Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bari tahmin alayım giderken memleket meselemiz hakkında Eki Görüntüle 2279550
Ben net tahmin yaparım canım normalde ama bebişin organ kısmı düz tam net çıkmamış başka fotosu varmı uzaktan net çekilmiş özelden atarsan da bakabilirim tahmin söylerim tabi sanki erkek gibi düşündüm ama dediğim gibi tam belli değil kaydırıp görüntü almış dr net almamış

Çok daha erken haftalarda 12 nin başıydı sanırım bu 4d fotomuz var

Ne güzel ya bazı kadınların normal gününde doğum olmasına rağmen hemen gelmiyormuş. Bende arada çocuğu anneme yada eşime bırakmam gerekir diye elektrikli pompa almayı düşünüyorum
Bende sezeryan oldum geldi hemen ama azdı, dr dedi ayağa kalkıp duş alınca tarakla sıcak su tut masaj yap 10 dk ben 2 kez yaptım süt fışkırdı resmen aklınızda olsun kızlar tarakla masaj ve sıcak tutmak çok iyi geliypr ama sadece başlarda. Birde ucunu çıkarmak için göğüs pomposı kullanırdım her emzirme başında hemen tutardı memeyi

Ya duşu ilk defa duydum canım çok sağol canınız çekmesin diye demiyorum hep yiyecek söylüyorlar

Çok daha erken haftalarda 12 nin başıydı sanırım bu 4d fotomuz var Eki Görüntüle 2279579
Canım bak netten aldım fotoyu da şöyle uzaktan yandan fotodan tahmin yapılıyor sadece böyle yukardan vs dr larda zpr tahmin ediyordur belki. Çünkü bana dr um kendi anlatmıştı nasıl tahminde bulunduklarını öğretmişti. Böyle yandan olsa anlardım hemen

Dur bakayım kuzum çok resim varda eli ayağı durmayınca net çıkmıyor pek

Maria26 sanırım en normalleri bunlar yavrum ya birinde yine yan değil bize bakıyor sıpa

Eklentiler

• IMG-20190613-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20190520_182418.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 40
Eşim sırf böyle şeyler okudugu için o emziği sen kendi alıyosun bence dedi
Ama ben bundan başka almam emerse komik emziklerden alırım emmezse bunlar hatıra kalır kardeşine oda erkek olursa pembik pembik emer
Aynen canım alma sakın ben sinirden hepsini dağıttım verdim gözüm görmesin diye etrafımda tek emzik kullanmayan benim oğlum bütün milletin çocuğu kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…