Ben net tahmin yaparım canım normalde ama bebişin organ kısmı düz tam net çıkmamış başka fotosu varmı uzaktan net çekilmişBari tahmin alayım giderken memleket meselemiz hakkındaEki Görüntüle 2279550
Çok daha erken haftalarda 12 nin başıydı sanırım bu 4d fotomuz varBen net tahmin yaparım canım normalde ama bebişin organ kısmı düz tam net çıkmamış başka fotosu varmı uzaktan net çekilmişözelden atarsan da bakabilirim tahmin söylerim tabi sanki erkek gibi düşündüm ama dediğim gibi tam belli değil kaydırıp görüntü almış dr net almamış
Bende sezeryan oldum geldi hemen ama azdı, dr dedi ayağa kalkıp duş alınca tarakla sıcak su tut masaj yap 10 dk ben 2 kez yaptım süt fışkırdı resmenNe güzel ya bazı kadınların normal gününde doğum olmasına rağmen hemen gelmiyormuş. Bende arada çocuğu anneme yada eşime bırakmam gerekir diye elektrikli pompa almayı düşünüyorum
Erkek bu afacan erkekkÇok daha erken haftalarda 12 nin başıydı sanırım bu 4d fotomuz var Eki Görüntüle 2279579
Ya duşu ilk defa duydum canım çok sağolBende sezeryan oldum geldi hemen ama azdı, dr dedi ayağa kalkıp duş alınca tarakla sıcak su tut masaj yap 10 dk ben 2 kez yaptım süt fışkırdı resmenaklınızda olsun kızlar tarakla masaj ve sıcak tutmak çok iyi geliypr ama sadece başlarda. Birde ucunu çıkarmak için göğüs pomposı kullanırdım her emzirme başında hemen tutardı memeyi
Canım bak netten aldım fotoyu da şöyle uzaktan yandan fotodan tahmin yapılıyor sadece böyle yukardan vs dr larda zpr tahmin ediyordur belki. Çünkü bana dr um kendi anlatmıştı nasıl tahminde bulunduklarını öğretmişti. Böyle yandan olsa anlardım hemenÇok daha erken haftalarda 12 nin başıydı sanırım bu 4d fotomuz var Eki Görüntüle 2279579
Valla kız olursa büyük şok olacak banaErkek bu afacan erkekk ♥
Dur bakayım kuzum çok resim varda eli ayağı durmayınca net çıkmıyor pekCanım bak netten aldım fotoyu da şöyle uzaktan yandan fotodan tahmin yapılıyor sadece böyle yukardan vs dr larda zpr tahmin ediyordur belki. Çünkü bana dr um kendi anlatmıştı nasıl tahminde bulunduklarını öğretmişti. Böyle yandan olsa anlardım hemen Eki Görüntüle 2279581
Ama bacakları açık gibi hep sanki erkek gibiiiÇok daha erken haftalarda 12 nin başıydı sanırım bu 4d fotomuz var Eki Görüntüle 2279579
Karnınızda nasıl sa bu minnoşlar doğunca da öylelerDur bakayım kuzum çok resim varda eli ayağı durmayınca net çıkmıyor pek
Aynı benimki de böyle erkek çocukların doğasında mi var bilmem kız çocuklarının sakinliğine hayranımdır hepKarnınızda nasıl sa bu minnoşlar doğunca da öylelerbiizm oğlan da dk durmazdı 3 yıldır devam
Ben hep imrendim yaa emzikli biberonlularaabiberonu kullandık nerdeyse 3 yaşa kadar içer bir de paatt diye fırlatırdı ahahhabana bakardı bitti diye :)
aa neden erkek mi istiyorsun?Valla kız olursa büyük şok olacak bana
KızLarında cazgırı dk durmayanı var çevremde canımAynı benimki de böyle erkek çocukların doğasında mi var bilmem kız çocuklarının sakinliğine hayranımdır hep
Yok abla benim için hiç farketmez hatta gönlüm kıza biraz daha yatkın. Ama herkes erkek dedi bende rüyamda görüyordum hep erkek çocuğum olduğunu hamile kalınca bile iki defa gördümaa neden erkek mi istiyorsun?
Aynen canım alma sakınEşim sırf böyle şeyler okudugu için o emziği sen kendi alıyosun bence dedi
Ama ben bundan başka almamemerse komik emziklerden alırım emmezse bunlar hatıra kalır kardeşine oda erkek olursa pembik pembik emer
yok canım kızım oldu ama uyku sorunumda kızımında oğlumunda payı varkızz oğlum derken kız beklenen oğlan mı olduu :)
Bu 1. Daha iyi canım
Bende bir hanımefendi oluyorlar sanki yaAynı benimki de böyle erkek çocukların doğasında mi var bilmem kız çocuklarının sakinliğine hayranımdır hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?