Benimde öyleydi 1 2 hafta akiamları bulantı son 1 2 gündür sabahları başlıyorbenim de aynen akşam üzeri başlıyor genelde ama mesela şuandada var birazzzz
Maşallah canım. İnşallah sağ sağlim kucagına alırsın. Evet hazırlanıp gidicem birazdan. İnş her şey yolundadır16+2 benim, git doktora görünce rahatlarsın bebişi
Bir kaç aya uyku düzeni oturunca rahatlarsın canım. Benim oğlumda 3 aylıktan sonra rahattık ama ne zaman deliksiz 3 4 saat uyudum 1 yaşından sonraayy bittim resmen uykusuzluktan şuurumu kaybetçem
İyi geceler kızlar nasılsınız. Benim bulantılarım gün geçtikçe artmaya başladı sizler nasılsınız. Özellikle 4 den soraları akşamları kötü oluyor. Afedersiniz öğürme yok ama bulantı yoğun
geçmiş olsun canm doğal yoğurt bulabilrsen bol bol yoğurt ye mideye çok iyi geliyorBenimde akşamları hazımsızlık oluyor bide bende gastrit var bitek bu sabah çıkarttım devamı gelcege benziyor
geçmiş olsun canm doğal yoğurt bulabilrsen bol bol yoğurt ye mideye çok iyi geliyor
Sanırım bu mesajı atlamışım canım ben çok yükselmeden hemen ilaca başladım iki aydır ilaç kullanıyorumMerhaba aranızda gebelikte hipertroid sorunu yaşayan var mı??
Dimi dimi, aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor. Sağlıklı olsun da çok sükürÇok şükür canım, daha neler göreceksin annesi o ultrasonlarda ama ilk kalp atışı bambaşka aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor
Allah razı olsun kuzuum. Devlete gittiğim için eşimi iceri almadılar. Onla beraber duymak isterdim çok duygulandım yoksa video falanda cekerdik aklıma gelmedi. Artık birdahakinemerveaydiin canımmmm gözünaydınn çok şükür inşallah videoya kayıt etmişsinizdir . Ben o gün çok stresli oldugum için ağlamaktan aklıma gelmedi
2. Muayenede kayıt altına aldım.
Allah yardımcın olsun canımkızlar elinizden geldikçe bol bol uyuyun biz uykuyu sattık 18 saattir uykusuzluk çekiyorum bugün toplasan 3-4 saat uyumustur onda da ben uykuya dalamadım oğlum sağolsun şuan gözbebeklerim titriiyor
O anı yaşarken gerçekten aklıma bile gelmşyor kuzum ..Allah razı olsun kuzuum. Devlete gittiğim için eşimi iceri almadılar. Onla beraber duymak isterdim çok duygulandım yoksa video falanda cekerdik aklıma gelmedi. Artık birdahakine
O kalp atışları dünyalara bedel benim oğlumda kanamam olmustu devlete gittik acile hemen ilgilenmediler bile hala ayakta kan verme sirasindaydim o halde ultrasyonla da bakamayiz acilde dediler sonra kadın bir dr vardı o gördü halimi de gizli ultrasyonla baktı kalp atışlarını dinletti bize o anı anlatamam sizeO anı yaşarken gerçekten aklıma bile gelmşyor kuzum ..
eşle duymak gerçekten eşsiz bir his ben 1 kere gittim develte oda 10. Haftada eşim içeri giremedim diye kahrolmustuilla özele gidelim bende görcem elini ayağını demişti
12 x haftada gittiğimizde şoka girmişti onu öyle gözleri dolu görünce daha çok ağladım ☺
Kadın yaşadıkları gerçekten çok farklı
Allahım hepinize yaşamayı nasip etsinnnn
Yaa gercekten öyle o da kahroldu cok üzüldü bundan sonra özele gidicez bende yanında olmak istiyorum , duysaydim benden mutlusu yoktu bugün dedi. Üzüldüm, napalım birdahakine birlikte duyar kaydederiz insallah herşeyin bir ilki vardirO anı yaşarken gerçekten aklıma bile gelmşyor kuzum ..
eşle duymak gerçekten eşsiz bir his ben 1 kere gittim develte oda 10. Haftada eşim içeri giremedim diye kahrolmustuilla özele gidelim bende görcem elini ayağını demişti
12 x haftada gittiğimizde şoka girmişti onu öyle gözleri dolu görünce daha çok ağladım
Kadın yaşadıkları gerçekten çok farklı
Allahım hepinize yaşamayı nasip etsinnnn
İşte insan insanın halinden anlamalı, cok zor. Ne güzel biseye vesile olmus. Böyle doktorlarin cogalmasini dilerim AllahtanO kalp atışları dünyalara bedel benim oğlumda kanamam olmustu devlete gittik acile hemen ilgilenmediler bile hala ayakta kan verme sirasindaydim o halde ultrasyonla da bakamayiz acilde dediler sonra kadın bir dr vardı o gördü halimi de gizli ultrasyonla baktı kalp atışlarını dinletti bize o anı anlatamam size
Amin kuzum hepimiz bebeklerimizi sağ salim alalım kucaklarımıza inşallahMaşallah canım. İnşallah sağ sağlim kucagına alırsın. Evet hazırlanıp gidicem birazdan. İnş her şey yolundadır
Kurban olsun teyzesiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?