Geç döllenmiş olabılır canım.Kızlar selam,
benim bu hafta hesaplamalarında beynim duruyor hiç anlamıyorum yaaa :/
En son cuma gittik doktora 7+4 diyor, ama keseye göre 6+3 diyor nasıl oluyor ne oluyor şimdi şunu biri bana az anlatsın hele allah aşkına ya
İyi yapmışsın kuzum ya günü geçmez bozulmaz zaten onlar denk geldikçe almak lazım yoksa hepsi bir ya unutuluyor ya ağır geliyorBende öyle başladım kuzum .
Bide indirim denk geldi .
Bez , şampuan , ıslak mendil , deterjanbile aldım
Ya yeter ki ben bi öğreneyim kimseye söylememKız bakın aramızda adama sensiz öğrenmem dedim artistlik yaptım aman diyim
Hergün soruyor ne hissediyosun diye insan diyorumee o da öğrenmek istiyor tabi:) hayırlısı bakalım inşallah döner totoyu da
ne bileyim ya anlamadımGeç döllenmiş olabılır canım.
Doktorun 2-3 kontrolde onu takip edicrk en son sana net haftasını verir .
Benım mesela ilk başlard 2-3 gün geriden geliyodu .
Sonra 5 gün öne geçti .
Şimdi 21+1 de 21+2 çıktı
Bari tahmin alayım giderken memleket meselemiz hakkındaYa yeter ki ben bi öğreneyim kimseye söylemem
Kedi dediğimde şöyle canım direk kedi resimli değil çizimEki Görüntüle 2279542
Çok yanlış yere geldin bacım ben bu işten zerre kadar anlamıyorum ama seninki içime erkek doğuyorBari tahmin alayım giderken memleket meselemiz hakkındaEki Görüntüle 2279550
Anca kuru merakÇok yanlış yere geldin bacım ben bu işten zerre kadar anlamıyorum ama seninki içime erkek doğuyor
Sağlıkla gelsin de inşallahhhhhhhAnca kuru merakkız bende erkek hissettim baktım tüm çevre erkek diyor kız olursa inanmam diye kendimi frenledim o oldu işte hiç merak etmedim
İnşallahhh kuzum cümlemizin bebeklerini Rabbim korusun isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallahSağlıkla gelsin de inşallahhhhhhh
Benim adetten nerdeyse 10 gün önce şişti iki üç hafta çektim kafam kadar oldular sonra sadece yatarken ağrıyordu gündüz hiç ağrı yoktu. Hala ağrı sızı yokKızlar benim böyle göğüslerim ayrı bi.şişti sanki
Bu günlerde şişer mi şimdiden
Kız gibi kuzu hayırlısı sağlıkla gelsin de.. biz senin rahatlığına şeyettikBari tahmin alayım giderken memleket meselemiz hakkındaEki Görüntüle 2279550
Abla ben normalde de böyleyim yapı meselesi sanırım adam bedelliye giderken bari üzülmüş gibi yap milletin karısı ağladı dediKız gibi kuzu hayırlısı sağlıkla gelsin de.. biz senin rahatlığına şeyettik
Bir de kayıplar insanı olgunlaştırıyor demi? İyi ters etki yapıp iyice evham yaptırmamış.Abla ben normalde de böyleyim yapı meselesi sanırım adam bedelliye giderken bari üzülmüş gibi yap milletin karısı ağladı dediama çocukla ilgili sadece cinsiyet konusunda bu kadar rahatım yoksa o benim iki gözümün çiçeği
Amin ablacımBir de kayıplar insanı olgunlaştırıyor demi? İyi ters etki yapıp iyice evham yaptırmamış.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum.❤
Amiin kuzum amin ❤Amin ablacımkesinlikle kayıplar etkiledi çoğunlukla kimyasal önemli değil diyorlar daha kötüsü dış gebeliği de yaşadım ama 6 sıda sor bana içimden birşeyi değiştirdi. Şimdide en büyük hayalim onu güzel besleyip tek avazda sağlıkla doğurmak
Erkek bence saglıklı olsunBari tahmin alayım giderken memleket meselemiz hakkındaEki Görüntüle 2279550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?