ayy hadi bakalım güzel haberler olsun inşAllahgünaydın kızlar hala regl olmadım kan verdim bu sabah
Inşallah pozitif çıkar canımgünaydın kızlar hala regl olmadım kan verdim bu sabah
inşallah pozitif çıkar yaaaa
Ay hadi inşallah yaa kaçta çıkacak sonuç?
inşallah kızlar ama pek sanmıyorum idrar testinde hiçbir şey yokayy hadi bakalım güzel haberler olsun inşAllah
inşallah kızlar ama pek sanmıyorum idrar testinde hiçbir şey yok
Ev sahiplerinden çekiniyoruz artık hemşerimbulursunuz hemşerim yaaa güzel evler varrr yeni yapılan bi sürü :)
valla kira olsaydı babamlar kiracıyı çıakrcak siz otururdunuz bizim evde
otogarın yanında hemen agam böreğin arkasında
haklısın hemşerim bebekle cok zor olur ev taşımak ev aramakEv sahiplerinden çekiniyoruz artık hemşerimTekrar çıkın derlerse bebekle zor olur diye.Gerci belli değil,iki ay gönlümüze göre ev bulamazsak mecbur yine kira Ay off
kızlar elinizden geldikçe bol bol uyuyun biz uykuyu sattık 18 saattir uykusuzluk çekiyorum bugün toplasan 3-4 saat uyumustur onda da ben uykuya dalamadım oğlum sağolsun şuan gözbebeklerim titriiyor
ayy bittim resmen uykusuzluktan şuurumu kaybetçembunu kendıme diyorum ama yok sabahın 6 sında gözler faltaşı gibi açılıyo maalesef
kızz oğlum derken kız beklenen oğlan mı olduu :)kızlar elinizden geldikçe bol bol uyuyun biz uykuyu sattık 18 saattir uykusuzluk çekiyorum bugün toplasan 3-4 saat uyumustur onda da ben uykuya dalamadım oğlum sağolsun şuan gözbebeklerim titriiyor
Hep ağrımayacak ki kuzum, büyüdükçe acı olacak. Bende şu an sıfır ağrı mesela korkmaKızlar herkese merhaba. 9+1 günlük hamileyim. En son cuma günü doktora gittim. Her şey yolundaydı. Hamile kaldığımdan beri göğüslerim cok agrıyodu. Bugün agrım bayagı hafifledi. Korkuyorum , bişey mi oldu diye. Neden göğüslerimin agrısı gitti anlayamadım.
Canım düne kadar hareket ederken bile ağrıyodu. Bugün sabah uyandım kesilmiş gibi bişey. Bazılarında belirtilerin kesilmesi düşük tehlikesine işaret falan diyorlar. Benim de aklıma takıldı.Hep ağrımayacak ki kuzum, büyüdükçe acı olacak. Bende şu an sıfır ağrı mesela korkma
İçini ferah tut sen, hergün ağrımayacak ki belki seninki de böyle geçti bilemeyiz. Yine de için rahat değilse bir doktora git istersen, senin haftandayken bende kendi kendime tribe girip doktora koşmuştumCanım düne kadar hareket ederken bile ağrıyodu. Bugün sabah uyandım kesilmiş gibi bişey. Bazılarında belirtilerin kesilmesi düşük tehlikesine işaret falan diyorlar. Benim de aklıma takıldı.
Sanırım gidicem canım. Zaten her şeyi kafaya takıyorum. Giderim içim rahatlar en azından. Şu an sen ne kadarlık hamilesin canımİçini ferah tut sen, hergün ağrımayacak ki belki seninki de böyle geçti bilemeyiz. Yine de için rahat değilse bir doktora git istersen, senin haftandayken bende kendi kendime tribe girip doktora koşmuştum
16+2 benim, git doktora görünce rahatlarsın bebişiSanırım gidicem canım. Zaten her şeyi kafaya takıyorum. Giderim içim rahatlar en azından. Şu an sen ne kadarlık hamilesin canım
Bambaşka bir hismiş kalbini duymak. Çok duygulandım. Her geçen gün uzuyor, büyüyor. Rabbim muhafaza etsin. Ne büyük bir mucize taşıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı haberlerle gel inşallahhh
Çok şükür canım, daha neler göreceksin annesi o ultrasonlarda ama ilk kalp atışı bambaşka aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyorBambaşka bir hismiş kalbini duymak. Çok duygulandım. Her geçen gün uzuyor, büyüyor. Rabbim muhafaza etsin. Ne büyük bir mucize taşıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canımm güzel haberlerle gellllgünaydın ballarımmmmmmmm bugun bizim için görüş günü
gopta arkadasımın nikahı var bugun işten izin almışken gopta merak ettiğim bi doktor vardı ona randevu aldım :)
inşallah kalp atışı duyulur :) 6+3 bugun :)
Gecicel bu günler kuzum şimdi ben sana moral verim Duru geldiğinde sende bana geçciek dersinayy bittim resmen uykusuzluktan şuurumu kaybetçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?