Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de aynen akşam üzeri başlıyor genelde ama mesela şuandada var birazzzz
Benimde öyleydi 1 2 hafta akiamları bulantı son 1 2 gündür sabahları başlıyor yatana kadar zaten gece uyku yok. Akşaö üstü gözüm kapanıyo oğlandan uyuyamıyorum. Akşam oldumu cin gibi oluyo gözlerim çok zor ve az uyuyorum sabah zaten bulantıyla kalkıyorum henüz çıkarma yok inş olmaz

ayy bittim resmen uykusuzluktan şuurumu kaybetçem
Bir kaç aya uyku düzeni oturunca rahatlarsın canım. Benim oğlumda 3 aylıktan sonra rahattık ama ne zaman deliksiz 3 4 saat uyudum 1 yaşından sonra bizimki saat başı 2 saatte bir kalkıp emerdi ama sen 1 2 ay içinde uyku moduna alışırsın çok zor ama geçiyor yeterki sağlıkla büyüsnler

Benimde akşamları hazımsızlık oluyor bide bende gastrit var bitek bu sabah çıkarttım devamı gelcege benziyor

merveaydiin canımmmm gözünaydınn çok şükür inşallah videoya kayıt etmişsinizdir . Ben o gün çok stresli oldugum için ağlamaktan aklıma gelmedi
2. Muayenede kayıt altına aldım.
Allah razı olsun kuzuum. Devlete gittiğim için eşimi iceri almadılar. Onla beraber duymak isterdim çok duygulandım yoksa video falanda cekerdik aklıma gelmedi. Artık birdahakine

Allah razı olsun kuzuum. Devlete gittiğim için eşimi iceri almadılar. Onla beraber duymak isterdim çok duygulandım yoksa video falanda cekerdik aklıma gelmedi. Artık birdahakine
O anı yaşarken gerçekten aklıma bile gelmşyor kuzum ..
eşle duymak gerçekten eşsiz bir his ben 1 kere gittim develte oda 10. Haftada eşim içeri giremedim diye kahrolmustu illa özele gidelim bende görcem elini ayağını demişti
12 x haftada gittiğimizde şoka girmişti onu öyle gözleri dolu görünce daha çok ağladım
Kadın yaşadıkları gerçekten çok farklı
Allahım hepinize yaşamayı nasip etsinnnn

O kalp atışları dünyalara bedel benim oğlumda kanamam olmustu devlete gittik acile hemen ilgilenmediler bile hala ayakta kan verme sirasindaydim o halde ultrasyonla da bakamayiz acilde dediler sonra kadın bir dr vardı o gördü halimi de gizli ultrasyonla baktı kalp atışlarını dinletti bize o anı anlatamam size

Yaa gercekten öyle o da kahroldu cok üzüldü bundan sonra özele gidicez bende yanında olmak istiyorum , duysaydim benden mutlusu yoktu bugün dedi. Üzüldüm, napalım birdahakine birlikte duyar kaydederiz insallah herşeyin bir ilki vardir

İşte insan insanın halinden anlamalı, cok zor. Ne güzel biseye vesile olmus. Böyle doktorlarin cogalmasini dilerim Allahtan

Kızlaar naslsınıızz
Adetime son 4 gün kaldı heyecanlıyım
Belirtim yok

Klasik adet öncesi şeyleri yaşıyorum sadece

Bide bi içecek var bu günlerde çok saçma bi şekilde aramızda bağ oluştu
Boş boş onu içiyorım
İnşallah bu bir aşermrdir
Ama bu kadat erken olmıyo sanırom aşerme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…