Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bulursunuz hemşerim yaaa güzel evler varrr yeni yapılan bi sürü :)
valla kira olsaydı babamlar kiracıyı çıakrcak siz otururdunuz bizim evde
otogarın yanında hemen agam böreğin arkasında
Ev sahiplerinden çekiniyoruz artık hemşerim Tekrar çıkın derlerse bebekle zor olur diye.Gerci belli değil,iki ay gönlümüze göre ev bulamazsak mecbur yine kira Ay off

Benim bata da 5 gün kaldı dün yine dayanamadım test yaptım yine negatifeşim diyor kafayı yedik testten hakkımızda hayirlisi

Ev sahiplerinden çekiniyoruz artık hemşerim Tekrar çıkın derlerse bebekle zor olur diye.Gerci belli değil,iki ay gönlümüze göre ev bulamazsak mecbur yine kira Ay off
haklısın hemşerim bebekle cok zor olur ev taşımak ev aramak
inşallah gönlünüze göre bi yer bulursuunuz hemencecik

kızlar elinizden geldikçe bol bol uyuyun biz uykuyu sattık 18 saattir uykusuzluk çekiyorum bugün toplasan 3-4 saat uyumustur onda da ben uykuya dalamadım oğlum sağolsun şuan gözbebeklerim titriiyor
bunu kendıme diyorum ama yok sabahın 6 sında gözler faltaşı gibi açılıyo maalesef

Kızlar herkese merhaba. 9+1 günlük hamileyim. En son cuma günü doktora gittim. Her şey yolundaydı. Hamile kaldığımdan beri göğüslerim cok agrıyodu. Bugün agrım bayagı hafifledi. Korkuyorum , bişey mi oldu diye. Neden göğüslerimin agrısı gitti anlayamadım.

Hep ağrımayacak ki kuzum, büyüdükçe acı olacak. Bende şu an sıfır ağrı mesela korkma

Hep ağrımayacak ki kuzum, büyüdükçe acı olacak. Bende şu an sıfır ağrı mesela korkma
Canım düne kadar hareket ederken bile ağrıyodu. Bugün sabah uyandım kesilmiş gibi bişey. Bazılarında belirtilerin kesilmesi düşük tehlikesine işaret falan diyorlar. Benim de aklıma takıldı.

Canım düne kadar hareket ederken bile ağrıyodu. Bugün sabah uyandım kesilmiş gibi bişey. Bazılarında belirtilerin kesilmesi düşük tehlikesine işaret falan diyorlar. Benim de aklıma takıldı.
İçini ferah tut sen, hergün ağrımayacak ki belki seninki de böyle geçti bilemeyiz. Yine de için rahat değilse bir doktora git istersen, senin haftandayken bende kendi kendime tribe girip doktora koşmuştum

İçini ferah tut sen, hergün ağrımayacak ki belki seninki de böyle geçti bilemeyiz. Yine de için rahat değilse bir doktora git istersen, senin haftandayken bende kendi kendime tribe girip doktora koşmuştum
Sanırım gidicem canım. Zaten her şeyi kafaya takıyorum. Giderim içim rahatlar en azından. Şu an sen ne kadarlık hamilesin canım

Bambaşka bir hismiş kalbini duymak. Çok duygulandım. Her geçen gün uzuyor, büyüyor. Rabbim muhafaza etsin. Ne büyük bir mucize taşıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çok şükür canım, daha neler göreceksin annesi o ultrasonlarda ama ilk kalp atışı bambaşka aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…