Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi senın en son adet gördüğün gün gebeliğinin başlangıcı oluyor .
Tam. Et gün hesaplanamadığı için doktorlar bu günün kabule dıyor .
İlk haftalar bebek olmadıgı için kese ölçülüyo ama çok sağlıklı değil ..

Nasıl güzel kaynatmışsınız ya harikasınız valla okudum geldim şimdi emdikleri gördüm onlar çok iyi oluyor H E OGLUM 2 sene avent kullandı damaklilar çene kemigine zarar veriyor gelisirken cene önde oluyor ama bunun altı üstü bir olduğu için gelişimsel olarak zararı yok

Aynen canım araştırıdm öyle aldım . Kullancıı yorumları çok güzel aventin .
Bakalım şimdilik bir biberon aldım . Süt emme durumuna göre alırım dedim.

En önemli alınması gerekenlerden biri de elk li göğüs pompası kızlar hem sütünüz fazla gelirse sizi rahatlatır saklarsınız buzlukta hem sezeryanla doğumda hemen süt gelmiyor ya doğumdan sonra çekerseniz daha çabuk geliyor mamaya ihtiyaç olmadan

benim yukarı çıkardıklarında gelmişti sütüm hemen.. dayadılar yavruyu memeye :)
Ne güzel ya bazı kadınların normal gününde doğum olmasına rağmen hemen gelmiyormuş. Bende arada çocuğu anneme yada eşime bırakmam gerekir diye elektrikli pompa almayı düşünüyorum

Ay ne güzel ben 2 gün bekledim gelmedi sonradan aklımıza geldi sağmak da benim oglan da siringaya alisti emmek zor geldi sonra
evet sezaryendi lakin geldi şükür aşağıda ayıldıktan sonra denendi ememedi (sanırım pozisyondan dolayı) yukarı çıkınca deneyin diye hemşirelere tembihlediler. hiç de sütüm gelemezse olmazsa diye endişelerim olmadı :)

Ay ben oğluma 10 tane emzik aldım deli gibi 1ini bile emmedi tükürdü hep o kadar verdiğim paralara acımıştım kiii .. asla emmedi ya ne biberon ne emzik böyle çoxuklarda var

Ne güzel ya bazı kadınların normal gününde doğum olmasına rağmen hemen gelmiyormuş. Bende arada çocuğu anneme yada eşime bırakmam gerekir diye elektrikli pompa almayı düşünüyorum
ayy evett.. ben de kızımı bıraktığımda 4 aylıktı işe başladım işyerinde 15 dk süt sağardım.. el pompasıyla.. ayy ne günlerdi:) öncesinde çıkacağım zaman anneme derdim ara diye o da sen anlarsın zaten emeceğini derdi dolup taşardı memem :)) koşa koşa dönerdim eve:)
güzel düşünün güzel olsun kuzu:)

Ne güzel maşallah çok önemli gerçekten emmek istemeyen bir bebekti benim oğlan aynı zamanda benim de sütüm olmayınca siringayla mama vermiş hemşireler şimdiki aklım olsa asla izin vermezdim

Ay ben oğluma 10 tane emzik aldım deli gibi 1ini bile emmedi tükürdü hep o kadar verdiğim paralara acımıştım kiii .. asla emmedi ya ne biberon ne emzik böyle çoxuklarda var
biberonu kullandık nerdeyse 3 yaşa kadar içer bir de paatt diye fırlatırdı ahahha bana bakardı bitti diye :)

Eşim sırf böyle şeyler okudugu için o emziği sen kendi alıyosun bence dedi
Ama ben bundan başka almam emerse komik emziklerden alırım emmezse bunlar hatıra kalır kardeşine oda erkek olursa pembik pembik emer

Ne güzel maşallah çok önemli gerçekten emmek istemeyen bir bebekti benim oğlan aynı zamanda benim de sütüm olmayınca siringayla mama vermiş hemşireler şimdiki aklım olsa asla izin vermezdim
sağol canım.. o denk gelmiş sütün de gelmeyince rahata alıştı demek.. inşallah bunda güzelce emzirirsin en güzel şeyy:)

İnsna hissediyor demi yavrusunu inşallah güzel olur abla ama tedbirli de olmak lazım ihtiyaç olunca elinin altındaki gibi rahatı yok

sağol canım.. o denk gelmiş sütün de gelmeyince rahata alıştı demek.. inşallah bunda güzelce emzirirsin en güzel şeyy:)
Ay inşallah çok çok amin Rabbim nasip eder inşallah bu sefer kontrol bende o zamanki tecrübesizlik mi bilmezlikmi işte ne derseniz herşey daha güzel olur inşallah ikincide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…