atın bide üstümeKız ben çatladım duramadım, 5 katı dese yine giderdim ne meraksızsınTemmuzun kaçında gitcen onu söyle bari, bi de sonu dersen düşer kalırım
Ayyyy saglikla emsin insallah cok tatli yaaa
İyiyim kuzum çok şükür, İpek'te karar kıldık. Ben zaten ipek diyordum, ankette de o çıktı.. Sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?