Canım gittim, çok şükür her şey yolunda . Kalbinin sesini duydum içim rahatladı.Amin kuzum hepimiz bebeklerimizi sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah
Çok tatlı demi teyzesiiii Nil ime de aynısından alKurban olsun teyzesiiiiiii
Phılıps avent canım diğer suretlilere göre pahalı ama sade an sevdiğim hem kutusu falanda var ayrıca kutuyada para vermemAy Allahımm çok güzeelll bu hangi markanın
Çok şükür ki suretsiz şeyelr de üretiliyor :)
Evet gördüm kuzumaltın emzikleri göreniniz var mııı şaşırdıııımm kullanan var ki elbet yapıyorlar :))
benim kuzu emmedi ağzına verdiğim an pıt yaptı dışarı attı keşke emseydi.. gerçi bi taraftan alışmadığı da iyi oldu bir de onu bıraktırmakla uğraşmadım diyorum.. emzik niyetine memeyi kullanıyorlar maalesef :) o açıdan alışsa iyiydi sanki.
Sağoll kuzum ufaktan başladım alışverişeAyyyy saglikla emsin insallah cok tatli yaaa
kız derim.. :) özel muayene demiyom 300 500 değil, tabi nerde yaşıyosun bilmiyorum da. bir poliklinik bile olurdu yani :) ben kızımda küçük bir yer vardı şimdi kapandı oraya giderdim arada:) azcık bi pay verip girerdim ultrasona.Abla bari sen demeabim bile parayı ben verecem git öğrenelim diyor bende tık yok daha
Ağzında eskitsin Durucuğum
Çok var 1 temmuza ama yaaaKız orda toprak yok mu atın bide üstümesonuna bende kalmam cinsiyeti boşver kendini merak ederim 1 temmuzda size balonlu açıklama yapacağım şekerim
Aminnn kuzummmmAğzında eskitsin Durucuğum
Hatay İskenderun dayım abla bizim buralar ucuzkız derim.. :) özel muayene demiyom 300 500 değil, tabi nerde yaşıyosun bilmiyorum da. bir poliklinik bile olurdu yani :) ben kızımda küçük bir yer vardı şimdi kapandı oraya giderdim arada:) azcık bi pay verip girerdim ultrasona.
Sağol kuzum benim darısı başına, inşallah en hayırlısından içine sinen bir ev bulursunuz :)İpek kızın ismi hayırlı olsuınn :)
Bende iyiyim canım bugün baya bi iş biriktiridim yine onları yapıcam :)
Ay bide ev arıyorız taşınmak içinnn dua edinm hayrlı geniş bi ev çıksın karşımıza :)
Yaa dedim ben sana, içini ferah tut bir süre sonra sızlama bile kalmayacak göğüslerdeCanım gittim, çok şükür her şey yolunda . Kalbinin sesini duydum içim rahatladı.
Öyle kuzum ama beklerim benÇok var 1 temmuza ama yaaa
170 mi ohaHatay İskenderun dayım abla bizim buralar ucuzama sigortasız özel muayene 170 lira kız bildiğin veresim gelmedi
Kız evladıma nil deme, adamı zor ikna ettim zatenÇok tatlı demi teyzesiiii Nil ime de aynısından al
Nil dedim şimdi dövcen benı
Karat verdiniz mi ipeğim mi deyim
Phılıps avent canım diğer suretlilere göre pahalı ama sade an sevdiğim hem kutusu falanda var ayrıca kutuyada para vermem
Evet gördüm kuzum
Almam ben öyle şeyler ya aha bunu emcekse emsin işte
Emzik yerıne künye alırım o paraya
Ya aslında emzik vermeyı düşünmüyordum ama görünce alasım geldiemmesse ben emerim
Ben beklemek istemiyorumÖyle kuzum ama beklerim ben
Hepinizde benim adamın ruhu varmış ya
HEE ŞİMDİ OLDU haklısın ben de vermezdimHatay İskenderun dayım abla bizim buralar ucuzama sigortasız özel muayene 170 lira kız bildiğin veresim gelmedi
Abla niye öyle diyon ya nolcak cinsiyet var işin ucundaHEE ŞİMDİ OLDU haklısın ben de vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?