Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenmiş olabılır canım.
Doktorun 2-3 kontrolde onu takip edicrk en son sana net haftasını verir .

Benım mesela ilk başlard 2-3 gün geriden geliyodu .
Sonra 5 gün öne geçti .
Şimdi 21+1 de 21+2 çıktı

Bende öyle başladım kuzum .
Bide indirim denk geldi .
Bez , şampuan , ıslak mendil , deterjanbile aldım
İyi yapmışsın kuzum ya günü geçmez bozulmaz zaten onlar denk geldikçe almak lazım yoksa hepsi bir ya unutuluyor ya ağır geliyor

ne bileyim ya anlamadım
adete göre 7+4 diyor, keseye göre 6+3 falan birşeyler diyor yani ben adet bitiminden 1 hafta 10 gün sonra hamile kaldığımı düşünüyorum yumurtlama günüme göre herhalde o adete göre dediği için öyle çıkıyor diye düşünorum zaten bekarken de anlamazdım bu + bilmem ne olaylarını hamile kaldım hala anlamıyorum keşke biri bana anlatsa

Kız gibi kuzu hayırlısı sağlıkla gelsin de.. biz senin rahatlığına şeyettik
Abla ben normalde de böyleyim yapı meselesi sanırım adam bedelliye giderken bari üzülmüş gibi yap milletin karısı ağladı dedi ama çocukla ilgili sadece cinsiyet konusunda bu kadar rahatım yoksa o benim iki gözümün çiçeği

Bir de kayıplar insanı olgunlaştırıyor demi? İyi ters etki yapıp iyice evham yaptırmamış.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum.❤

Bir de kayıplar insanı olgunlaştırıyor demi? İyi ters etki yapıp iyice evham yaptırmamış.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum.❤
Amin ablacım kesinlikle kayıplar etkiledi çoğunlukla kimyasal önemli değil diyorlar daha kötüsü dış gebeliği de yaşadım ama 6 sıda sor bana içimden birşeyi değiştirdi. Şimdide en büyük hayalim onu güzel besleyip tek avazda sağlıkla doğurmak

Amiin kuzum amin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…