Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kurban olsun teyzesiiiiiii
Çok tatlı demi teyzesiiii Nil ime de aynısından al
Nil dedim şimdi dövcen benı
Karat verdiniz mi ipeğim mi deyim
Ay Allahımm çok güzeelll bu hangi markanın
Çok şükür ki suretsiz şeyelr de üretiliyor :)
Phılıps avent canım diğer suretlilere göre pahalı ama sade an sevdiğim hem kutusu falanda var ayrıca kutuyada para vermem
Evet gördüm kuzum
Almam ben öyle şeyler ya aha bunu emcekse emsin işte
Emzik yerıne künye alırım o paraya

Ya aslında emzik vermeyı düşünmüyordum ama görünce alasım geldi emmesse ben emerim

Abla bari sen deme abim bile parayı ben verecem git öğrenelim diyor bende tık yok daha
kız derim.. :) özel muayene demiyom 300 500 değil, tabi nerde yaşıyosun bilmiyorum da. bir poliklinik bile olurdu yani :) ben kızımda küçük bir yer vardı şimdi kapandı oraya giderdim arada:) azcık bi pay verip girerdim ultrasona.

Hatay İskenderun dayım abla bizim buralar ucuz ama sigortasız özel muayene 170 lira kız bildiğin veresim gelmedi

Sağol kuzum benim darısı başına, inşallah en hayırlısından içine sinen bir ev bulursunuz :)

Kız evladıma nil deme, adamı zor ikna ettim zaten İpek gibi bi kız doğurcam Yaaa çok güzel emzikler öyle saçma sapan resimlerde yok üstünde nerden aldın

Kızlar mümkün olduğunca resimli suretli şeyelr almayın çocukaların huzursuzluğu ondan oluyormuş
Uyuduğu yerde kıyafetinde suret olmasın

Tabiki herkesin kendi tercihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…